Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Proleťte se ve sportovním letadle nad krásami Čech a zkuste si pilotování

4,9 / 5 Sportovní lety Hradec Králové (mapa) 94 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Míša

Dobrý den,zakoupila jsem u vás dnes 26.8. Voucher­.....byl by ještě možný termín 8.10.?Přítel ma v ten den narozeniny a já bych ráda vás jako dárek.Létáte i víkendy?A pos­lední dotaz…bude tedy i pilotovat?

Sportovní lety

Dobrý den, pro let je důležitá dohlednost, výška oblačnosti a síla větru. Pokud jsou tyto tři přírodní vlivy v limitech, tak létáme. Ozvěte se mi cca 10 dní před termínem na email sportovni.lety@centrum.cz a domluvíme podrobnosti, čas a termín. Samozřejmě si i zapilotuje.

Petr Valenta

Dobrý den, vyhlidkový let bych chtěl darovat známým jako svatební dárek, pokud zakoupím voucher na 45min letu bude to tedy platit pouze pro jednu osobu nebo bych musel zakoupit vouchery dva pro každého zvlašťe?

Sportovní lety

Dobrý den, i když novomanžele svým svatebním slibem obřad spojí, stále jsou to dvě osoby :-) a s každým poletím samostatně. Letadlo je sportovní a pouze pro 2 osoby (pilot a pasažér). Lety by probíhaly samozřejmě dle domluvy a následovaly hned po sobě. Tedy 2 vouchery pro 2 osoby.

Jiřina Kaňuková

Dobrý den,objednala jsem tento zážitek manželovi,ale ted jsem si všimla,že je tam psaná hmotnost max, do 100kg.Můj dotaz zní…když má 110 kg,tak má smůlu?:-)))))Děkuji za odpověd.Jiřina K.

Sportovní lety

Dobrý den, váha pasažéra u malých letadel je důležitý parametr. Při podobné akci na jaře na slevomatu byla max. váha pasažéra 90kg. Teď byla navýšena na 100kg, ale 110kg už je opravdu hodně. Pán bude muset 10kg zhubnout :-) nebo prosím darujte voucher někomu lehčímu. Je to i kvůli prostoru a nastupování do letadla, letadlo je sportovní a místa je tak akorát.

Vlastimil Kratochvíl

Chteli bychom synovi k jubileu věnovat let letadlem, 75 min. strojem VL-3 Sprint
v ceně cca 3000,–Kc. Let by se mohl konat o víkendech do 25.9.2016. Trasa by se upřesnila. Uvedte prosím jak možno objednat, kde zaplatit a kontakty pro upřesnění.
Moc děkuji. Kratochvíl-Pardubice.

Sportovní lety

Dobrý den, platnost voucheru je do konce října. Zakoupit voucher můžete zde na Slevomatu, právě probíhá akce. Bližší informace Vám rád zodpovím na tel. 777306090. Termín o víkendech rezervujte co nejdříve po zakoupení voucheru. Hezký den

Adriana Smělá

Dobrý den,

v hodnocení jsem četla, že se v některém z případů nekonala zkouška pilotování. Může se tedy stát, že se jedná o zcela vyhlídkový let? :(

Děkuji.

Sportovní lety

Dobrý den. Většina leteckých nadšenců, pokud dostane takovýto dárek, se snaží vyčerpat voucher co nejdříve a domlouvá se s pilotem na ideálním počasí vhodném na pilotování i pro začátečníky. Bohužel někteří lidé čerpají své vouchery až před koncem platnosti a musíme létat i po obědě, kdy je termika, či v turbulentnějším ovzduší. Konkrétní akce, na kterou se ptáte a která byla hodnocená, byla prodávána v termínu 25.11. – 28.12. Čerpání voucheru bylo od 5.3. do 20.5. a tento let byl uskutečněn jeden den před ukončením platnosti voucheru. Pokud máte zájem výhradně o Akci pilotem na zkoušku, doporučuji Vám kontaktovat nás co nejdříve po zakoupení voucheru, aby na Vás měl pilot kontakt a mohl Vám doporučit ideální termín pro Váš let. Časové období platnosti voucheru je omezené a s blížícím se koncem platnosti zájemců o létání vždy velmi přibývá.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru