Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenka na pohádku „Krysáci a ztracený Ludvík“

Letní scéna Harfa Praha - Libeň  (mapa) 12 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Gabriella

Dekuji. To je docela zasadni, rozdeleni rodicu od deti jste meli napsat do nabidky. Pak bych se tedy rada zeptala, jakou mate predstavu, od kolikate rady budou sedet rodice. Protoze si neumim predstavit, ze ma trileta dcera bude sedet sama nekde v prvni rade a ja nekde v osme. To bude brecet a muzeme jit rovnou domu. Mozna by bylo dobre toto prehodnotit a udelat radeji ta stupnovita sedadla. Koupila jsem listky i pro kamaradku s triletym klukem a ma s tim take problem. V hodnoceni pak ctu, ze vam toto rozdeleni rodice nakonec nedodrzuji.

Letní scéna Harfa

Dítě může sedět samo v předních řadách – tak aby před ním neseděl žádný dospělý. Nebo může samozřejmě sedět i s rodiči, ale pak s nimi bide sedět v té „rodičovské“ zóně.

Gabriella

Dobry den, mam zkusenost, ze je spatne z zidlicek videt, protoze jsou v rovine a ne stupnovite. Treba palety by byly dobre…a rada bych sla s dvemi detmi, 3 a 8 let. Triletou budu mit proto urcite na kline, ze zidle by nevidela nic. Je mozne zakoupit jen dva listky, protoze nezabereme tri zidle, ale jen dve? Nebude to pro nas moc pohodlne, proto se ptam. Dekuji. Nebo odkolika let dite plati.

Letní scéna Harfa

Dobrý den, každý divák bez rozdílu musí mít vlastní vstupenku. Hlediště bude rozděleno tak, že přední řady budou vyhrazeny jen pro děti, pro rodiče budou k dispozici řady za nimi.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru