Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurzy sebeobrany – Krav Maga a Judo

4,7 / 5 MJF Sports (2 pobočky) Praha - Vinohrady  (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lada Heinrichova

Dovry den muzu koupit dva vouchery jeden pro sebe a druhy pro syna?

MJF Sports

Dobrý den, voucher se vztahuje ke cvicici osobě, tj. pro Vas a pro syna můžete koupit dva vouchery. Hezky den, Martin.

Alina

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat jesli po zakoupení voucheru musím stihnout 3 lekce do 31.10? Není možné se domluvit na prodloužení platnosti?
 Děkuji

MJF Sports

Dobry den, z hlediska vyuky by bylo dobre vyuzit lekce v kratsim terminu. Nicmene staci, kdyz prijdete alespon jednou do konce platnosti voucheru a domluvime se, kdy prochodite zbytek, pokud to nebudete stihat. Dekuji a hezky den, Martin.

dotaz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak je to se skupinovými lekcemi z hlediska začátečníků a pokročilých. Máte to ve stejný čas. Je přece rozdíl, když je zde někdo poprvé a někdo např. po páté, po dvacáté. Učí se vždy něco jiného, aby se zase pokročilí nenudili, nebo jak je to? Děkuji.

MJF Sports

Dobry den, v soucasne dobe mame spojene zacatecniky a pokrocile. Telocvicna je dostatecne velka pro dve oddelene skupiny v pripade technik vcetne dvou treneru. Zatim se nam to takhle osvedcilo a je mozne videt i neco jineho, pripadne se na chvili pridat apd. Vyuka je velmi individualni a pratelska. Budeme se tesit na Vasi navstevu. Hezky den, Martin.

lenr

Dobrý den měla bych zájem o koupi voucheru. Chtěla jsem se jen zeptat, ty tři lekce můžu využít kdykoli? Jde mi o to, že se jedná o skupinové lekce a budu začátečník a budou tam asi i lidé pokročilí. A druhým mým dotazem je, jestli se na danou lekci nějak musí rezervovat místo. Děkuji.

MJF Sports

Dobry den, lekce muzete vyuzit kdykoliv do doby platnosti voucheru. V soucasne dobe mame spojene zacatecniky a pokrocile. Telocvicna je dostatecne velka pro dve oddelene skupiny v pripade technik vcetne dvou treneru. Zatim se nam to takhle osvedcilo a je mozne videt i neco jineho, pripadne se na chvili pridat apd. Vyuka je velmi individualni a pratelska. Rezervace neni potreba, proste prijdte. Budeme se tesit na Vasi navstevu. Hezky den, Martin.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru