Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kytice holandských růží v délce 60 centimetrů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
pavel

Proc si pani vymysli a vklada vlastni hodnoceni, ktere vydava za hodnoceni zakaznika? Nenapsal jsem ani konkretne, z jake objednavky/ dodavky to bylo, jak tedy muze tedy vedet, ze jiny klient byl spokojeny? Je to fake. Vetsina zakazniku (i podle hodnoceni) byla s kvalitou kvetin nespokojena a moje zkusenost byla obdobna. Proc neodpovidaji ruze ze zasilky ruzim, ktere jsou vyobrazeny na obrazku? Opet opakuji: dodany male mekke hlavicky ruzi (zavrene), ktere po 1 dni zvadly,a to pri veskere setrne peci a snaze. Ruze od jineho dodavatele vydrzely pekne tyden i dele.

pavel

Dobry den,

zakoupili jsme si kytici 9 ruzi, jiz pri prevzeti kvalita nic moc (male mekke hlavicky ruzi, konce zaschle, cerne). Kytice tak na 1 den. Chtel jsem se zeptat, proc pani vice nedba na kvalitu, chápu, ze je to kytice jen „na Slevomat“, ale chceme s ni nekoho potesit, ne nastvat. Proc neodpovidaji dodane ruze obrazku- kde jsou vyobrazeny krasne velke hlavicky ruzi, a ne takovi „chcipacci“, se kterymi jsme meli tu cest po objednani? Dekuji.

Květiny Iris

Přeposílám mail od zákazníka, který dostal tu samou květinu, ze stejné dodávky z Holandska.

Chtel jsem podekovat, kytička byla dorucena a osoba je nadmiru spokojenaJ

Dekuji moc . Videl jsem fotku a ja vážne krasna.

Pavel

Zakoupili jsme si květiny (růže) jejichž kondice nebyla zrovna nejlepší, stonky zaschlé, černé již při převzetí. Hlavičky růží měkké, povadlé. Chápu, že je to kytice „na Slevomat“, ale i tak chce případný zájemce kyticí někoho potěšit, ne naštvat. Proč tak slabá kvalita? Proč nejsou obsahem dodávky krásné velké plné růže (tak jak je na obrázku u nabídky), které vydrží, a ne druhý den zvadnou? Děkuji.

Petr L

Dobrý den,
je možné si kytici vyzvednout zdarma u Vás v prodejně v Praze?
 Díky.

Květiny Iris

Dobrý den, ano lze.

N.

Dodavate klientům vždy květiny ze zásilky z téhož dne?

Květiny Iris

Vzhledem k tomu, že mám e-shop a ne kamenný obchod kde skladují květiny týden, dodávám klientům zboží z téhož dne,
kdy květiny přijedou. Proto mám v podmínkách rezervaci 48 hodin předem, abych mohla objednat květiny v Holandsku a klient dostal zboží čerstvé přímo z kamionu!

klient

Jak časte máte dodávky na kamionu? Zajímalo by nás, jestli růže jsou vždy z dodávky týž den, či mate dodávku jednou za týden, čtrnáct dní?

Květiny Iris

Kvetiny jezdi kazdy den.

Tereza

Dobry den, mohu se prosím zeptat, proc nabizene kvetiny nejsou cerstve? Objednavali jsme si na zaklade teto nabidky a pri dodani byly stonky zaschle a cerne, jako kdyby je pani koupila v Kauflandu nebo Lidlu ve vyprodeji (po celodennim lezeni ve stojanu)? U takto dodanych ruzi lze predpokladat, ze zacnou velmi brzy uvadat.

Květiny Iris

Květiny jsou vždy čerstvé, vždy přímo z kamionu z Holandska! Pokud se doručují, musí se po převzetí vždy seříznout, jelikož cestují a jsou tak chvilku bez vody a tak mohou stonky zaschnout!
 Irena

Daniela Daniela

Jsme z Prahy 10, Vrsovice, ulice Moskevska. Nespadame do dopravy zdarma, pritom jsme blizko Sekaninove. Lze i k nam dopravit kytici zdarma?

Květiny Iris

Dobry den, na Moskevskou to neni problem dorucit zdarma.
 Irena

Alena

Dobrý den, potřebovala bych doručení květin ve svátek a to na sv. václava na prahu 3. Bylo by t možné a jaká by byla cena dopravy? Diky

Květiny Iris

Dobrý večer, doručení není problém a doprava na Prahu 3 je zdarma.
Květiny iris

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru