Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Probuďte pleť k životu: 100% přírodní organické masky Whamisa

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Margo

Dobrý den, je dovoz (a tím i prodej) těchto masek povolen v ČR a v EU? Pod jakým číslem? Ptám se proto, že uvádíte hypoalergenní, ale vzápětí jmenujete vícero alergických reakcí. Jestli lze v případě nepřiměřené reakce na masku dohledat přes ČOI, ministerstvo průmyslu či zdravotnictví jako sválené. Děkuji za info

Askformask.cz

Dobrý den,
ano, masky prošly certifikací k prodeji na území EU, jsou registrovány v CPNP, což znamená, že splnily všechny testy bezpečnosti kosmetických výrobků (mikrobiologické testy, kožní testy, testy stability atd.). Jinými slovy jsou schválené k prodeji v EU včetně ČR. Jsme vedeny v CPNP jako oficiální distributor masek korejské znáčky Whamisa.
Bohužel, nevím jestli CPNP zpřístupňuje svou databázi pro veřejnost, nebo se o informace musí nějakým způsobem žádat. Každopádně, v případě potíží neváhejte nás kontaktovat na email askformask@seznam.cz.

Co se týče standardních varovaní, která máte možnost přečíst na obalu, ta se nevztahují ke konkretnímu zboží, jsou to obecná pravidla bezpečí, která mají být uvedena na jakémkoliv kosmetickém výrobku. Některé firmy to bohužel přehlížejí.
Masky jsou hypoalergenní.

Pokud máte jakékoliv dotazy neváhejte nás kontaktovat tady nebo na email.
Askformask shop.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru