Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

195 Kč za vyvolání 100 digitálních fotografií o velikosti 10×15 cm. Zvěčněte své vzpomínky a uchovejte je na kvalitním fotopapíru se slevou 54 %.

4,4 / 5 FOTOONLINE.CZ České Budějovice  (mapa) 944 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Michaela Pokorná

Dobrý den,
vím, že máte v nabídce vyvolání fotek o rozměru 10×15, ale chci se zeptat, zda by nebylo možné udělat i některé fotky ve formátu 9×13? Děkuji.

Jana

Dobrý den,měla mych zájem o vyvolání 100 fotek za 195 kč plus poštovné. Píše mě to # Do kolonky Zvláštní požadavky nebo Kód slevy vložte číslo voucheru (více kódů oddělte čárkou). Nechápu to nevím kde mám najít číslo voucheru. Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Jano,


nejprve je potřeba zakoupit voucher na našich stránkách a jakmile jej budete mít k dispozici, na horní straně najdete číslo voucheru, které poté uvedete do objednávky. 


Děkuji za Váš dotaz :-)
Zuzka Mufová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, uplatnění voucheru je zadané 15.4.2012. Toto je poslední den, do kdy Vám mají být fotografie zaslány. Je rozhodující nějaká hodina..?? Jde mi o to, že v tento den slaví můj syn narozeniny a tak by většina fotek padla právě na tento den.
Děkuji Z.M.

fotoonline

Dobrý den,prosíme objednat fotografie do 17 h 15.4., kvůli ověření kodu.

Dana Hadingerova

Dobrý den,
mohu přinést fotky na vyvolání k Vám do provozovny také na flashdisku nebo se musí objedávat pouze online? Moc si s počítačem nerozumím :)
Děkuji.

fotoonline

Dobrý den,můžete přinést fotografie na jakémkoliv médiu.
Krásný den

Miroslav Tišer

Dobrý den,
mám fotografie v ICC profilu Adobe RGB. Musím to převádět do sRGB, abych to neměl bledé, anebo si to můžete nastavit u vás? Díky za odpověď.

fotoonline

Dobrý večer,bude lepší,když si fotografie převedete.

Edita Heduš Mádlová

Dobrý den, zakoupila jsem váš voucher, způsob platby jsem zvolila převodem. Mám do částky zahrnout i poštovné?

Slevomat.cz

Dobrý den,


paní Edito,


poštovné platíte samostatně, při dodání fotografií (objednávky jsou doručeny na dobírku) u nás zaplatíte jen částku za voucher.
Ivana Dočkalová

Dobrý deň, chcem sa opýtať pri prihlasovaní je zaznačené, že treba zadať sposob platby a doručenia. Pri platbe je uvedené: dobierkou alebo cez účet, ale nie je tam možnosť platba vouchrom. čo mám teda zaznačiť? Alebo je to pri registrácii jedno? Ďakujem za odpoveď.

fotoonline

Dobrý den, při registraci není úplně podstatné,co zadáte,po objednání fotografií,již ale způsob vyzvednutí musíte zadat.pěkný den

Martin Syrovátka

Zhotovujete pouze přesné formáty nebo se jedná o pevnou šířku s volnou délkou dle dodaných podkladů? Tedy když nebude přesný poměr stran 10×15, bude fotografie s ořezem, bílým či černým pruhem, nebo bez obého ale s přizpůsobenou délkou? Jaký používáte barevný prostor, sRGB či něco jiného? Jaké je Vámi doporučené rozlišení pro 10×15? Děkuji

fotoonline

Dobrý den,u nás se zadává fotografie 10×15 s ořezem nebo s bílým okrajem,volnou délku nepoužíváme.Je možné si připravit ořez snímku dopředu ve formátu 2:3 / umí výborně ZONER studio / nebo 1050×1500 bodů při 300 DPI. Tisk RGB.Pěkný den

Helena Maňasová

Pokud jsem z Českých Budějovic, můžu si fotky vyzvednou osobně bez poštovného?

fotoonline

Dobrý den,určitě není problém si fotografie vyzvednout osobně bez poštovného.Tě­šíme se

Petra Plešingerová

Dobrý den, mohu se zeptat na jakém fotopapíře vyvoláváte fotky?

 děkuji

fotoonline

Foto zhotovujeme na fuji papír lesk nebo mat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru