Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenky do Jungle Parku – platné až do listopadu 2016

4,8 / 5 Jungle Park Brno Brno  (mapa) 471 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lukas

Dobrý den, než jsme se s kamarády domluvil, tak bohužel dospělá varianta vstupného základní trasy byla vyprodaná. Bylo by možné si pro nás čtyři koupit vstupné pro dítě a na místě 50Kč doplatit?

Magdaléna Neuwirthová

Dobrý den, než jsme se s kamarádkou rozhoupaly, tak bohužel dospělá varianta vstupného byla vyprodaná. Bylo by možné si pro nás dvě koupit vstupné pro dítě a na místě 50Kč doplatit?

Jungle Park Brno

Dobrý den, vidím, že dva vstupy jsou momentálně ještě k dispozici. Jungle Park

Jiří Galis

Dobrý den, nechávat nákup dvanácti voucherů na poslední chvíli byl špatný nápad… už asi nebudou k dispozici v takovém množství, že?
Jiří Galis

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko,

moc mě to mrzí, ale bohužel varianta je již vyprodána :-( Pro dospělého je ještě volná Baluova Junior trasa.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Tereza

Dobry den, je nejaka maximalni hmotnost zakaznika? :-) dekuji

Jungle Park Brno

Dobrý den, omezením je, že zákazník se musí vejít do úvazku, což je obvykle kolem 120kg. Jungle Park

Hana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je u Šerchánovy trasy skutečně důležitá výška 165 cm – pokud měřím 160 cm, jestli by to přece jen ještě nebylo přijatelné…
Moc děkuji za odpověď
Hana Z.

Jungle Park Brno

Dobrý den, může se stát, že na některé překážky nedosáhnete nebo nedošlápněte. S touto výškou je trasa opravdu velmi obtížná. Jungle Park

Jiří Galis

Dobrý den,
rád bych se přidal k několika dalším zájemcům o vouchery na základní trasu, kteří nákup odkládali. Budou ještě vouchery k dispozici? Díky za odpověď.

Jiří Galis

Jungle Park Brno

Dobrý den, vouchery na základní trasu jsou momentálně opět k dispozici. Jungle Park

LV

Dobry den,

bude jeste zakladni trasa k dispozici? Stejne jako ostatni jsem nevidel zadne omezeni na pocet voucheru a tak jsem nechaval nakup na pozdeji az se navsteva rozhodne kdy prijedou (zda pred nebo v dobe platnosti voucheru).

S pozdravem,
 LV

Jungle Park Brno

Dobrý den, vouchery na základní trasu jsou momentálně opět k dispozici. Jungle Park

Jan Bruncla

Dobrý den,
mám stejný problém. Nikde nevidím maximální počet prodaných voucherů, ale základní trasa je již vyprodaná – Slevomat to celkem nezvládl, když se nedozvíme kolik jich zbývá.

Slevomat.cz

Dobrý den, Honzo,

vidím všechny varianty k dispozici a můžete je tedy zakoupit :-)

Hezký den. Míša

Lucie

Dobrý den,
chci se zeptat, když koupím pro dceru vstupenku na Balúovu junior trasu, kde musí mít dítě do 15 let doprovod, vstupenka platí pro to dítě, které půjde a já si jako doprovod musím také koupit vstupenku, nebo jsem jako doprovod zdarma ( s tím, že samozřejmě nelezu, jen doprovázím, příp. jistím)?. Děkuji za info
 Lucka

Jungle Park Brno

Dobrý den, minimální výška lezce na Báluové trase je 120cm, děti s výškou 120–140cm musí mít při lezení na trase doprovod osoby starší 15 let, tato osoba leze s dítětem a pomáhá mu na trase, musí mít tedy vstupenku. Od 140cm mohou lézt děti bez doprovodu. Jungle Park

Chorche Seznam

Dobrý den,
nevím jestli tedy jen pro mne, avšak já mám možnost Základní trasa (dospělý) uvedenou jako vyprodanou.
Pokud by bylo možné, velmi moc prosím a jsou tedy dostupné, pak bych si zakoupil 2× vstupenku na Základní trasu (dospělý) … bohužel však na mém profilu se jeví jako vyprodaná nabídka :(

Jungle Park Brno

Dobrý den, řeším se Slevomatem, běžně se určité množství voucherů přesouvá z málo poptávané varianty na hodně poptávanou, nevím proč to tentokrát nefunguje, ale předpokládám, že základní trasa ještě k dispozici bude. Jungle Park

Jiří Šebek

Dobrý den,
rád bych si koupil 2 vstupenky do Jungle Parku Brno.
U akce byl veden časový „deadline“ nikoli však kusový a ačkoliv jsem o akci věděl od středy, tak jsem chtěl počkat na rozhodnutí mé sestry, zda by měla zájem.
Dnes ráno jsem se s ní mohl konečně vidět a sdělila mi, že by ráda se mnou na to šla, ovšem základní vstupenky jsou již „vyprodané“ … vědět to, tak bych nad ničím neuvažoval a vstupenky koupil již ve středu.

Jedná se o narozeninový dárek pro mou sestřičku a s velkým prosíkem se na Vás obracím, zda by jste byli ochotni a poskytli mi možnost zakoupení DVOU vstupenek na základní trasu.

s díky
J. Šebek

Jungle Park Brno

Dobrý den, momentálně vidím, že všechny varianty jsou ještě dostupné.
Jungle Park

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru