Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Last minute dovolená v Thajsku: Komfortní bungalov u pláže pro 2

Samui tropical resort Ko Samui - Thajsko (mapa)

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Tomáš M.

D.den poukaz je na 1 či 2 osoby . Dík za info T.M.

Samui tropical resort

Dobrý den, platí pro 2 osoby!

Hedvika

Dobrý den
na Koh Samui a v „Samui tropical resortu“ jsme již byli, cena je pro období od září opravdu vysoká. Doporučuji podívat se např. na Booking kde seženete mnohem levnější nabídky. Pod tímto názvem znám jiný resort…
Nějaká divná nabídka, stejný název resortu, jiné fotografie? Hedvika

Samui tropical resort

Dobrý den Hedviko, to jsem já, Jakub. Děkujeme za doporučení. Mrzí mě, že jste z nabídky zmatená, ale skutečně v nabídce je jiné místo, než jaké si pamatujete, a to přímo na pláži. V nabídce není nikde uvedeno, že se jedná o Samui Tropical Resort, zřejmě jste si to dovodila z mého e-mailu, který zůstává stejný. Ten jsem si tedy neměnil pro tuto akci, ale myslím, že to není ani třeba. Ujišťuji Vás, že tato nabídka není vůbec divná, je úplně normální :) Ještě si dovolím dovětek, že pokud někdo chce cestovat přes Booking, tak směle do toho. Já tu ale nabízím zaručeně kvalitní ubytování bez jakýchkoliv překvapení za velmi dobrou cenu se slevou takovou, že pracuji téměř zadarmo a s českým servisem – a ten přes Booking zatím ještě neobjednáte ;)

Patrik

Dobrý den, proč neustále klamete zákazníky a nabízíte předražené nabídky? Kdekoliv jinde seženu stejnou službu o polovinu méně.
Zvažuji zadat podnět na Spotřebitelský ú­řad.

Slevomat.cz

Dobrý den, Patriku,

moc se omlouváme, bohužel jsme levnější nabídku nenašli. Nicméně je možné, že jsme něco přehlédli a pokud jste tedy našel levnější nabídku, budu ráda, když nám ji zašlete na email, abychom to mohli vyřešit.

Předem moc děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru