
Termín
Platnost do 4. 12. 2016.
V ceně
- Vepřové maso na špejli / 2 ks (200 g)
- Hranolky / 150 g
- Salát
- Tradiční anýzový likér Ouzo / 0,02 dcl
- Rezervace: Provádějte předem na tel. 222 240 694.
- Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci přímo v restauraci.
Změna rezervace je možná nejpozději 24 h před domluveným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 4. 12. 2016.
V ceně
- 2× vepřové maso na špejli / á 2 ks (á 200 g)
- 2× hranolky / á 150 g
- 2× salát
- 2× tradiční anýzový likér Ouzo / á 0,02 dcl
- Rezervace: Provádějte předem na tel. 222 240 694.
- Jídlo s sebou: Nelze, určeno ke konzumaci přímo v restauraci.
Změna rezervace je možná nejpozději 24 h před domluveným termínem, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Jsou vlaky, ze kterých je vám ouzko? Ale souvlaki, ty ve vás zanechají leda Ouzo.
Souvlaki je oblíbené řecké jídlo. Jsou to vlastně malé kousky masa grilovaného na špejli. Na té se také podává a přímo z ní se i jí. Za touhle pochoutkou ale nemusíte až do Řecka, vyrazte na pražské Vinohrady. Steakhouse Underground vám ji naservíruje se vší parádou, ať už dorazíte sami, a nebo ve dvou.
A pochutnáte si nejen na masíčku s hranolky a salátem, čeká vás i vzorek dobrého šnapsu. Ouzo je pálenka z matoliny (zbytků z vinných hroznů). Do destilátu se přidávají aromatické byliny a koření, především anýz. A ten je skvělý nejen na zažívání, ale pomáhá i při nachlazení. Na podzim ideální vlastnost, nemyslíte?