Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4490 Kč za potápěčský kurz OWD s mezinárodním osvědčením PADI. Na výběr i Junior a Advanced. Ponory ve volné vodě, bazénu včetně výstroje.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Michaela S.

Dobrý den, mám zájem o základní kurz OWD. Nejblíže mám Ostravu, pokud nebudete mít více zájemců z Ostravy, budu muset dojet někam jinam? A už se Vám stalo, že někdo kurz nedodělal, třeba měl strach a pod.? Taky bych se chtěla zeptat, jak budou probíhat ponory ve volné vodě – lomy. Je možné je absolvovat např. v jednom víkendu? Jedná se mi hlavně o vzdálenost z bydliště. Děkuji.

Evžen Rajzl

Vážená paní, platí vše co je uvedené. Nebudete muset dojíždět jinam. S tím, že má někdo strach jsem se setkal mnohokrát. Je to zcela přirozená obava, se kterou přichází většina nových kurzistů. Je to spíše otázkou nejistoty, kterou s námi určitě brzy překonáte. Dokončení je plánováno i přes víkend.

Michal Misek

Dobrý den,

mám OWD od SSI je možný přímý přechod na AOWD od PADI?

Evžen Rajzl

ano.

Jiří Holovlaský

Dobrý den, mohu absolovat AOWD pokud základní kurz potápění + školu přístrojového potápění + volné ponory jsem uskutečnil ještě pod svazarmem????

Evžen Rajzl

Vážený pane Holovlaský
Usuzuji, že máte kurz P* což je ekvivalent PADI OWD.
Ve SVAZARMU proběhla přecertifikace. Prosím, pošlete kopii (ponory s razítkem instruktora) z vašeho modrého průkazu na adresu potapeni@rajzl.cz. Podle toho vám sdělím , jak postupovat.

Lukáš

A do třetice všeho dobrého:-) Bude možné absolvovat ponory v bazénu po vzájemné domluvě (např. pozdě odpoledne) nebo jsou tam fixní termíny (např. přes den), které nelze změnit? Díky!

Evžen Rajzl

Vážený pane Lukáši, záleží hlavně na naší domluvě a také na tom, kdy bude volný bazén.

Lucie Drtinová

Dobrý den.


Mám zájem o základní kurz OWD – Open water diver. 


Děkuji, Drtinová.
Evžen Rajzl

vážená paní Drtinová, děkuji za váš zájem o kurz OWD v našem potápěčském středisku. Termín dokončení ponorů ve volné vodě (Egypt Hurghada) by byl 10.-17.6.2012. Kurz prosím objednejte přes slevomat.

Martina V.

Dobrý den, do kolika dnů je výuka (teorie i praxe) rozvržena?

Evžen Rajzl

vážená paní Martino V., Kurz děláme tak, aby se zájemce naučil bezpečně potápět. Běžná výuka obsahuje bazénové moduly – doporučuji s určitým odstupem (jedná se o motorické dovednosti, které nelze uspěchat a NELZE spojit napřiklad 3 bazénové moduly do jednoho dne). Stejně tak ponory ve volné vodě se musí absolvovat ve dvou dnech.
Záleží také na období, kdy budete dokončovat volnou vodu.Celkový počet dnů bude jen orientačně 7. Může to být provedeno během měsíce. Vše je opravdu velmi individuální. Jsem si vědom, že jsem neodpověděl přesným počtem dnů. Dávám přednost kvalitě.

Lukáš

A ještě bych se rád ujistil, že také teoretickou část budu moci absolvovat v Praze. Díky!

Evžen Rajzl

Vážený pane Lukáši, Teoretickou část budete absolvovat v Praze.

Lukas

Taky se přidávám k Lucii – zajímalo by mě, za jakých podmínek je možno absolvovat ponory ve volné vodě v Egyptě. Díky!

Evžen Rajzl

Vážený pane Lukáši, podmínky jsou standardní. Zaplatíte pobytový zájezd – 7 dnů cca. 17 000 kč ( v ceně ubytování, plná penze, zpáteční letenka). Ve dvou dnech dokončíte kurz. Platíte pouze za loď. Foukání lahví je již v ceně kurzu. Ve zbývajících dnech se můžete jako certifikovaný potápěč potápět nebo si zvolit vlastní program.

Lucie Drtinová

Omlouvám se, měla jsem nějaké technické potíže s odesláním dotazu. Měla bych zájem absolvovat ponory ve volné vodě v Egyptě. Kde je to možné, v jakých termínech a za jakých podmínek?
Děkuji, Drtinová.

Evžen Rajzl

Vážená paní Drtinová, napište prosím o jaký typ kurzu máte zájem. Je to důležité. Pro začínající potápěče by to byla volba pobytového zájezdu – nejčastěji Hurghada. Pro pokročilého potápěče (AOWD) to může být třeba 3.6.-10.6.2012 při safari na lodi. Dokončení je opravdu hodně o vzájemné domluvě.

Linda Luksa

pujcit, pardon

Evžen Rajzl

odpověď na tento dotaz byl odpovězen v následujícím ma­ilu.

Linda

Dobry dem, je mozne si za poplatek koupit masku? pripadne za kolik? Dekuji

Evžen Rajzl

pěkné ráno.maska se dá koupit v cenové relaci 500–1000 kč.nejdůležitějším kriteriem pro volbu je pohodlná lícnice,která dobře těsní.během kurzu si můžete v úvodní hodině vyzkoušet celou řadu masek a teprve potom vybrat masku, která vám nejlépe padne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru