Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pečicí formy Silikomart

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Vojtěch Kasina

Dobrý den,

formu na pečení již máme s přítelkyní objednanou, avšak rádi bychom jsme se ubezpečili o nezávadnosti nabízených silikonových forem.

Prochází výrobky nějakými testy? Disponuje Vaše firma nějakým certifikátem, který by deklaroval, že při pečení nedochází k uvolňování škodlivin do pečeného těsta atp.? Případně je možno na takový certifikát přidat odkaz? Zatím jsem se nedopídil, zda jste jako obchod (Pánvičky a nože) výrobcem těchto silikonových forem, případně jen dodavatelem. Pokud nejste výrobcem – je možno mě odkázat přímo na výrobce?

Nevnímejte prosím mé dotazy nijak podezřívavě – Jako zákazník jsem se snažil obecně o silikonových formách dopídit co nejvíce informací, a tak jsem „progoogloval“ nespočet recenzí testů atp. a narazil na znepokojivé kauzy okolo forem TESCOMA, případně dalších varování, že některé silikonové formy mohou uvolňovat OLOVO. Proto dříve než objednanou formu budeme používat, rádi bychom se doma ubezpečili, že daný výrobek bude v souladu i s našim zdravím.

Také by mě zajímala informace – jak dlouho je výrobek vhodné používat – zda například silikon po 100 požitích nezačne vypouštět nějaké škodliviny do potraviny. Přeci jen nic netrvá věčně. I když bychom si to i v případě pečení v silikonových formách nepochybně jako zákazníci přáli.

S přáním hezkého dne,

Vojta Kasina

Panvickyanoze.cz

Dobrý den,

děkujeme za dotaz, který chápeme. Výrobce těchto forem je italská firma Silikomart, my jsme jen distributor. Co se týče jejich kvality a nezávadnosti, jiste oceníte certifikaci kvality materiálu, kterou výrobce má a uvádí ji také na svých webových stránkách http://shop.silikomart.com/Custom/Certificazioni.asp.

Jana Jara

Dobrý den chtěla jsem jse zeptat jak jsou velké ty formy na bábovku děkuji Jana

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, napiště nám prosím tento dotaz emailem. Připiště také o jakou formu se to přesně jedná a změříme Vám ji. Děkujeme za Váš dotaz

jana vinšová

Dobrý den, je možné vice kusu na jedno postovne

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, ano – až 10ks, které můžete zadat v objednávce. Děkujeme za Váš dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru