Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Stromovkou na Segwayi: projíždějte se 30 či 60 minut

Půjčovna vozítek Segway Segway - Stromovka (mapa) 115 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helena

Dobrý den, mně se předchozí dotaz Lukáše nezdá tak úplně mimo mísu a to nečerpám zaručené zprávy z Blesku jak píšete Lukášovi. Fakt, že zákaz byl vydán, ale vymahatelnost byla díky absenci dopravního značení nulová je znám, tzn. jízda byla v určitých částech Prahy (vč. Stromovky) sice zakázána, ale policie nemohla nikoho pokutovat. Během prosince by mělo dojit ke kompletní instalaci dopravního značení, tudíž policie bude moci pokutovat jezdce do 2000kc. Nejsem odpůrce segwayů, naopak si myslim, že ve Stromovce neni vůbec žádný důvod aby byly zakázány, ale vzhledem k výše uvedenému můj dotaz zní: garantujete nějak, ze případné pokuty půjdou na „Vaše triko“, aby z dárku nakonec nebyl danajský dar?

Půjčovna vozítek Segway

Dobrý den, jak správně píšete „by mělo dojít“ a stejně tak mělo dojít k osazení značek již před téměř půl rokem a dle našich zákulisních informací se to opravdu jen tak nepovede. Samozřejmě ale i na variantu zrychlení „úředního šimla“ myslíme a jsme se Slevomatem domluveni, že pokud bude nakonec Stromovka opravdu zakázána (označkována), nabídneme bez doplatku náhradní lokalitu viz. odkaz nebo Slevomat vrátí zákazníkům 100% finančních prostředků, dle toho co si zákazník vybere. Je i možné koupit tyto Stromovkové poukazy a při první rezervaci si rovnou zažádat o Troju ;-). Děkuji za Vaši přízeň a s pozdravem za SegwayS.cz Ondřej Rudolf. Segway Tour Troja: http://www.segways.cz/segway-tours/praha-troja

Lukáš

Dobrý den,

není to náhodou na Praze 7 zakázané?

Půjčovna vozítek Segway

Dobrý den,
náhodou není. Toto téma tu bylo velice zevrubně rozebíráno již několikrát, stačí si tedy pročíst starší diskuse. Doporučuji informace sbírat i jinde než v Blesku a na TV Nova ;-). S pozdravem za SegwayS.cz Ondřej Rudolf.

Ludmila

Dobrý den, mám zájem o 2 hodinové vouchery pro dceru ze zetěm, ale mohou jenom o víkendech – jezdí se také? Děkuji za odpověď. Ludmila

Půjčovna vozítek Segway

Dobrý den, jezdíme i o víkendech. Tyto termíny jsou však společně se státními svátky nejžádanější a lidé je rezervují dlouho dopředu. Doporučuji tedy včasnou rezervaci. S pozdravem za SegwayS.cz Ondřej Rudolf.

Kamila

Dobrý den, na stránkách jsem našla jen hodinovou trasu. Jak se liší od půlhodinové? Je stejná nebo delší?

Půjčovna vozítek Segway

Dobrý den, ujetá vzdálenost je úměrná časové dotaci vyjížďky.

S pozdravem za SegwayS.cz Ondřej Rudolf.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru