Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prožijte den nevšedně: Jízda na koni a péče o něj v jezdeckém klubu

4,7 / 5 Jezdecký klub Radkova Lhota Dřevohostice  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Aneta Ševčíková

Dobrý den,
měla bych zájem o výcvikový kurz pro pokročilé, a chtěla jsem se zeptat, jak je to s uplatněním voucheru? Na stránkách jsem našla, že kurz obsahuje 15 lekcí – musela bych absolvovat všechny tyto lekce do 14.8.? A bylo by možné některé lekce spojit? (Na koni jsem seděla sice naposledy před třemi lety, ale dříve jsem jezdila pomáhat ke koňům a jako menší jsem byla vícekrát na koňském táboře, krok i klus nebyl problém, takže věřím, že bych se do toho zase rychle dostala.)
Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den, A. Ševčíková

Jezdecký klub Radkova Lhota

Dobrý den, kod voucheru je nutné uplatnit do 14.8., na trvání a na průběhu kurzu se můžeme domluvit osobně, volejte prosím 605919471.
Pěkný den, EF.

Michala Ježová

Dobrý den, chtěla bych si koupit verzi 3 × 60 minut jízdy v kroku, klusu a cvalu, lze celé 3 hodiny využít naráz? děkuji Ježová

Jezdecký klub Radkova Lhota

Dobrý den,
ano,i tak je to možné. Prosíme zavolejte předem, dohodneme termín.
Pěkný den, EF

Kristýna Králová

Dobrý den,

chci se zeptat já by jsem chtěla přijet 1 dospělí a 5 leté dítě a jestli lze ten voucher využit i s tím 5 letým dítětem? Děkuji za odpověď

Jezdecký klub Radkova Lhota

Dobrý den, samozřejmě můžete voucher rozdělit pro každého 1,5 hodiny, pokud by dítě nevydrželo tak dlouho na koni, tak to vyjezdíte vy, určitě se domluvíme, ozvěte se na 605919471.
Pěkný den, Eva Foukalová.

paul james

Dobrý den,

máme zájem přijet 2 dospělí s dcerou 11 let. Je možné při zakoupení voucheru 3×60 minut jezdit na koni najednou (nebo třeba postupně během jednoho dne) ?
Máte předběžně volný termín 23.6. nebo 24.6. ?

 Děkuji

Jezdecký klub Radkova Lhota

Dobrý den,
ano, i takto lze využít voucher. Každý může mít svého koně na 1 hodinu jízdy. V tyto dny, tedy pátek a sobota 23. a 24. 6. se účastníme akce Moravia sport expo na výstavišti v Olomouci, neděle 25.6. je možná nebo nás kontaktujte na tel. 605919471.

Lenulinka Pšenicová

Dobrý den, líbila by se mi varianta výcvikového kurzu, měl by to být dárek. Chci se zeptat, zda je vmožné se u Vás ubytovat a jestli je ubytování v ceně?
Předem děkuji za odpověď,
 LP.

Jezdecký klub Radkova Lhota

Dobrý den, děkujeme za dotaz :-) Celoroční ubytování neposkytujeme, v letních měsících je možnost ubytování ve stanech s podsadou na zahradě hospodářství (viz naše stránky o letním výcvikovém pobytu), k dispozici je WC a sprcha s teplou vodou. Do konce měsíce dokončíme chatku. Cena ubytování je 150 Kč/osoba/noc se snídaní a není v ceně kurzu jízdy na koni. Pokud máte další dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Pěkný den, Eva Foukalová.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru