Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní jarní menu v krápníkové jeskyni pro dva

4,5 / 5 Triton Restaurant Praha - Nové Město  (mapa) 402 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Blanka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli jsou nabízená jídla bezlepková? Vím, že např. pepřová omáčka při správné přípravě mouku neobsahuje, ale člověk si nikdy nemůže být jistý.. Děkuji za odpověď.

TRITON Restaurant

Dobrý den Blanko, restaurace nabízí bezlepková jídla. Stačí se zmínit obsluze, se kterou je možné upravit menu na místě podle potřeby, nebo Vám pomůže s výběrem ze speciální nabídky bezlepkových pokrmů. Těšíme se na Vaši návštěvu, Jakub

Lenka

Pokud si vezmeme sebou foťák, je možné uvnitř fotit? Oslavili bychom tam synovi narozeniny :)

TRITON Restaurant

Focení v restauraci je povoleno. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Zdena

Mohou 2 dospělí vzít s sebou dvě děti 6 a 4 roky ?

TRITON Restaurant

Ano, prosím zmiňte 2 místa navíc pro děti při rezervaci (popř. potřebu dětské stoličky- zajistíme). Těšíme se na Vaši návštěvu. Jakub

Jakub Kosmider

Kolik stojí korkovné v této restauraci?

TRITON Restaurant

Dobrý den, korkovné účtujeme: 300,– Kč/láhev 0,75l
Přeji pěkný den za tým restaurace,
Jakub Pazout, F&B Manager

Miroslav Jungwirth

Dobrý den, je kuřácká a nekuřácká část nějak oddělena? (nejlépe stavebně). Už se nám s přítelkyní hodně často stalo, že pokud bylo uvedeno nekuřácká část (bez slůvka „oddělená“), tak to většinou bylo, že restaurace byla prostě rozdělena na půl, bez jakéhokoliv oddělení (což je stejné, jako rozdělit jeden bazén na půlku a v jedné povolit močení a v druhé nikoliv).

TRITON Restaurant

Vážený pane Miroslave,
standardně má naše restaurace oddělené místnosti pro kuřáky/nekuřáky (restaurace s krápníkovým interiérem + salonek). Při rekonstrukci restaurace v roce 2006, jsme ošetřili prostory hl. krápníkové místnosti výkonnou klimatizací, která je již od počátku navržena tak, aby umožnila prostor rozdělit na kuřácké a nekuřácké zóny. Tzn. že pokud víme, že klient je nekuřák – můžeme pro něho rezervovat stůl, který je sice v místnosti kde se kouří, ale s velkou pravděpodobností to nekuřáka přímo nezasáhne. Tím chci říci, že jsme minimalizovali popsaný efekt bazénu v rámci dispozic daného historického prostoru krápníkové jeskyně z roku 1912.

V případě, že u nás rezervujete stůl výhradně nekuřácký – můžeme připravit místa v nekuřáckém salonku restaurace. Pro koncept celé nekuřácké restaurace jsme se zatím nerozhodli.
Přeji pěkný den za tým restaurace,
Jakub Pazout, F&B Manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru