Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dámské kotníkové boty na podzim nebo do zimy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Irena Nováková

Dobrý den, budou ještě modré semišové boty ve vel. 38?

Sboty.cz

Dobrý den, bohužel o doskladnění tohoto modelu nemám momentálně informace. Váš tým Sboty.cz

Klementina

Dobrý den, jak je to prosím s výměnou zboží (v případě, že mnou objednaná obuv nesplní moje očekávání nebo že mi bude malá?
 Děkuji

Sboty.cz

Dobrý den, výměna jako taková bohužel není možná. Zboží však můžete do 14-ti dní vrátit a za nesedící model Vám budou zaslány penízky zpět na účet. Na nový pár si vytvoříte objednávku, kterou klasicky uhradíte. Váš tým Sboty.cz

Kája

Dobrý den, nebylo by možné přidat (i formou odkazu do e-shopu) podrobnější popis u jednotlivých modelů, např. jestli má obuv kromě šněrování i zip, jak je vysoký podpatek apod., ideálně pohled ze všech stran. Díky.

Sboty.cz

Dobrý den,
veškerou obuv, kterou nabízíme na slevomatu naleznete zde: http://sboty.cz/slevomat-a3147483677
Váš tým Sboty.cz

Vendula Firýtová

Dobrý den, je možné zboží vyzvednout na prodejně Slevomatu v Praze ve Vodičkově ulici, nebo tuto službu již Slevomat neposkytuje.
Pokud by boty neseděly na noze je nutné je vracet pouze poštou, nebo je možnost je vrátit přes zásilkovnu nebo přes provozovnu Slevomatu.
Děkuji za odpověď.

Sboty.cz

Dobrý den, veškerou obuv máme ve vlastním skladu mimo Prahu. Obuv se tedy zasílá pouze pomocí externího přepravce. Vracení obuvi je možné pouze přes Českou Postu.
Váš tým Sboty.cz

Ina

dobrý den, jsou boty vhodné i do vlhké zimy nebo jen do sucha. přece jenom očekávám od zimních bot i aspoň výdrž ve vlhku- né přímo v závějích :)

Sboty.cz

Dobrý den, pokud je obuv správně ošetřena (vysušena a pravidelně impregnována) pak je vhodná i do vlhkého počasí. V případě jakýchkoli potíži s obuví máte možnost využít dvouleté záruky. :-) Váš tým Sboty.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru