Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

849 Kč za permanentku s nabitým kreditem 2000 Kč do solárií a kolagenária Sun City. Hřejivá příprava na plavkovou sezónu s 57% slevou.

4,4 / 5 Suncity - Joštova 6 Brno  (mapa) 255 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
katka

Dobrý den,
takže pokud jsem to správně pochopila.. za 850 Kč od suncity dostanu permici za 2000Kč ale budu chodit do solarií za plnou cenu ? tj zhruba 10–16Kč za min?

Suncity

Dobrý den. Ano, chápete to správně, vzhledem k tomu, že dostáváte kredit zdarma navíc, cena minuty již nemůže být zlevněná.

Iva

Dobrý den,

a na ulici Lidická tento poukaz uplatnit nelze? Předem díky

Suncity

Dobrý den, tato akce se vztahuje (z našich tří poboček) na dvě pobočky-Joštovu 6 a Purkyňovu 35g, na Lidickou 77 nikoliv.

michal

rakovina kůže vás nemine…

Suncity

Dobrý den, v Suncity máme nejmodernější trubice dle EU NOREM, které poskytují šetrné opálení a vitamín D, který je pro pokožku nezbytný. Dále je dobré zmínit, že opalování je pro pokožku přirozený proces, pokožce neprospívá spálení kůže, které u nás díky NORMÁM a odbornému poradenství nehrozí. Naopak po zimě bledá, soláriem nepřipravená kůže, je náchylná ke spálení při prvním kontaktu se slucem.

michal

normální lidi chodí ven a opalují se přirozeně…i v zi­mě…a vaše zázračné trubice jsou možná ted zázračné…chci vidět jak to budete za 20 let tem lidem s melanomi vysvětlovat:-)

betty

dobry den, mate na ceny za minutu nejake studentske slevy? dekuji za odpoved.

Suncity

Dobrý den, tato akce je již natolik výhodná, že nelze poskytovat další studentskou slevu :). U ostatních akcí, které můžete zakoupit u nás na pobočkách, studentské zvýhodnění poskytujeme.

Přemek

Prosím, je možné vzít s sebou psa malého plemene?
Děkuji.

michal

jo pořádně ho vorožní…:-D

Suncity

Dobrý den, pejska můžete vzít samozřejmě sebou. Rádi Vám ho (stejně jako děti :) ) během opalování pohlídáme.

jessica

Dobrý den, je možno někde najít ceník? Popřípadě uvést zde typy solarií a ceny za minutu?

Suncity

Dobrý den, ceníky jsou k dispozici a odbornému představení jednotlivých solárií na provozovnách. Každá naše provozovna je vybavena solárii pro každý typ pokožky a každý stupeň opálení. Tzn. solária-pro první návštěvy, pro předopálenou pokožku, pro opálenou pokožku. Dále máme jak horizontální, tak vertikální- na stání. Běžné ceny (bez využití permanentky poskytující výhodné slevy-např. při využití únorové akce vycházela minuta od 4,8 Kč/ min) jsou minuty od 12 do 16 Kč.

Marcela

Dobrý den,
je permanentka přenosná na jinou osobu? Děkuji za odpověď.

Suncity

Dobrý den. Ano, permanentka je přenosná, tzn. může na ni chodit více osob.

Jakub

Dobrý den,

prosím kolik máte na pobočkách vertikálních solárií a v jaké ceně za minutu?

 Děkuji

Suncity

Dobrý den, na každé pobočce máme jedno vertikální solárium. Ceny se liší dle akcí (např. při využití únorové akce vycházelo vertikální solárium od 6,4 Kč/ min), běžná cena ( bez využití akce ) je 16 Kč/ min (jedná se o nejsilnější solárium na pobočce).

Věra

Dobrý den, máte prosím vertikální kolagenárium, jestli chápu dobře, tam je doba aplikace 10 minut, kolikrát k vám tedy na tuto permanentku mohu přijít do kolagenária? Děkuji

suzanne

Věruš, nejsem z personálu, ale na kolagenárium tam chodím, začíná se na 10 minutách a postupně se přidává (naposledy jsem byla na 15); v ceníku pak mají myslím jednu minutu za 16,–, takže si to stačí jen vypočítat :)

ivi

a má to nějaké účinky to kolagenárium? :)

suzanne

ivi: no tezko rict, ja byla asi 9× a zatim se citim porad stejne :D Ale asi je to otazka vice sezeni…

Suncity

Dobrý den. Ano, tak jak již za nás odpověděla Suzanne :). Kolagenárium máme horizontální, vertikální máme solagenárium (= kombinace solária a kolagenária v jednom).
Doporučujeme počáteční KOLAGENOVÝ program skládající se ze tří 10-minutových ošetření týdně během 3 měsíců.
Výsledky kolagenové terapie přímo souvisí se stářím a aktuálním stavem kůže a četností, dlouhodobostí a kontinuitou procesu. Pozorovací studie ukázaly, že více než polovina všech účastníků zaznamenala zlepšení vrásek v obličeji a na dekoltu po deseti aplikacích. Po 30 ošetřeních bylo viditelné zlepšení u všech uživatelů. Kromě toho všichni účastníci testu potvrdily významné zlepšení pevnosti a pružnosti kůže na celém těle. Proces syntézu kolagenu a elastinu pokračuje dále i po skončení terapie!

Lucie

Dobrý den,

nevím, zda jsem tuto informaci přehlédla, ono je možné vše :-). Chci se zeptat, zda je permanentka časově omezena, nebo je jedno, zda a kdy ji využiji a vychodím.

Děkuji
Pěkný den
 Lucie

Slevomat

Dobrý den Lucie, výměna voucheru za pernamentku je nutná do: 31.5.2010.
Platnost permanentky od výměny je 1 rok. Je to odpověď na Vaši otázku? :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru