Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií vybraného formátu

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 1 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Karolína

Dobrý den,
můžeme vám fotografie zaslat ve formátu NEF nebo jen JPG.
Děkuji za odpověď!
Karolína

Foto Morava

Formát NEF označuje speciální formát pro fotografie v RAW kvalitě, který používá společnost Nikon. Pravděpodobně budou tyto soubory dosti veliké, proto doporučuji před odesláním převést do formátu JPG, které budou pravděpodobně menší a pro odeslání do laboratoře vhodnější.

Andrea

Dobrý den,
na stránce této nabídky je napsáno, že Zásilkovna stojí 49 Kč (+manipulační poplatek 39 Kč). Při odeslání fotografií včetně voucheru, se mi načetlo za Zásilkovnu 69 Kč a manipulační poplatek za 39 Kč. Jak je to možné?

Foto Morava

Dobrý večer, Zásilkovna stojí 49 v případě, že zaplatíte poplatky online na internetu. V případě, že jste zvolila platbu při převzetí zakázky účtuje se v případě Zásilkovny ještě poplatek 19kč za dobírku. Je to takhle uvedeno v popisu akce i na voucheru.

Lena Uherkova

Mohu si koupit slevu a zaplatit az 9 zari dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Leno,

moc mě to mrzí, ale to bohužel není možné. Doporučuji v tomto případě zvolit způsob platby přes Twisto, kteří to uhradí za vás a vy jim to do 14 dnů uhradíte :-)

Pokud by bylo cokoliv nejasného, neváhejte se na mě obrátit.

Hezký den. Míša

Mirka Kadubcová

Dobrý den, můžu někde v objednávacím programu sledovat kolik mám aktuálně objednáno fotek?
Nahrála jsem si fotky ze složky, to mi zobrazilo počet, ale nyní chci nějaké odstranit a některé naopak vyvolat víckrát, tak abych měla kontrolu…
 děkuji

Foto Morava

Celková bilance je v posledním kroku před uzavřením objednávky. Stačí kliknout po vložení fotografií na tlačítko „Uzavřít objednávku“. Dole je celkový stav objednávky, zpátky se vrátíte kliknutím na tlačítko „Změnit nastavení fotografií“ a můžete dále pokračovat v úpravě objednávky.

Tomáš Nekvapil

Dobrý den, nestálo by za to napsat jednotnou cenu všech doplatků, než to kouskovat natřikrát? :(

Foto Morava

Dobrý den, to není tak jednoduché. Jednotlivé varianty doručení se cenově výrazně liší a taky není jedno jestli zákazník zaplatí online na internetu, nebo na dobírku. Naše poplatky nejsou účelové, ale kopírují skutečné náklady spojené s administrací a doručením fotek. Doručení fotografií zákazníkovi nás bohužel stojí často více, než samotné jejich zhotovení. Neustále hledáme cestu jak tyto náklady snižovat a zákazníkovi ušetřit peníze. V některých případech to však není možné a pokud chce zákazník naše služby, zaplatí i tu nejméně výhodnou variantu. Cestou jak snížit tyto náklady je, uplatnit v jedné zásilce více voucheru, my tuto možnost nijak neomezujeme a snažíme se vyjít zákazníkům co nejvíce vstříc.

Richard Oliva

Dobrý den, když nahraju fotky na vaše stránky, tak ty, které jsou situované na výšku zůstávají v náhledech na výšku a jsou tím pádem oseknuté nahoře i dole. Znamená to tedy, že takový, jaký je náhled fotky bude i fotka samotná? To by bylo myslím špatné. Používám Google Chrome, ale moc odladěné mi to tedy nepřipadá a od objednávky spíše odrazuje. Nechci, aby fotky dopadly špatně, je tam pak ještě lidský faktor, který fotky správně natočí, když to neumí systém?

Foto Morava

Dobrý večer, můžete být bez obav, fotografie budou umístěny správně. Pokud se Vám to dobře nezobrazuje, změňte ve výběru formát a potom jej vraťte zpátky na formát ve kterém chcete mít fotografie. Mělo by se to zobrazit správně, některé konfigurace prohlížeče občas zlobí. Při zpracování stroj rozpozná automaticky umístění formátu.

Michaela v

Dobry den, mohu fotky nakombinovat? Napr. 50× rozmer 10×15, 30× jina velikost a 20× take jina, kdyz je cena stejna?

Foto Morava

Dobrý den, takhle bohužel kombinovat nelze. Jednotlivé formáty mají jinou cenu a pro každý formát, je za cenu 199,– stanoveno jiné množství.

Lucie Davidová

Dobrý den,jak se k vám musí fotky zaslat emailem?děkuji Davidova

Foto Morava

Objednávku lze provést pouze po registraci v registračním formuláři na internetové sběrně www.mojefoto-online.cz .
■ Doporučení: Pro práci z naším objednávkovým systémem doporučujeme našim zákazníkům používat prohlížeč Google Chrome, pro tento prohlížeč je náš systém odladěn a jsou v něm přístupné všechny funkce.
■ 1. Klikněte na červené políčko „Objednat fotografie“ a vložte požadované fotografie.
■2. V posledním kroku před odesláním napište do kolonky „Slevomat Voucher“ kód vašeho poukazu.
■3. Při uplatnění více voucherů oddělte číselné kódy čárkou.
■Uděláte-li v jednom dni více objednávek na různé fotografie, budou sloučeny do jedné objednávky a zaslány jako jedna zásilka.

Gábi

Dobrý den.To je vyvolání 100 různých fotek, nebo 100× stejné fotky?SPozdravem Gábi Kaňáková

Foto Morava

Dobrý večer, je pouze na Vás jestli si necháte zhotovit 100× jednu fotku, nebo 100 fotek každou jinou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru