Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Bude to jízda: Jeden nebo dva hoverboardy na 6–24 hodin

4,9 / 5 CHIC (3 pobočky) Praha - Stodůlky  (mapa) 18 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika

Dobrý den, ráda bych se zeptala,zda by bylo možné objednat hoveboardy kolem 17.srpna. Chtěla bych to dát příteli na narozeniny,ale v Praze budeme jen pár dnů. Děkuji za odpověď.

CHIC

Dobrý den,
ano, samozřejmě. 17. srpna ještě máme volné hoverboardy.

Pavel Ouhrabka

Dobrý den, chci se zeptat zda je možno si hoverboardy půjčit a zase vrátit ve Stodůlkách, máme návštěvu z UK a chtěl bych jim pobyt trochu zpříjemnit. Bydlíme v Hostivici cca 10km daleko kde se dá dobře drandit. Díky za odpověď Pavel Ouhrabka

CHIC

Dobrý den,
hoverboardy lze vracet na jakékoli výdejní místo, včetně toho, kde si je zapůjčíte. V případě jakýchkoliv dalších dotazů nás můžete kontaktovat také na telefonním čísle 777 343 781.

 CHIC

Marek Bajcar

Dobrý den, za předpokladu maximálního užívání se hoverboard vybije za jednu hodinu (podle dodávaných údajů), dá se pak vyměnit za nabitý, nebo se musí x hodin nabíjet?

CHIC

Dobrý den!
Naši hoverboardy CHIC mají kvalitní baterku společnosti Samsung, která při řádném využití dojíždí 5–6 hodin na plné nabití. Každopádně k tomuto přístroji dostanete tašku a nabíječku (stejně malá jako u laptopu) a dobít to během Vaši jízdy z obyčejné zásuvky, například v kavárně. Plné nabití trvá 2–2,5 hodiny. V případě, že to se vybije hodně rychle, kontaktuje nás a my budeme Vám vstřícní.
Děkujeme, CHIC

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru