Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Obraz z vlastní fotografie ve vysokém rozlišení a fotografické kvalitě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Hanka

Dobry den, potrebuji dva obrazy 60×40 cm bude se nejak scitat postovne? Dekuji

faxcopy.cz

Dobrý den, poštovné je do 5-ti obrazů stále stejné, tj. při platbě předem 120,–Kč a při platbě na dobírku 147,– Kč za celou zásilku.

Martina Stratilová

Dobrý den, je možné objednat pouze plátno s fotografii bez rámu? Děkuji Stratilová

faxcopy.cz

Dobrý den, samozřejmně se to dá, ale cena voucheru bude stejná – nedá se v průběhu akce měnit cena. Pouze do poznámky si zadejte svůj požadavek.

Dominika Rychlá

Dobry den,
chtela bych se zeptat, v jake kvalite musi byt fotografie vyfotografovana, aby byla tak krasne ostra, jak na obrazu s nejvetsimy rozmery ? Respektive jak dobrym fotakem ? Predem dekuji za odpoved.
S pranim hezkeho dne
Rychla Dominika

faxcopy.cz

Dobrý den, velmi rád bych Vám plnohodnotně odpověděl na Váš dotaz, ale přiznám se, že si netroufám. Ostrost fotografie by neměla být závislá na kvalitě fotoaparátu a jeho rozlišení, ale dobrého držení fotoaparátu, aby snímek nebyl roztřesen.
Co se týče kvality , značky a nastavení fotoaparátu, je třeba mít nastaveno vždy nejvyšší možné rozlišení a dobrá fotografie se dá v největším formátu dnes již zhotovit i z telefonu, jako je např. iPhone, Samsung, Sony…, u značek bych mohl začít Canon, Minolta, Sony, Olympus, Kodak…, opravdu celá škála. Ale nedělal bych si z toho na Vašem místě těžkou hlavu, pokusil bych se zhotovit v maximálně možném rozlišení fotografii tím aparátem, co máte k dispozici, potom tento snímek nezávazně vložit do naší aplikace na stránce www.dareckyodsrdce.cz a aplikace Vám sama napíše, zda je fotografie vhodná či nevhodná co do velikosti a rozlišení. Když nebude, dá se zvýšit rozlišení ještě v grafických programech. Držím palce, zkoušejte a zbytečně si nedělejte těžkou hlavu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru