Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přenosná permanentka do solária (100 min)

4,0 / 5 Angelic Beauty Praha - Vyšehrad  (mapa) 208 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kristýna

Dobrý den, dlouhá čekací doba bohužel není jen z důvodu velkého zájmu klientů, ale proto, že solária " kvalitně neopalují "..proto je třeba zůstávat déle.. alespon taková je má zkušenost. Vyzkoušela jsem pouze vertikál a kobereček na kterém stojíte vyčištěný nebyl. Permanentku jsem po dvou návštěvách, kdy nebylo místo nechala majitelce na recepci a raděj si zaplatila kvalitní a čisté solárko za " plnou cenu ". Naopak kamarádka je se službami tohoto solária spokojená. Každé zboží má svého kupce. :)

Veronika Zemanová

Ráda bych jen reagovala na Tomáše a uklidnila tak potencionální nové zákaznice. To, že čekáte delší dobu má asi svůj důvod…a to velký zájem klientů o opálení právě v tomto studiu. Sama jsem zde byla nespočetkrát a můžu říct, že je to jedno z opravdu mála solárek z kterého mě opálení vydrží neskutečně! Jsem nadmíru spokojená a to nepoužívám ani krém, který by mi to opálení prodloužil. Obsluhující je Slovenka, která je velmi příjemná jen když celý den říkáte každému, že musí čekat už i vám samotnému je logicky trapně. ZA SEBE VŠEM TOTO SOLÁRIUM DOPORUČUJI I PŘESTO, ŽE SI VE VĚTŠINĚ PŘÍPADŮ POČKÁTE. ..kvalita něco občas stojí, i čas :)

Slevomat.cz

Hezký den, Veroniko, děkujeme za pozitivní referenci :).

Iveta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat.
Když není možno provést rezervaci, jak bude fungovat systém objednání ?
Když člověk přijde, vystojí si frontu ?
Píšete, že je možno se na obsazenost dotázat, tato informace se však jistě mění velmi rychle.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, rezervace předem skutečně není možná, telefonicky se můžete informovat o aktuální obsazenosti ve chvíli, kdy chcete přijít. Je to tedy tak, že můžete narazit na frontu.

Studio má tento systém z toho důvodu, že pokud by existoval rezervační systém, klient by nemohl využít vyšší frekvence opalování a mezi jednotlivými návštěvami by mohla být delší prodleva.

Tomáš

Dovolím si všechny upozornit, po předchozí zkušeností stouto společností !!!!! 


Permanentek s eprodá tolik kolik je zhruba kapacita zařízení. neexistuje žádný objednávkový systém ani v průběhu čekání nesmíte odejít. Prostě jako u lékaře. tedy se vám stane, že příjdete a běžně hodinu a půl čekáte, než se dostane řada. To pominu, vzduch k padnutí v místnostech a poměrně nízkou hygienu.
Solárka vysvícená a humus. Když chcete brýle dívají s ena vás jestli jste normální. Většinou obsluhuje slovenko-ukrajinka co neumí česky. 


Jen se zeptejte kolik lidí poukazy stornovalo, aby to nepůsobilo, že tu někoho špiním bez důkazů.
Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, děkujeme za zpětnou vazbu, mrzí nás, že jste nebyl zcela spokojen. Za voucher jsme vám v plné výši navrátili zaplacenou částku a věříme tak, že vaši reklamaci jsme vyřešili k vaší spokojenosti. 


Hodnocení zákazníků z předchozích dvou akcí Studio Angelic Beauty je na solidní úrovni, jinak bychom ani akci neopakovali. Co se týče popisované nízké úrovně hygieny či „vysvícenosti“ solárií, musíme konstatovat, že jste byl jen jedním ze dvou zákazníků, kteří toto uvedli v hodnocení. Celkem máme u poslední nabídky 65 hodnocení. 


Co se týče chybějícího rezervačního systému, samozřejmě to nemusí být pro zákazníky ideální. na obsazenost se však zákazníci vždy můžou předem telefonicky dotázat a využít méně exponované časy.
Zuzana

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli těch 100minut opalování je i na vertikální i na horizontální nebo je některé z nich dražší a tím pádem to nebude 100minut?

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, využít můžete vertikální i horizontální polohy. Voucher platí na oba typy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru