Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií vybraného formátu

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 070 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Silvie

Dobrý den, prosím o info zda jsou vyvolané fotky s bílým rámečkem a pokud lze foto vyvolat bez bílého rámečku zda nebudou fotky osekané. Přip. jaký zvolit formát. Děkuji za info.

Foto Morava

Dobrý den, standartně děláme fotografie bez rámečku. Při objednání fotek máte na výběr dvě možnosti, oříznutá nebo bílá v okrajích. Pokud chcete aby snímek vyplnil celý formát zvolené fotografie, musí být poměr stran zaslaného snímku a vybraného formátu fotografie stejný. Více o tomto problému na našich stránkách http://www.fotomorava.cz/nejcastejsi-dotazy/definice-formatu-orez-a-rozliseni-fotografii/cs_CZ-90867.html .

Gabriela

Dobrý den, potřebovala bych vytisknout fotografie v rozměru 13×18. Část vybraných fotografií má klasický digitální poměr stran 3:4, část fotek má 2:3. Bylo by prosím možné v rámci jednoho voucheru vytisknout např. polovinu fotek v rozměru 13×18 a část v rozměru 13×17? Nebo bude nutné vybrat 13×18 pro všechny fotky a zvolit variantu s okrajem, aby u fotek 3:4 nedošlo k velkému ořezu? Děkuji

Foto Morava

Dobrý den, tohle není problém, formát 13×18 a 13×17 lze v této akci kombinovat. Stejně tak lze kombinovat 10×15 a 11,5×15 případně 15×21 s 15×20.

Michaela Sevcikova

Dobry den, pokud dnes zakoupim voucher a zadam objednavku, za jak dlouho bych mohla ocekavat, ze mi fotky dorucite? Ptam se, protoze v patek jedeme k babicce a chteli bychom ji vzit nejake fotky, jinak bych na to nespechala. Dekuji Sevcikova

Foto Morava

Dobrý večer, standartně máme na tuto slevovou akci 7 dnů. V praxi to stíháme podstatně dříve, pokud nám fotografie ke zhotovení pošlete v průběhu zítřejšího dopoledne, jsme schopni je ve středu odeslat. Potom již pouze záleží jaký zvolíte způsob dopravy. Nejrychleji by měla pracovat zásilkovna. Nezapomeňte tento požadavek poznačit do poznámky, budu se snažit to pohlídat, ale na 100% to zaručit nemůžu, není to pouze na nás.

Lenka

Dobrý den, uvádíte, že osobní odběr v Kopřivnici na ulici Máchová je zdarma. Znamená to, že ostatní pobočky v Kopřivnici (Obránců Míru, Štefánikova) jsou již za poplatek 39Kč? Díky za odpověď.

Foto Morava

Ano je to tak, ostatní sběrny včetně sběren v Kopřivnici jsou externí provozovny, které nepatří firmě Foto Morava, s.r.o. Z výdejem a dopravou zakázek jsou spojeny další náklady, které jsou pokryty tímto poplatkem.

Lapáčková

Dobrý den, dají se vouchery sčítat? Případně kolik jich je možné využít najednou? A platilo by se potom jedno poštovné?

Děkuji Lapáčková

Foto Morava

Dobrý den, vouchery se samozřejmě dají sčítat, je to taky uvedeno v popisu akce i na voucheru. Případně můžete poslat více objednávek a my je sloučíme do jedné. Pokud budete posílat více objednávek napište nám to do poznámky, ať můžeme zakázky sloučit a poslat jako jednu zásilku za jedno poštovné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru