Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balíčky kondomů Durex nebo Pasante pro chvilky plné vášní

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Lukáš

Dobrý den,
Chci se zeptat na velikost kondomu pasante ze slevomatu 103ks balíček jelikož mi naposled kondomy durex z kamenného obchodu byly malé.

 Děkuji

Kondomshop

dobrý den,
Pasante mají obvykle velikost 52 – 54 mm, Durex 53 – 56 mm, tech 56 mm má druh Durex Intimate feel (starý název Durex Elite).
Pokud potřebujete nestandartní velikost, potom musíte přímo nakupovat v eshopu kondomshop.cz, kde jsou tyto XXL velikosti v nabídce.
Pasante king size 60mm, Pasante Unique (nelatexový) 60mm, Pasante super king 69mm. Německé MySize 60mm , 64mm nebo 69mm.
kondomshop team

Markéta

Dobrý den, je možné si na jedno poštovné koupit balíček zde ze Slevomatu a přiobjednat si nějaké věci navíc, přimo z Vašich internetových stránek?

Kondomshop

Dobrý den, teoreticky to jde, ale objednávky slevomatu vyřizujeme ihned a jiným způsobem, tak by se mohlo stát, že informace o doobjednávce přes eshop se nesejde se zásilkou ze slevomatu. Pro jistotu je lepší udělat nejdříve objednávku na eshopu a do poznámky napsat, že se má zásilka spojit s objednávkou ze slevomatu, když je to předem avízováno, potom se objednávka ze slevomatu dá hlídat a odeslat jako běžná objednávka.
Bohužel poštovné se do objednávky při vytváření načte. My jej následně můžeme vyrušit. Toto však lze jen u objednávek hrazených bankovním převodem. Zaplatíte tak pouze za zboží bez poštovného. Nelze u online plateb kartou nebo internet bankingu.
S pozdravem kondomshop team

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru