
Termín
Platnost do 30. 11. 2016.
V ceně
- 2× přípitek
- sklenka Sparkletini (malinové šumivé nízkoalkoholické víno)
- 2× předkrm
- mezze talíř se 4 druhy studených předkrmů (např. cizrnová pasta, drcený pečený lilek s jogurtem a sezamovou pastou, drcený pečený lilek s jemnou zeleninkou, pasta ze syrové a nakládané papriky doplněná vlašskými ořechy, vinné listy plněné rýží a rajčaty)
- 2× hlavní chod
- 200 g šťavnatého kuřátka „Msahab“ na chlebových plackách (starověká fénická receptura)
- krevetky na grilu
- restovaný brambor
- zeleninový salátek
- 2× dezert
- damašské překvapení šéfkuchaře
- 1× karafa vody s citronem (750 ml)
Můžete využít do 30. 11. 2016
Rezervace provádějte předem na tel. 724 999 066.
Rezervaci je možné zrušit nebo přesunout nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Toto menu je sice degustační, s čistým svědomím bychom ho ale mohli nazvat také dlegustačním. Pokud jste milovníky kvalitního jídla, bude totiž přesně dle vašeho gusta.
Vyhledáváte zážitky v podobě nových chutí a vůní? Je dobré a zdravé jídlo vaší vášní? Pak nebudete chtít z Noor Restaurantu odejít. Tahle oáza kuchařského umění v Hradci Králové vás uhrane svou neotřelou nabídkou jídel a kvalitou surovin, ze kterých je připravují.
Díky voucheru si po přípitku dopřejete mezze talíř se 4 druhy studených předkrmů (mezze je z perského mazídan, což znamená ochutnat), šťavnaté kuřátko Msahab na chlebových plackách a pochutnáte si též na krevetkách z grilu, restovaných brambůrkách a zeleninovém salátku. Celou hostinu zakončí sladké damašské překvapení šéfkuchaře.
Zdejší kuchaři nepracují s náhražkami ani nepoužívají dochucovadla a palmový olej. Vše se připravuje z čerstvých ingrediencí, a vy tak máte vždy jistotu, že si dopřáváte jen to nejlepší. S plnými břichy odsud odcházejí také vegetariáni a vegani. Letos restaurace zabodovala u diváků i odborné poroty na svátku dobrého jídla – Bosch Fresh Festivalu 2016.
A co návštěvníci na Noor Restaurantu chválí nejčastěji? Kromě vynikajícího jídla také příjemné prostředí a milý, vstřícný personál. Podtrženo, sečteno – vše, co ke kvalitní restauraci neodmyslitelně patří. Přesvědčit se můžete ještě před rezervací sami, třeba pohledem na hodnocení na Tripadvisor.