Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Profesionální ruční mytí interiéru vozidla včetně tepování

4,4 / 5 Time Wash Cars Praha - Hloubětín  (mapa) 85 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Rado Zivcak

Dobry den, mal by som 2 otazky:
A/ po tepovani, auto ostava este urcity cas u vas aby interier vyschol (kedze v tomto pocasi asi moc nepreschne niekde vonku), alebo ako sa to riesi?
B/ pri tepovani, demontujete aj predne sedadla pre dokladnejsie vycistenie okolia sedaciek?
dakujem
 RZ

Time Wash Cars

Dobrý den pane Rado Zivcak, A) sedačky jsou po tepování vlhké a na sedačky dostanete igelit, můžete ihned po proceduře odjet. Vysušení trvá cca 7h a je to za příplatek pouhých 250,–Kč, samovolně sedačky uschnou dle počasí cca za 24–48 hodin. B) Nedemontujeme sedačky mimo vozidlo, jsme automyčka nikoliv autoservis ale dotaz je natolik dobrý, že ho zveřejníme na FB stránkách.

Aleš Missbach

Dobrý den,
bylo by možné se nějak domluvit na předání auta a vyzvednutí například ve Fashion Aréně? Moc děkuji

Time Wash Cars

Dobrý den, určitě se dá domluvit vše. Záleží na částce jakou jste ochoten si za takovou službu připlatit. Zavolejte a domluvíme se na částce.

Jana Havlová-Matejčíková

V některých komentářích jsem se dočetla o doplatku za čištění. Sedačky mám flekaté od dětí (jídlo, pití..) a proto bych chtěla auto pořádně vyčistit. Mám počítat s doplatkem nebo cena voucheru je finální?
Děkuji za odpověď

Time Wash Cars

Dobrý den, záleží jak vypadají fleky jak uvádíte. Naprosto jednoduchá odpověď, pokud na sedačky vylijete vodu flek se neudělá! Fleky se objeví ve chvíli, když se o automobil člověk nestará a nenechává ho čistit alespoň jednou ročně. Do sedaček se člověk potí, sedá v pracovních věcech, práší se a vše se usazuje v molitanu, který je pod látkou. Pokud se jedná o znečištění povrchové doplácet nic nebudete ani pokud se bude jednat o nějaké to větší „znečištění“ doplatek činí dle rozsahu 100–300,–Kč. Sedačky čistíme hloubkově, mokrou cestou, pro dokonalí výsledek. Příplatky, které máme jsou oproti konkurenci směšné a za výsledek ručíme, že klient bude spokojen.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru