Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pryč s bolestí krku: Zábalový pás na Priessnitzovy obklady

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Květuše Skulcova

Děkuji zásilka první dorazila vše v pořádku jsem velice spokojená děkuji

Vajáva s.r.o.

Dobrý den přeji,
děkujeme za příjemná slova, která nás potěšila.
Krásný den přeje Vajáva.

Pavla Rosecká

Dobrý den, ráda bych objednala bavlněný pás na zábal krku pro děti 3+6 let. Dcera má obvod 24cm, syn 26cm, myslela jsem na velikost 1.a výšku 7 cm, ale nemáte v nabídce na svých stránkách pohankovou nápň v této šíři. Tak musím objednat výšku 9 cm – kvůli té náplňi? Děkuji za odpověď. Rosecká Pavla

Vajáva s.r.o.

Dobrý den paní Rosecká,
dle uvedených velikostí jste správně odhadla velikost, tj. 30–35/7 cm. Co se týká pohankové náplně, tak pokud by jste ji dala do této velikosti, tak se zvětší obvod, a krk by jste pak neobepnula. To je i důvodem proč ji na tuto velikost nenabízíme. Pokud by jste potřebovala na obvod krků 24 a 26 cm pohankový polštářek, tak jednoznačně doporučuji velikost 30–35/9 cm, a ještě bych doporučil odlehčenou variantu (menší gramáž), tak aby to dětem perfektně sedělo a neškrtilo. Je možné to případně probrat po telefonu, kdyby jste potřebovala bližší vysvětlení. S přáním hezkého dne, Karel Fric.

Lada Bartoníčková

Dobrý den,objednáno a zaplaceno 14.10.16 . Předpokládané doručení: 21. 10. 2016 .Dnes je 27.10. a zboží nemám.Objednávka č. 7052547839 .
Ptám se proto,kde se stala chyba ? Děkuji Bartoníčková Lada

Vajáva s.r.o.

Dobrý den paní Bartoníčková, omlouvám se za zpoždění, které je způsobeno technickou vadou na vzoru jedné z látek. Vámi vybrané zboží bude v pondělí předáno dopravci. Dovolil bych si Vám ještě zavolat s podrobným vysvětlením.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den, Karel Fric.

Pavla Zámostná

s t o r n o nemám zájem o zábal na krk !!!!! s t o r n o tek, 721948136

Slevomat.cz

Dobrý večer, Pavlo,

vaše objednávka byla tedy stornována.

Hezký zbytek neděle. Míša

Andrea

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda je vhodný pro dospělého velikost 40 cm – 45 cm (výška 9 cm), nebo to je jne pro děti? Protože máte psáno, že právě výška 11 cm je vhodná pro dospělé. Obvod krku mám 38 cm, takže si nevím rady, zda bude vhodná velikost těch 9 cm (výška), když na slevomatu v aktuální nabídce nenabízíte v 11 cm výšce. Děkuji za odpověd. Přeji příjemný zbytek dne.

Vajáva s.r.o.

Dobrý den přeji,
výška pásu je vždy na pocitu daného člověka. Někdo má rád to, že ho pás úplně obepíná, a naopak někdo chce volnější „pocit“, a stačí mu jen, aby měl studený obklad na dané části krku.
Pokud máte obvod krku 38 cm, a měřila jste jej zhruba uprostřed, a metr byl volnější, tak doporučuji 45–50. Výšku bych při takovém obvodu doporučoval 11 cm. Pokud by jste chtěl využít zábalový pás i pro masáž krční páteře pohankovým polštářkem, tak bych velikost navýšil na 50–55/11 cm.
Pokud budete chtít probrat velikosti ještě detailněji, tak je možné mi zavolat na telefonní číslo 734 437 847.
Děkuji a přeji hezký den, Karel Fric.

Radka Novotná

Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat, vy jste měli i pásy na krk v šířce 11 cm? Děkuji za odpověď

Vajáva s.r.o.

Dobrý den paní Novotná,
ano, standardně vyrábíme 7, 9 a 11 cm. Ty 11 cm jsou pro zákazníky, kteří požadují mít tzv. „plně obepnutý krk“.
Děkuji a přeji hezký den, Karel Fric.

Nikol Dotzauer

Hezký den objednala jsem si u Vás nákrčník je možné aby jste mi k tomu přibalily výpln :-) samožřejmě k terou zaplatím děkuji Nikola Dotzauer

Vajáva s.r.o.

Dobrý den paní Dotzauerová,
určitě není problémy. Domluvím se s Vámi e-mailem, případně zavolám, a upřesníme si správnou velikost.
Hezký den, Karel Fric.

Petra

dobrý den, pokud děti mají obvod krku 26 a 28 cm, doporučili byste mi velikost č. 1? podle čeho určit výšku?
děkuji za odpověď.

Vajáva s.r.o.

Dobrý den přeji,
pokud jste naměřila 26 cm, a neměla jste utažený krejčovský metr, tak by měla stačit velikost 30–35/7 cm, ale pokud by jste chtěla, aby jste jej mohla použít i v dalším období, tak bych doporučoval větší velikost.
U Vámi naměřené velikosti 28 cm bych asi rovnou doporučil 35–40/9 cm.
Na otázku podle čeho určovat výšku, tak to je subjektivní pocit, kdo má co rád. Někdo chce mít volnější krk, tak ten zvolí 9 cm, kdo chce mít úplnou výplň, tak to je 11 cm.
Pokud Vám to pomohlo vysvětlit princip, tak budu rád, pokud nikoliv, tak mi klidně zítra během dne zavolejte (tel.: 734 437 847).
Děkuji a přeji hezký den, Karel Fric

Renáta

Dobrý den , chtěla bych se zeptat ta vrchí část je nepromokavá ? Když namočím spodní část tak mi ta vrchní nepormokne ? děkuji

Vajáva s.r.o.

Dobrý den,
pravděpodobně se ptáte na vnitřní díl, který se vkládá do části s poutky. Vnitřní díl je mokrý, a ten se vkládá do části, která má právě zamezit, aby jste měla mokrý polštář nebo tričko. Tento díl obsahuje zátěrové froté, což je materiál, který má vlastnosti něco jako igelit, který se na na zábal používal v minulosti. Děkuji a přeji hezký den, Karel Fric

Jana Čujová

Dobrý den, můžu si k pásu objednat ještě další výrobky z vašich stránek za jedno poštovné?

Vajáva s.r.o.

Dobrý den paní Čujová,
určitě. Napište mi prosím na fric@vajava.cz
Děkuji a přeji hezký den, Karel Fric.

Kateřina Čamrdová

Dekuji za bleskovou odpoved. Zmerime si krciky a objedname. ☺

Kateřina Čamrdová

Dobry den, jak se zde postupuje? Namocim si kapesnik, prilozim spolu s igelitem a pote nandam vas nakrcnik? Samotny asi efekt nema…Dekuji. Katka

Vajáva s.r.o.

Dobré ráno paní Katko,
náš výrobek lze využít dvojím způsobem, a to jako studený nebo jako teplý s masážními účinky.
V případě, že jej použijete jako studený, tak kapesník ani igelit již nepotřebujete, to vše náš výrobek obsahuje. Vy jen namočíte do studené vody vnitřní část, a případně vložíte na chvilku do mrazáku. Tento pás vložíte do poutek do „nákrčníku“ a přiložíte na krk, a suchým zipem zapnete. Náš výrobek obsahuje vše to co jste byla zvyklá skládat doma dohromady. Další výhodou je, že nemáte mokrý polštář nebo tričko, protože vše dokonale sedí.
Druhou možností je, že místo studeného obkladu vložíte pohankový polštářek, který můžete zahřát v troubě, a on Vám prohřeje krční páteř, a ještě Vás bude pohanka (i při mírném pohybu krku) masírovat. Tento pohankový polštář není součástí této nabídky, ale dokupuje se zvlášť.
Pomohla Vám moje odpověď?
Děkuji a přeji hezký den, Karel Fric.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru