Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Mentem: Trénink mozku, který vás konečně bude bavit

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Gabriela Marčáková

Dobrý den.
Zakoupila jsem si Váš trénink a záhy jsem zjistila že hry nelze otevřít v telefonu bez adobe flash player. Ten ale můj telefon údajně nepodporuje. Je nějaké řešení?

Mentem

Dobrý den, cvičení Mentem je opravdu možné hrát jen s adobe flash player. Jde je tedy hrát na každém počítači. Novější webové prohlížeče (například Chrome) aktualizují adobe automaticky, u starších (např. Internet explorer) je zapotřebí provádět aktualizaci ručně. Na mobilech či tabletech je v současné době provoz složitější – právě kvůli adobe. Náš tým ale trénink neustále vyvíjí a pracujeme i na verzích pro mobily a tablety, takže změna je v dohlednu. Přejeme pěkný den, Mentem.

Hana

Dobrý den, lze voucher použít i na prodloužení členství, nebo je jen pro nové zákazníky? Jsem již registrovaná od předchozí akce a moje 3měsíční členství bude brzy končit. Děkuji za odpověď.

Mentem

Dobrý den, akci můžete využít i na existující tréninkový účet. Stačí to napsat do zprávy, ve které budete posílat kód voucheru. A že jsou letní prázdniny, můžeme přizpůsobit datum aktivace na den, který Vám nejvíce vyhovuje. Přejeme pěkný den:) Mentem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru