Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Krásná do plavek: Neinvazivní liposukce modrým laserem

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Nové Město  (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Zuzka

Dobrý den,
mohu se zeptat na jeden voucher je možné udělat celkově břicho (horní+spodní)?
předem děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Zuzko, ano na jeden voucher je možné ošetřit břicho, horní i spodní část, tak jak stojí v popisu akce. Pro viditelné výsledky doporučujeme min. 3 opakování této procedury. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Hanka

Dobrý den, je možné zakoupit si více voucherů na více partií? Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Hanko, ano je možné zakoupit více voucherů na více ošetření a limit na osobu je 12 voucherů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Agata Koci

Dobrý den, dá se použít i na podbradek a jaký je výsledek?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Agato, ano tato procedura je vhodná i na ošetření podbradku. Výsledkem tohoto ošetření je zhubnutí dané ošetřované oblasti, kdy pro viditelné výsledky a úbytek tuku doporučujeme alespoň 3 opakování. Čas jednoho ošetření by neměl přesáhnout 10 minut. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Faust Faustus

Dobrý den, za jak dlouho jsou vydet výsledky?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, ve většině případů doporučujeme zákazníkům 3 opakování tohoto ošetření a mezi nimi 1 týden rozestup. Nelze předem určit kdy přesně budou výsledky viditelné, to liší člověk od člověka, odhadem však během 3 týdnů. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Lucka

Dobrý den, mám dotaz- 3× ošetření vybrané partie= 3× ošetření jedné partie nebo je možné vybrat 3 různé partie. Děkuji za odpověď

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Lucko, pro docílení výsledků doporučujeme alespoň 3 opakování s týdenním odstupem. 3× ošetření je tedy myšleno jako kompletní ošetření jedné partie. Je však možné voucher rozdělit a ošetřit naráz 3 různé partie, je na Vás jak chcete zakoupená ošetření využít. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Tereza

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda stačí ,,proceduru" podstoupit 1× nebo se musi víckrát,aby byl výsledek viditelný. A další dotaz-je možné zákrok podstoupit (více partií) při jedné návštěvě? Děkuji za odpověď

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Terezo, pro maximální výsledky doporučujeme ošetření po 7 dnech 1–2× zopakovat. Při jedné návštěvě je možné ošetřit více partií naráz, ale je potřeba proceduru po týdnu zopakovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Michaela

Dobrý den, dělají se po zákroku modřiny? Dekuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Michaelo, po tomto zákroku modřiny zpravidla nevznikají. Stává se to jen ojediněle, pokud klient trpí na velmi citlivou pokožku. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Olga

Dobrý den, mám poruchu lymfatického systému. Mohu nabízený zákrok podstoupit? Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Olgo, bohužel, nedoporučujeme Vám tuto proceduru podstupovat, jedná se o kontraindikaci. Děkujeme za pochopení.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru