Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bílé a barevné (RGB) LED pásky včetně nabídky příslušenství

4,3 / 5 Alegroshop.cz 50 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Petra

Dobrý den, když koupím led pásku bílou teplou, stačí mi pouze dokoupit adaptér? A je nutné mít stále adaptér zapojen v zásuvce nebo jde jen o dobití?

Radek

Dobrý den, chci barevný pásek pro interier s funkcí stmívání. A kupodivu chci, aby mi fungoval. Co z nabídky mám objednat? Pásek + adaptér + stmívač/vypínač + kabelový propoj?
Je to tak, že mi pásek bez adaptéru či kabelovému propoji nebude fungovat? Proč je nabídka takto rozkouskovaná? Aby měl zákazník pocit nízké ceny? Jiný důvod mi nenapadá.

Alegroshop.cz

Dobrý den, pokud potřebuje komplet, je třeba koupit RGB LED pásek + adaptér. Stmívač/vypínač pro RGB pásek není třeba, tuto funkci nabízí IR modul s dálkovým ovladačem, který je součástí RGB pásků. Nabídka příslušenství je určena pro zákazníky, kteří např. dělí zakoupený LED pásek na více kusů a potřebují pro oddělenou část další příslušenství.

Karl Zahalka

I want to change the colour with remote control.
I need one „pasek“ 8 Meter and one with 2,5 meter.
Could You please give me a forecast what I will need including a timmer
Many thanks
 Karl

Alegroshop.cz

Hi, you need 3× 5m RGB LED strip (8m (5+3) and 2,5m and 4,5m for next use). You will obtain also 3 remote control (every 5m RGB LED strip has own). And for power you need 2× adapter (1× for 8m and 1× for 2,5m).

Roman Keng

K čemu a jak použiji vyhrané kredity? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane,

1 kredit je jako 1 kč. U způsobu platby u objednávky stačí zaškrtnout, že je chcete uplatnit a částka vám bude snížena.

Pokud by bylo cokoliv nejasného, neváhejte se na mě obrátit. Míša

Jiří Kalfiřt

Dobrý den,myslím,že neurazím,když se zeptám jak zkrátit pásku na míru nebo odbočit horizontálně bez překladu?Chtěl bych použít zavěšený rámeček 2 × 1 m jako obdelník a na to přilepit tento pásek.Děkuji s pozdravem J.K.

Alegroshop.cz

Dobrý den, led pásky lze krátit každých 5 cm na vyznačených místech. Co se odbočení týče, lze použít nabízené rohové spojky, pomocích kterých lze odbočit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru