Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

To nejlepší z asijské kuchyně: 3chodové menu pro jednoho nebo dva

Lan restaurace Praha - Vinohrady  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lenka Malá

Dobrý den, nevím, kde je sleva? Kuřecí polévka s kukuřicí 35,–Kč, dva jarní závitky 40,– a bun bo nam bo 119,–, suma sumárum 194,–Kč. Vaše „sleva“ je vyšší, než kdybych došla z ulice a dala si zmiňovaná jídla za plnou cenu. ????

Lan restaurace

Dobrý den, omlouváme se za nedorozumění, ale rádi Vám to vysvětlíme. Bohužel, ale dle Slevomatu bylo vybráno vždy nejdražší jídlo z výběru ze seznamu jídel, to jest Tom Kha Gai za 49,– Kč, vietnamské jarní závitky za 40,– Kč, a pikantní restované krevety se citrónovou trávou za 139,–, což je 253,– Kč (rýže za 25,– Kč). Proto se stává tento cenový rozdíl. Velice se omlouváme a doufáme, že jsme Vás tím neodradili od naší restaurace..

Lan restaurace

Slevomat.cz

Dobrý den, Leni,

moc se omlouváme za tuto chybu v nabídce a děkujeme vám za vaše bystré oko, které ji odhalilo. Takto to určitě být nemá. Občas něco přehlédneme a jsme moc rádi, že máme vás zákazník, kteří nám pomáhate se neustále zlepšovat. Na svém profilu máte ode mě malé poděkování a mám pro vás dobrou zprávu. Brzy u nás uvidíte akci znovu opravenou a můžete si zakoupit voucher :-)

Přeji vám hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru