Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Adventní víkendy v magické Praze – pobyty se snídaní i malou lahví sektu

3,8 / 5 Pension Fox Praha (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Stonáčková

Dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat jak je to s tím poplatkem za parkování. Jestli to je za den nebo 24 hod, takže nás to vyjde PÁ, SO a NE jako 3 dny, tzn. 3× 150,– Kč nebo od PÁ do NE 2 × 24 hod., tzn. za 2× 150,–Kč. Přijedeme o víkendu od 2.12.2016 a prosím o rezervaci parkovného a třílůžkový pokoj, přijedeme i se synem, psala jsem i na Vás e-mail. Děkuji.

Jana Stonáčková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik budeme platit za 14,5 letého syna jako za třetí osobu se snídaní.
Děkuji za opověď.

Pension Fox

Dobry den. Detske slevy vztahuji na deti do 12 let. Ve vasem pripade bude vhodne ubytovani ve triluzkovem pokoje. Doplatek bude cinit 350,–Kc/noc jako u dospele osoby. Bohuzel jste neuvedla termin, pro fixni rezervace piste prosim mailem na adresu pensionfoxtour@gmail.com. S pozdravem. Ing.B.Serebro

Lucie B.

Dobrý den, bylo by možné při zakoupení voucheru v termínu od 16.12. připlatit si noc z 15. na 16.?

Pension Fox

Dobrý den,
ano, je to uvedeno na strance akci. Možnost dokoupení noci ze čtvrtka na pátek, a to za poplatek ve výši 850 Kč/pokoj – nutné rezervovat předem.

S pozdravem. Pension FOX

Miroslava Hanakova

Dobrý večer,měla bych zájem o ubytování..akorát mám menší dotaz..když koupím jeden platí to pro dvě osoby a možno dítě do 12 let s připl.250kč den,chápu to dobře?Mám dvojčata 6 lete.Je možno za oba zaplatit 250kč na den s jednou přist.?A to druhé by bylo bez nároku na lužku..Předem děkuji M.H.

Pension Fox

Dobry den. Bohuzel jste neuvedla termin a pak nelze posoudit zda odpovidajici pokoj by byl volny. Veskerou informace obdrzite mailem na adrese pensionfoxtour@gmail.com. S pozdravem. Ing.B.Serebro

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru