Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

S vášní pro mořské plody: 3chodové menu zakončené sladkou tečkou

5,0 / 5 Restaurace Mosillana Ivančice  (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
L.

Dobry den,
vouchry jsem dala jako darek k svatku. Obdarovana byla s chuti menu, prostredim nadsena. Pouze hlavni chod byl donesen drive, nez byl dojezen predkrm. Ale hlavni a nejen pro me trapnym momentem je, ze se jich servirka nekolikrat (pri telef. rezervaci i pri predavani vouchru) ptala, kolik platili. I pres opakovane oznameni, ze nevi, ze se jedna o darek se jich ptala za 199 nebo 399..a aha to je to za 199 a s dotazem jestli uz je voucher zaplaceny nebo budou platit na miste (pry tak nejaka pani platila?). Timto apeluji na majitele, at pouci perzonal, jak zachazet s vouchry. Soucasne mam vyridit i podekovani do kuchyne, kde vari skutecne vytecne.

Restaurace Mosillana

Dobrý den. Moc děkujeme za Vaší kladnou reakci. Pochvalu jsem už vyřídil. A zároveň se moc omlouvám za tu trapnost. Personálu vše ještě jednou vysvětlím. Děkujeme.

Petr Vybíral

Zdenku,
predpokladam, ze odpoved znate :D Nedokazu si predstavit cerstveho mecouna dopravit leteckym specialem do Ivancic jen pro Mosillanu.
„Cerstve“ ryby jsou do 48hodin od odloveni nejdrive v Praze, pripadne v Brne. Skoda, ze nejsme primorsky stat :/
Ale mozna nas prekvapi s odpovedi primo Mosillana.

Zdenek

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda byl ten mecoun pred pripravou zmrazen, pripadne odkud jej mate, dekuji

Restaurace Mosillana

Dobrý den. Tento mečoun nám byl vyloven a dovežen přímo na zakázku přes firmu MAKRO ( cca 30kg ) Následně byl naporcován, zavakuován a zmražen. Zmražení ryb nemá na kvalitě masa skoro žádný vliv.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru