Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Roční nebo dvouleté předplatné časopisu Pastelka s dárkem

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
David Kaiser

Dobrý večer,
v případě objednávky voucheru, je možné zvolit začátek zasílání časopisu. V únoru končí předplatné dceři konkurečního časopisu, takže bych jej potřeboval zasílat až od března.
Předem děkuji za odpověď.

Časopis Pastelka

Dobrý den pane Kaisere, bohužel tato akce je takto daná a časopis je zasílán od únorového vydání. Nevidím ale problém v tom, že by dcera měla v únoru dva časopisy najednou. Omlouváme se, ale bohužel tomuto požadavku nemůžeme vyhovět. Od březnového vydání si můžete Pastelku objednat klasicky, tedy ne přes Slevomat. Děkuji mockrát za pochopení

Alena

Dobrý den, Poslala jsem objednávku předplatného prostřednictvím online formuláře. Z Pastelka.com mi nepřišlo žádné potvrzení předplatného. Stáhnout darovací list také nejde.

Časopis Pastelka

Dobrý den,
prosím o zaslání Vaši údajů na email info@pastelka.com, abychom Vás mohli dohledat a potvrdit přijetí. Darovací list můžete stáhnout také zde http://www.pastelka.com/images/obr_72.jpg
Děkujeme

Jana K.

Dobrý večer.
Poslala jsem objednávku předplatného prostřednictvím online formuláře.
Z Pastelka.com mi nepřišlo žádné potvrzení předplatného.
Na mail (který jsem poslala na info@pastelka.com) mi nikdo nereaguje. Mobil mi nikdo nebere.
Prosím, jak postupovat dále.
Mám to jako dárek k narozeninám pro syna a nerada bych se dostala do situace, že mu předám voucher a v únoru žádný časopis nepřijde.
Děkuji za radu.
Jana K.

Časopis Pastelka

Dobrý den paní Jano, omlouváme se, již jsme s Vámi v kontaktu na emailu. Děkujeme za pochopení

Jana K.

Dobrý večer.
Zakoupila jsem voucher. Provedla objednávku dle požadavku. Nepřišlo mi ale žádné potvrzení objednávku. Psala jsem dotaz na info@pastelka.com, ale nepřišla mi vůbec žádná odpověď. Tak teď nevím, jestli je moje objednávka platná. Voucher se musí uplatnit do 14.12., tak bych to nějak neprošvihla.
Děkuji za odpověď.
Jana K.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jani,

vidím, že jsme voucher v pořádku zasílali. Zasílám tedy raději ještě jednou, pro jistotu však koukněte i do spamu či do složky hromadné, aby se vám tam neschoval :-)

Hezký den. Míša

Jana

Dobrý den, nelze stáhnout darovací list. Otevře se sice stránka s ním na www.pastelka.com, nikoliv však pdf či jiný stažitelný formát…Je možné poslat přílohou emailem či jak si mohu Darovací list personifikovat a vytisknout? Voucher jsem právě zakoupila. Děkuji.

Časopis Pastelka

Dobrý den paní Jano,
bohužel nevím, jak je to možné. Prosím, zašlete nám email na info@pastelka.com a my Vám darovací list zašleme.
Hezký den

Helena

Dobrý den, pro jaký věk je časopis nejvhodnější? Uvedení pro předškoláky i mladší žáky současně mi přijde velmi široký rozptyl na to, aby to bylo reálné. Přeci jen tříleté a řekněme sedmi nebo osmileté dítě mají úplně jiné schopnosti a zájmy. Děkuji.

Časopis Pastelka

Dobrý den, Pastelka je určena pro děti ve věku cca 4–9 let. Najdou v ní úkoly i 4 letí i 6 letí. Menší děti za spolupráce s rodiči, větší samostatně. Některé děti čtou již v 5 letech a jiné pomalu až v 7. Toto je velmi individuální. Děkujeme za Váš dotaz a přejeme hezký den

Iva

Dobrý den, co je k předplatnému za dárek? Děkuji

Časopis Pastelka

Dobrý den, dárek je překvapení. Vždy je to buďto nějaká hra nebo DVD, kosmetická sada apod. Děkuji za Váš dotaz a přeji hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru