Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celodenní koupání v termálním ráji Gino Paradise Bešeňová a případně i oběd

4,7 / 5 VODNÝ PARK BEŠEŇOVÁ Bešeňová  (mapa) 9 235 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Klára

Dobrý den, ráda bych se ujistila, že v tomto vstupném jsou venkovní termální bazény a vnitřní bazény včetně toboganů atd. Mohu upřesnit, čeho se vstupné týká? Děkuji

Gino Paradise

Dobrý deň, v cene sú vonkajšie bazény a vnútorné bazény s toboganom, samozrejme tobogánová veža so 6 toboganmi, vlnový bazén a detský atrakčný bazén. Prosím kvôli prebiahajúcej rekonštrukcii sledujte náš web, ktoré bazény sú kedy uzatvorené. Aktuálne otvorené bazény nájdete na tomto linku: http://www.ginoparadise.sk/index.php/16-hlavna-stranka/43-prevadzkove-informacie

Kristýna

Dobrý den,
akci jsme využili v neděli a velice se nám líbila, když pominu restauraci. Chtěla bych jen upozornit na to, o čem jsem psala i v hodnocení – bylo by vhodné, aby lidé mohli po dobu návštěvy použít více prostěradel, nebo aby byl vstup do parních saun v prostěradle zakázán – v mokrém prostěradle pak mnoho lidí chodí i do suchých saun, a nejenomže trpí dřevěné lavice, z hygienického hlediska je to taky dost špatné. Některým návštěvníkům by se to asi nelíbilo, ale saunový svět holt není pro stydlíny. V neděli jsme zažili i opravdový extrém – mladý pár odpočíval v prostěradle dokonce i ve vířivce…

Gino Paradise

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše postrehy a posunieme ich prevádzke.

Antonín Špalek

Dobrý den, v jaké restauraci se podává oběd? V bistru, hotelové restauraci nebo v giovanni?

Gino Paradise

Dobrý deň, podáva sa v BISTRE, v prípade potreby aj v GIOVANNI.

Vladimír Parutka

Dobrý večer prosím o radu ohledně voucheru tato nabídka je pro jednu osobu na jeden den, jak nejlépe koupit pro jedna rodina 2 dospělí a 2 děti 6 a 9 let a druhá rodina 2 dospělí a 2 děti 5 a 8 let. Děkuji za odpověď

Gino Paradise

Dobrý deň, ideálne je kúpiť pre každú osobu od 3 rokov kupón. Prajem Vám krásny deň

Zdenek Michalek

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, kolik se doplácí do saunovoveho světa v tatralandii?? Také 5euro??

Gino Paradise

Dobrý deň, doplatok je rovnaký aj v Tatralandii, 5€

Ivana

Dobrý den, koupila jsem vouchery na vstup, plánujeme návštěvu na středu 28. září což je v ČR státní svátek. Na Slovensku tuším ne. Bývá v tomhle termínu přeplněno, nebo volit raději jiný všední den.

Gino Paradise

Dobrý deň, žiaľ to Vám neviem povedať aká bude v tom termíne návštevnosť.

Paolo

Dobrý den ,chci se zeptat v případě zakoupení varianty ,,Celodenní vstup + oběd "
je určen čas kdy je nutné jídlo odebrat a kde případně zjistím denní menu ?
A druhá otázka jestli při celodenní vstupence lze areál opustit a opět se po nějaké době vrátit?Nebo je nutné využít celodenní vstupenku vždy bez přerušení (opuštění areálu)?
Děkuji za odpovědi a vysvětlení Paolo

Gino Paradise

Dobrý deň, čas nie je stanovený na odobratie jedla ale výber je možný z 2 aktuálnych hlavných jedál. Polievka nie je na výber. Vstup je jednorázový, nedá sa vychádzať a vchádzať.

Marcela koplasová

Dobrý den , nemohu nikde dohledat cenu vstupného pro dite 5 let dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcel,

ceny za díte do 6 let můžete nalézt zde: http://www.ginoparadise.sk/index.php/cs/ceniky/cennik-vstupov.

Hezkou neděli :-) Míša

Angelika

Dobrý den chtěla bych se zeptat když bude nepříznivé počasí bude třeba pršet lze využít i venkovní termální bazény? Děkuji

Gino Paradise

Dobrý deň, áno samozrejme dajú sa použiť aj počas nepriaznivého počasia.

Petr Kazimír

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jestli areál funguje i při nepříznivém počasí (déšť, chladné počasí apod.)…díky za odpověď :).

Gino Paradise

Dobrý deň, áno samozrejme funguje aj počas dažďa, máme tu vnútorné bazény, tobogánovú vežu, vlnový bazén a bazén pre deti, vonkajšie termálne bazény fungujú aj počas nepriaznivého počasia, samozrejme počas silnej búrky- bleskov nie. Tešíme sa na Vašu návštevu

MARKÉTA

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, ZDA PŮJDE VOUCHER STORNOVAT, KDYBYCHOM SE NEDOSTALI NA ŘADU JAKO PŘED ROKEM? CHYSTÁME SE K VÁM KONCEM ŘÍJNA V DOBĚ STÁTNÍHO SVÁTKU A MINULE JSME TREFILI ASI 3-HODINOUVOU ŘADU LIDÍ:-) DĚKUJI, MARKÉTA.

Gino Paradise

Dobrý deň, žiaľ to nebude možné, platnosť vouchera je skoro 3 mesiace závisí od Vás kedy ho využijete a nevieme Vám garantovať, koľko ľudí bude momentálne v ten deň u nás v areáli. Veríme, že sa situácia z minulého roka nezopakuje.

Lojza

Dobrý den,

je v ceně i SEA & FUN PACKET po termínu 19.9.?

Když jeden den půjdu do Gino Paradise Bešeňová, můžu na druhý den na stejný voucher s příplatkem do Tatralandie? Díky

Gino Paradise

Dobrý deň, áno platí aj po 19.9., áno môžete ísť jeden deň do Bešeňovej a druhý deň do Tatralandie, kupóny platia na jeden deň. Pekný de Vám prajeme

Hanka

Dobry den, budeme ubytovani v apartmanu Dagmar,v 10/2016, primo v arealu, je mozne pouzit tyto vouchery i tak? Sleva pro ubytovane je 10%, ale stejne by se nam stale vyplatilo zakoupit tyto vouchery. Dekuji za informaci.

Gino Paradise

DObrý deň, áno mozete použiť vouchery aj v tomto prípade, ale pre vstup do areálu budete musieť používať vstup cez Akvapark a nie hotelový vstup. Z hotelového vstupu je to komfortnejšie, nakoľko môžete chodiť hore dole na izbu, žiaľ cez zľavový vstup je umožnený len jednorázový vstup do aquaparku a ako som spomínala cez vstup do aquaparku, ktorý je možno o niečo ďalej ako hotelový.

Jiří Vinkler

Dobrý den,
když si koupi vice voucheru, je možné je použít odděleně? Tzn. 2× v 9. mesici a pak třeba 4 ve 12. mesici?
Nebo to musim koupit oddelene, abych je uplatnil?
Dekuji.

Gino Paradise

DObrý deň, môžete ich použiť keď budete chcieť, to závisí od vás.

Tomáš

Dobry den, chci se zeptat, kdyz koupim 2× voucher do besenove, ale pujdu do tatralandie, jde to tak jak popisujete v nabidce? Ze zaplatim manipulacni poplatek 2€ na osobu a vse bude ok? A dale, kdyz zaplatim vouchery ted online kartou, poslou mi vouchery jeste dnes? Dekuji za odpoved

Gino Paradise

Dobrý deň, áno platí doplatok 2€ do Tatralandie, ale neviem ako rýchlo Vám prídu kupony po zaplatení, to rieši slevomat.

Markétka

Dobrý den, jídlo k obědu je dané nebo je možné si jídlo vybrat v restauraci?

Gino Paradise

Dobrý deň môžete si vybrať z 2 menu.Tešíme sa na Vašu návštevu

Lenka

Dobry den, mám pulrocni miminko, muze k Vam do bazenu?Děkuji

Gino Paradise

Dobrý deň, na vlastnú zodpovednosť môžete. Tešíme sa na Vašu návštevu

Marie

Dobrý den. Koupila jsem tři lístky na celodenní koupání. Hned jsem vše zaplatila. Ovšem do dneška mi nepřišlo žádné potvrzení do meilu. Uvádím jiný meil jelikož po prvním dotazu mi opět do meilu nic nepřišlo.

Gino Paradise

DObrý deň, prosím kontaktovat zlavomat https://www.slevomat.cz/partner/kontakt

Slevomat.cz

Dobrý den, Maruško,

platba nám ještě nedorazila, o víkendu bohužel banky nepracují a proto se mohla platba pozdržet. Poprosím vás tedy o strpení. Maximálně zítra budete mít voucher na emailu.

Krásné pondělí. Míša

Marie

Dobrý den. Koupila jsem si u vás tři lístky na celodenní koupání přes slevomat ovšem do meilu mi zatím nepřišlo žádné potvrzení o koupi. Zaplacené to již mám

Gino Paradise

Dobrý deň, žiaľ musíte kontaktovať priamo zľavomat. Toto je diskusia, ktorú spravuje GINO Paradise BEšeňová.

Šárka

Dobrý den, máme objednaný přes CK zájezd s ubytováním přímo v areálu Gino Paradise Bešeňová, je možné i v tomto případě využít pro vstup do bazénů tento voucher nebo ne? Děkuji.

Gino Paradise

Dobrý deň, áno voucher je možné využiť ale budete ho musieť použiť len ako klient Aquaparku, to znamená, že nebudete môcť vchádzať viackrát do areálu, ale len raz a to cez vstup do Aquparku, nie cez hotelový vstup.

Marcela Rychlá

Pokud voucher nevyužiji, konkrétně 22.10.2016, jeho platnost je do prosince 2016, mám možnost ho vrátit? Máme už objednaný pobyt vč. vstupu a může se stát, že voucher na vstup nevyužijeme. Děkuji.

Gino Paradise

Dobrý deň, voucher je platný do 25.12. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Lucie

Dobrý den máte prosím zajištěný provoz během státního svátku v České republice myslím 28. října a předcházející prázdniny 26. až 27. října a následující víkend 29.až 30.října? Aby nedošlo ke stejné situaci jako předloni když jsme čekali u vstupu přes hodinu neměli jsme žádné lehátko a v bazénech se nedalo hnout. Myslím tím třeba omezené množství voucheru prodeji nebo omezený vstup, nebo před rezervace. Děkuji.

Marie Svatošová

Dobrý den, jedeme k vám zájezdem, můžu si koupit voucher dnes s platností na vstupy 16.9,17.9 a 18.9,? A můžu i pro své 3 kamarádky?

Gino Paradise

Dobrý deň, áno samozrejme voucher Vám bude platiť. Tešíme sa na Vašu návštevu

Aneta

Dobrý den, když si koupím dnes voucher bude platný už od zítřka? Nebo se to musí koupit nějak dopředu? Děkuji za odpověď

Gino Paradise

Dobrý deň, musíte dostať email s kupónom, ktorý má unikátny kód a tým sa preukážete u nás na pokladni. Prajeme Vám krásny deň

Lucka

Dobrý den, voucher potřebujeme už na zítřek :-), máme k vám cestu, je možné to nějak stihnout a zítra ráno se jím prokázat? Děkuji za odpověď.

Gino Paradise

Dobrý deň, je možné ho ukázať na pokladni v mobile. Tešíme sa na Vašu návštevu

Andrea Houšková

Dobrý den, ještě dotaz upřesním. Já se ptala přesně obráceně. Když budu ubytovaná napr. Luka bude platit tento voucher na opakované vstupy z a do Luky?

Gino Paradise

Dobrý deň, žiaľ nie, toto sú jednorázové vstupy do areálu, máte povolený vstup len cez vstupnú bránu Aquaparku. Prajeme Vám krásny deň

Andrea Houšková

Lze využít voucher na vstup i při ubytování přímo v areálu?

Gino Paradise

Dobrý deň, áno samozrejme, nemusíte byť ubytovaný priamo u nás. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Michaela

Dobry den, chci se zeptat jestli si musim koupit voucher za 299,– i pro dite, ktere ma uz 3+. Dekuji

Gino Paradise

Dobrý deň, ak nechcete platiť plné vstupné áno je výhodnejšie si zakúpiť tento vstup. Ďakujem.Tešíme sa na Vašu návštevu

Jarmila grundzova

Dobry den nemuzu voucher vytisknout staci ukazat jen ty kody dekuji

Gino Paradise

Dobrý deň, áno stačí ukázať kódy na telefóne. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Jarmila grundzova

Dobry den a ty bazeny co byli v cervnu zavrene venkovni opravovali uz sou otevrene? Dekuji

Gino Paradise

Dobrý deň, momentálne máme otvorené všetky bazény, rovnako do 18.9. Od 19.9. ostávajú v prevádzke len vonkajšie bazény s termálnou vodou, vnútorné bazény, vonkajší bazén Mara s priezračnou vodou, vlnový bazén, detský bazén s atrakciami a tobogánová veža so 6 toboganmi a samozrejme Wellness & Spa a relax centrum s bohatou ponukou masáží. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Radomír

Dobrý den, je výdej oběda v Bešeňové časově omezen? Do kolika hodin je nutno oběd odebrat ? Děkuji

Gino Paradise

Dobrý deň, obed sa podáva až do 20:00 hodiny večer. Prajeme Vám krásny deň

Jarmila grundzova

Dobry den ten obed je pro vsechny stejny nebo je vyber z vice druhu jidel nejime brambory dekuji

Gino Paradise

Dobrý deň, ten obed je pre všetkých rovnaký, ale ako píšete je na výber vždy z 2 menu. PRajeme Vám krásny deň

Ondrej

Dekuji za informaci. Bohuzel momentalne nemam kde vytisknout – tak snad priste.

Gino Paradise

Dobrý deň, samozrejme môžete prísť aj bez kupónu, stačí ho ukázať v mobile.

Marta

Dobrý den, v případě vstupu včetě obědu – jaké jídlo popř. nápoje se podávají , čím se prokážu a v jaké restauraci ? děkuji

Gino Paradise

Dobrý deň na výber máte z 2 hlavných jedál, ktoré sa menia podľa aktuálnej ponuky. Na vstupe dostanete pásku na základe ktorej Vás v reštaurácii obslúžia s obedom. Žiaľ nápoj v cene nie je.

Ondrej

Dobry den,
Je nutny vytisteny voucher nebo staci pouze kod z voucheru?
 Dekuji

Gino Paradise

Dobrý deň, ideálny je pre nás vytlačený kupón, Ďakujeme za pochopenie.

Pavlina

Za saunovy svet v Besenove je priplatek 5€. Pisete ze cca mesic nebude v provozu a zmena vyhrazena – planujete tuto dobu prodlouzit nebo spise zkratit?
Zaplatim 2 € za Tatralandii. Za saunovy svet je priplatek take 5€ nebo jiny?

Gino Paradise

Dobrý deň, zatiaľ Vám žiaľ neviem s istotou povedať, ako dlho bude trvať rekonštrukcia, zatiaľ je naplánovaná v spomínanom období. Príplatok do saunového sveta sa platí priamo pri vstupe do strediska a je rovnaký pre obidva Aquaparky. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Alena

I za dítě je prosím 299Kč? Mohu voucher uplatnit jak v Bešeňové tak v Tatralandii jiný den za ten doplatek 2E.

Gino Paradise

Dobrý deň, áno aj pre dieťa od 3 rokov platí rovnaká cena, aj doplatok 2 € je rovnaky. Pre dieťa do 3 rokov je vstup grátis v sprievode dospelej osoby, max. však 2 deti na 1 dospelú osobu. Prajeme Vám pekný deň

Lucie Svobodová

Dobrý den, když si koupím voucher, mohu ho uplatnit i v tatralandii a jen doplatím 2 eura a i s obědem. Kde bude oběd a v jakém čase. Děkuji Svobodová

Gino Paradise

Dobrý deň, áno obed platí aj do Tatralandie, ale pri vstupe si musíte doplatiť 2 Eur. V Tatralandii Vám obed vydajú v reštaurácii Paradiso – zvyčajne v obedňajších hodinách. Pekný deň Vám prajeme.

Iva Lojkásková

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na vstup včetně oběda, když budu chtít uplatnit v Tatralandii budu mít taky celodenní vstup včetně oběda , pokud ano, ve které restauraci v Tatralandii ?
Lze nárok na jídlo uplatnit až do konce otvírací doby restaurace nebo jen při podávání obědů ?
 Děkuji

Gino Paradise

Dobrý deň, áno obed platí aj do Tatralandie, ale pri vstupe si musíte doplatiť 2 Eur. V Tatralandii Vám obed vydajú v reštaurácii Paradiso. Pekný deň Vám prajeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru