Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velká fotokniha z vašich fotek, až 120 stran

4,8 / 5 Bontia 698 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Eva

Dobrý den, je kniha tištěná na fotopapír v lesku? Děkuji

Bontia

Dobrý den, Evo, naše fotoknihy jsou z matného křídového papíru 170 g/m², jehož listy se snadno otáčí a nelámou. Oproti lesklým variantám je jeho velkou předností výborná čitelnost textu. Mějte se pěkně. Martin

Andy

Dobrý den,
stáhla jsem si program a postupovala dle navigace programu. Nenačetli se mi v programu vybrané fotografie. Comám dělat?
 Děkuji

Bontia

Dobrý den, Andy,

pokud program Vaše snímky vyhodnotil jako neplatné, ujistěte se, zda jsou v podporovaném formátu (více naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/67-formaty-obrazku). Pokud jsou formáty fotek v pořádku, doporučuji Vám ověřit, zda nedošlo k načtení fotografií z externího zařízení (například flash disk), které bylo následně odpojeno od počítače. Pokud ano, fotografie si nejprve zkopírujte do počítače a poté je nahrajte do programu.
V případě, že se situace nezmění, napište nám více informací pomocí chatu nebo stránky http://podpora.bontia.cz/new. Situaci společně vyřešíme.

Hezký den.
 Martin

Jíťa Jandová

Dobrý den,
chci se zeptat co strana to dvě fotky?
Děkuji Jitka

Bontia

Dobrý den, Jíťo, počet fotografií je zcela na Vás. Na jedné straně můžete mít jednu, ale také několik desítek fotek.

Mějte se pěkně.
 Martin

Mirjana Šimíčková

Dobrý den, též by jsem měla zájem o extra velkou fotoknihu. Proto by jsem taky ráda vznesla dotaz, kdy v nebližší době plánujete akci? Předem děkuji za odpověď. Přeji hezký den Mirjana

Bontia

Dobrý den, Mirjano, náplň budoucích akcí plánujeme.
Pokud hledáte produkt z naší nabídky, který aktuálně není v akci, zkuste se podívat také na náš web www.bontia.cz. Naleznete tam pochopitelně celkovou nabídku.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Hana

Dobrý den. Do kdy je voucher platný?

Bontia

Dobrý den, Hano, poukaz z aktuální akce je platný do 3. 11. 2016.

Mějte se hezky.
 Martin

Petra

Tak jsem se těšila, že dáte do nabídky i extra velkou fotoknihu a opět bohužel nic…bude to v blízké době do nabídky dáno? …chtěla bych popracovat na fotoknihách na vánoce…a tak nevím…?

Bontia

Dobrý den, Petro, do konce roku bude určitě ještě několik slevových akcí. O tom, jaký produkt bude nabízen, zatím diskutujeme. Vše se nicméně včas dozvíte.
V případě, že na extra velkou fotoknihu spěcháte, doporučuji Vám zatím věnovat pozornost nabídce na našich stránkách www.bontia.cz.

Mějte hezké pondělí.
 Martin

Lenka Müllerová

Dobrý den,
bude někdy akce na fotoknihy v kožené vazbě? Ideálně rozměr A5.

Děkuji. Mullerová

Bontia

Dobrý den, Lenko, akci na fotoknihy v kožených deskách v dohledné době neplánujeme. Máte-li zájem zejména o tento produkt, můžete využít aktuálních slev na našem webu, viz http://www.bontia.cz/ceny/fotoknihy.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

katka

Dobrý den chtěla jsem se zeptat, jestli se fotky do fotoknihy načtou podle data vytvoření.. Chtěla bych fotoknihu za celý rok a vím že mi to vždy trvalo vytvořit tak dva měsíce, protože tam naskákaly napřeskáčku (nebylo to u Vás). Děkuji

Bontia

Dobrý den, Katko, fotografie, které vložíte do zásobníku snímků v programu Bontia Studio, můžete určitě seřadit podle jejich názvu, nebo podle data. Doporučuji Vám podívat se na krátká videa k vkládání snímků. Naleznete je na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/239-snimky.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Eliška

Dobrý den. Je cena včetně pošty? Nebo se dá zboží vyzvednout někde po Praze? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško,

poštu je nutné zaplatit po vytvoření fotoknihy, není bohužel v ceně.

Krásný den. Míša

Pavla Š.

Dobrý den, ráda bych fotoknihu objednala. Kamarádka mi chce fotoknihy ukázat ( už je vaším zákazníkem ) ale uvidíme se až ve čt. Akce na voucher platí opravdu jen 4 dny? Děkuji Pavla, Prostějov

Bontia

Dobrý den, Pavlo, ano. Informace uvedená v profilu akce je platná. Nabízené poukazy nicméně platí až do 3. listopadu. Pokud nakoupit nestihnete, můžete tak učinit v akci následující (do konce roku jich ještě bude celá řada) nebo přímo na našich stránkách www.bontia.cz.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Maxmilian Dzurko

Dobry den. Rád bych zakoupil vaší fotokmihu,ale mám jen andoid

Bontia

Dobrý den, fotoknihy lze v současné době tvořit na počítačích s operačním systémem MS Windows a na mobilních zařízeních s operačním systémem iOS. Více na stránce www.bontia.cz/vytvorit-fotoknihu.

Mějte se pěkně.
 Martin

Martina

Dobrý den,
mám zakoupenou verzi s 80 stranami. Jsem již ve fázi tvoření knihy a potřebovala bych strany navíc. Je možné uplatnit voucher a stánky, které jsou navíc vám pak doplatit na účet?
Děkuji.

Bontia

Dobrý den, Martino, ano. Poté, co Vaši knihu dokončíte, zahajte objednávkový proces a v prvním kroku objednávky uplatněte Váš poukaz. Doplatek za stránky navíc bude vypočítán automaticky. Informace k platbě obdržíte po dokončení objednávky.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Alili Alili

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má kniha po rozevření dvojstránky plochý přechod. Děkuji za odpověď

Stuchlová

Bontia

Dobrý den, jedná se o standardní fotoknihu, se stejnou vazbou jako knihy v knihkupectví. Plochý přechod nemá. S pozdravem, Michal

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru