Když máte hlad, chopte se záchranného kruhu a slupněte ho jako malinu.
Kde takový kruh najdete? V restauraci U Templáře. Tam totiž dělají opravdu
dobrou pizzu. Její základ tvoří dobré domácí těsto potřené
rozdrcenými a ochucenými rajčaty nebo smetanou, které je navíc dozdobené
mozzarellou.
Další příchuti – čerstvá zelenina a vybrané maso, uzeniny,
houby a sýry – odpovídají jednotlivým typům pizzy. Pečou se
v kamenné peci, která je zárukou křupavého těsta a skvělé chuti.
Z jakých
druhů můžete vybírat?
- Margharita s tomaty a mozzarellou
- Ammuffito s tomaty, mozzarellou, salámem, nivou a olivami
- Capricciosa s žampióny a šunkou
- Del Maestro se šunkou, cibulí a hermelínem
- Gourmet s tomaty, mozzarellou, kuřecím masem, nivou a kukuřicí
- Puzzolente se smetanou, mozzarellou, šunkou, tvarůžky a cibulí
- Messicana se salámem, chilli, cibulí a kukuřicí
- Hawai se šunkou a ananasem
- Cardinale se šunkou
- Romana se slaninou a žampiony
- Templare s tomaty, mozzarellou, slaninou, klobásou a cibulí
- Quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů
- Adriatica se smetanou, šunkou, tuňákem a cibulí
- Grosseto s kuřecími prsíčky a nivou
- Peperonni se slaninou, paprikou, parmazánem, česnekem a chilli
- Vesuvio se salámem, žampiony a vejcem
- Alto adige se smetanou, mozzarellou, slaninou a sušenými
rajčaty
- Trento se slaninou a nivou
- Vegetariana s kukuřicí a brokolicí
- Spinaci se slaninou, listovým špenátem a česnekem
|
Restaurace U Templáře se skládá ze 3 částí –
pivnice, nekuřáckého Modrého salonu a VIP salonu pro soukromé oslavy a akce. V odděleném VIP salónku je vám k dispozici sedací souprava, TV a satelit, případně i pípa na samovýčep piva.
Vinný lístek nabízí širokou škálu různých odrůd templářských
vín a vybírat můžete také z řady točených piv. Specialitou podniku je
originální medové templářské pivo, objednat si ale můžete i Plzeň,
Gambrinus, Radegast, Master, Stellu Artois a Radegast Birrel.