
Termín
Platnost do 30. 11. 2016.
V ceně
- 1 kg masa (mix: kuřecí, vepřové, telecí, játra)
- domácí chléb
- nakládaná zelenina (Coleslaw, červená řepa, okurky, beraní rohy)
- domácí dresink
Jak uplatnit
- Rezervace: Nutná předem na tel. 603 774 149.
- Uveďte kód voucheru, gramáž a případnou variantu (pikant, česnek či bezlepkově).
- Jídlo s sebou: Nelze, je určeno ke konzumaci v restauraci.
Storno podmínky
Změna termínu je možná alespoň 12 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2016.
V ceně
- 2 kg masa (mix: kuřecí, vepřové, telecí, játra)
- domácí chléb
- nakládaná zelenina
- domácí dresink
Jak uplatnit
- Rezervace: Nutná předem na tel. 603 774 149.
- Uveďte kód voucheru, gramáž a případnou variantu (pikant, česnek či bezlepkově).
- Jídlo s sebou: Nelze, je určeno ke konzumaci v restauraci.
Storno podmínky
Změna termínu je možná alespoň 12 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2016.
V ceně
- 2 kg masa (mix: kuřecí, vepřové, telecí, játra)
- bramborový salát, vídeňský salát, hranolky, šťouchané brambory
- nakládaná zelenina
- domácí dresink
Jak uplatnit
- Rezervace: Nutná předem na tel. 603 774 149.
- Uveďte kód voucheru, gramáž a případnou variantu (pikant, česnek či bezlepkově).
- Jídlo s sebou: Nelze, je určeno ke konzumaci v restauraci.
Storno podmínky
Změna termínu je možná alespoň 12 hodin předem, jinak voucher bez náhrady propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
V rodinné restauraci Za starých časů poctivé kousky masa závodí ve speciálním trojboji mouka-vejce-strouhanka, který finišuje v pánvičkách na sádle.
Kdysi dávno bývali řízci pěkní pořízkové. V restauraci Za starých časů ty doby pamatují a nesmaží řízky v oleji ve friťáku, ale poctivě na pánvičkách na sádle a s láskou je balí ve vlastní strouhance.
Mix z kuřecího, vepřového a telecího masa a jater je výtečný sám o sobě (a je ho pořádná porce), pokud však váš jazyk mívá speciální choutky, můžete si ho objednat i v pikantní nebo česnekové verzi, nebo také v bezlepkové variantě. Vždy k němu dostanete zeleninu, domácí dresink a krásně křupavý domácí chléb.
Tak schválně, kolik řízků dokážete sníst: kilo, nebo dvě?