Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Víkendový akreditovaný trenérský kurz s certifikátem MŠMT

4,6 / 5 FitPraha Praha - Vinohrady  (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Sean

Dobrý den. Mám o kurt velký zájem, nicméně vím, že jeden víkend se nebudu moci zúčastnit. Jedná se o velkou překážku? Děkuji.

FitPraha

Dobrý den, pokud si látku doženete samostudiem dle skript, popřípadě budete mít možnost přijít ve všední den a přidat se k indviduální výuce a látku probrat, tak to přkážka není :)
Přeji příjemný den

Jana M.

A mohu se ještě zeptat? Když vím s jistotou, že nebudu moci být v ČR poslední březnový víkend, je možné se domluvit na nějakém náhradním termínu apod? Jde mi o závěrečné zkoušky. Nabídka mně velmi láká :) Děkuji a pěkný den :)

FitPraha

Standardně máme zkoušky poslední víkend školení a pak dále je to na domluvě dalších termínů. Vždy nabízíme minimálně 2 další termíny :) Mějte prima den

Jana M.

Dobrý den, mohu se zeptat na počet hodin teorie a praxe? A výsledkem je pouze osvědčení nebo certifikát MŠMT? Nadpis a popis si trošku rozporuje, tak bych byla ráda za přesnější informaci (abych mohla pak kurz využít v praxi či jako živnost). Děkuji.

FitPraha

Dobrý den Jano,
jsme akreditované zařízení, tudíž na základě úspěšného absolvování kurzu získáte osvědčení s akreditačním číslem a na jeho základě můžete zažádat o živnostenský list. Teorie je 100 vyučovacích hodin, praxe 50 hodin a 4 hodiny testy a závěrečná zkouška.
Přeji příjemný den

Diana Ježková

Dobry den, mohla bych Vas poprosit o volne terminy. Nabidka kurzu me velmi zaujala a rada bych se ujistila, ze kurz budu casove zvladat. Dekuji

FitPraha

Dobrý den paní Ježková,
kurz zahajujeme 4. 2. a jedná se o 8 víkendů po sobě jdoucích vždy od 8 do 16 hodin. (sobota, neděle).
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, rád odpovím. A. Vítek

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru