Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodinové focení s profesionálním fotografem v ateliéru či exteriéru

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Paws

Dobrý den, zvažujeme koupi voucheru na interiérové focení. :-) Chci se zeptat, zda by bylo možné ten voucher uplatnit na vánoční focení (já, přítel a 11m dcerka)? Pokud ano, jaký počet fotografií by byl v ceně? Děkuji za odpověď.

Fotograf www.mirekbednarik.com

Dobrý den přeji, voucher je možno zakoupit a využít na Vánoční fotografování v Ateliéru, kde disponujeme několika Vánočními tématickými pozadími a dekoracemi. Tato akce má předem stanoven počet fotografií viz

1 h fotografování
20 ks upravených fotografií k použití na tisk (dále jsou tyto fotografie odesílány přes úschovnu, leteckou poštu na základě dodaného e-mailu)
10 ks tištěných fotografií 15 × 20 (23) cm

Pokud si ale budete přát dotisk, větší počet fotografií, není problém před vyhotovením (tisky) fotografií nahlásit počet kusů a dotisk se následně u předání doúčtuje.
Děkujeme že máte v plánu využít našich služeb a těšíme se spolu s Vámi na fotografování

Marcela

Dobrý den,
voucher chci koupit jako svatební dar, může mi fyzicky přijít poštou?
Děkuji za odpověď,
Marcela Beránková

Fotograf www.mirekbednarik.com

Dobrý den přeji, ano není problém, stačí Vaši prosbu odeslat na email info@mirekbednarik.com s číslem voucheru a poslat rovnou adresu pro doručení a bude Vám obratem doručen. Nezapomeńte poslat co na poukazu budete chtít mít napsáno. Děkujeme že využíváte našich služeb a těšíme se spolu s Vámi na další fotografování.

Marta

Dobrý den, rádi bychom se fotili v exteriéru – jak je to s domluveným termínem a počasím? Co když v uvedenou dobu bude liják, dá se focení přeložit? Děkuji.

Fotograf www.mirekbednarik.com

Dobrý den, pochopitelně, nebudete ani první a ani poslední co v rezervovaném termínu může počasí plány překazit, jednoduše se termíny přesouvají. V daný rezervovaný den se čas ještě potvrzuje prostřednictvím sms a nebo klientům volám a v případě nepřízně počasí se posune, operativně dle počasí. Vždy to vyjde a vždy se dané focení, za které platíte, uskuteční. Budeme se na Vás těšit.

Pavla

Dobrý den, je možno fotografování i s naším psem? Byli bychom já s manželem, 2 děti a náš retriever. Děkuji za odpověď.

Fotograf www.mirekbednarik.com

Dobrý den, určitě, není problém. Pes je součást rodiny a je vždy vítán, těším se na fotografování a jsem s pozdravem.

Jaeomira

Dobry den mam otazku sem z Přerova u Olomouce.Asi sem to přehledla,ale je to i pro náš okres? Mame maleho bobka a nechtala bych někan dojíždět. Děkuji

Fotograf www.mirekbednarik.com

Dobrý den přeji, Přerov je v okrese a při fotografování v exteriéru mimo město Olomouc, jak je uvedeno v popisu, zaplatíte fotografovi při fotografování cestovní náklady 7 Kč/km, což ve Vašem případě bude činit 90Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru