Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupte do síně slávy českého hokeje v Galerii Harfa

Síň slávy českého hokeje Praha - Libeň  (mapa) 96 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Nestor

Vážený pane manažere Otakare Černý,

nejsem ani slepý, ani hluchý, ani (mo)mentálně zaostalý.

1.) v několika promo pořadech, uváděných při příležitostech otevření Síně slávy a probíhajícího MS, bylo OPAKOVANĚ deklarováno, že VSTUP BUDE ZDARMA! Nejsem hluchý, a ani paměť mi nevynechává!

2.) Reakce Míši, vaší podřízené, na můj 1. dotaz: „Bohužel nyní se již OPRAVDU vstupné platí…“, dřívější VSTUP ZDARMA jen a jen POTVRZUJE!! Nejsem (mo)mentálně zaostalý, aby mi to nedošlo…

3.) Příspěvky dalších diskutujících TAKÉ POTVRZUJÍ DŘÍVĚJŠÍ VSTUP ZDARMA. Nejsem slepý, abych to neviděl…!

4.) Tato vaše nabídka na Slevomatu leží už týden. V této chvíli prodáno 53ks Voucherů. Takže nic-moc. A ještě dlouhých 9 dní (minimálně!) bude v nabídce. A najednou ode dneška se objevila nová „motivační“ hláška: „POSLEDNÍCH 47ks“!?! Že by zoufalý pokus prodat ještě alespoň pár vstupenek za 99,–Kč, když za „standardních“ 140,–Kč je to takřka NEPRODEJNÉ???

A ještě 1 zajímavost: přestože to Slevomat k uveřejnění požaduje, svůj minulý dotaz jsem (nakonec zcela záměrně!) na svém E-mail boxu K ODESLÁNÍ do Diskuze NEODSOUHLASIL. Přesto se na Diskuzi zobrazil a Vy mi na něj odpovídáte! Jak to? Že by to ODSOUHLASENÍ bylo VYŽADOVÁNO jen FORMÁLNĚ?

To je ale dotaz spíše asi pro Slevomat…

 N.

Síň slávy českého hokeje

Dobrý den, píšu poslední reakci na tohle téma, protože nevím jak vás přesvědčit, že vstup do síně slávy nebyl nikdy zadarmo. Zároveň jsme nikdy také neprezentovali, že to zadarmo bude. To je vše co vám k tomu můžu říct. Podle vaší potřeby potřeby to stále komentovat, je evidentní, že vás to velmi irituje, nicméně to vypadá, že se budete muset s tímto faktem smířit.
S pozdravem Ota Černý

Nestor

Dd,

vy tady už neodpovídáte?

Nebo jsou ty naše dotazy tak choulostivé, že je raději ignorujete?

Zkuste to spíše předat zodpovědným, Míšo. Ať oni bojují o zákazníka, když ONI „VYMĚNILI“ halasně proklamovaný VSTUP ZDARMA za 99,–Kč/os. přes Slevomat. O 140,–Kč/os. ani nemluvě…

Máte tam minimálně 3 položené dotazy.

Děkuji.

 N.

Síň slávy českého hokeje

Vážený pane, vstupné do síně slávy nebylo nikdy zadarmo. Od otevření tj. od 28.4.2015 platí pořád stejný ceník. S pozdravem Otakar Černý, manažer síně slávy českého hokeje

Martin Jirůšek

jako nechci prudit, ale Nestor má pravdu dělat ostudu ČR hokeji, když jsem viděl na slevomatu tuto akci místo radosti jsem pocítil smutek minulej rok zdarma a teď 140,– ? Ještě více ničíte pověst českého hokeje ne ve světe, ale u nás doma.

Nestor

Když se rozhodlo o tom, že VSTUP BUDE VŽDY ZDARMA, tak tehdá „NEBYLO BÝT NA CO PYŠNÝ“? To tam bylo něčeho zásadně míň k vidění, když to bylo ZDARMA?

A my se teď ptáme:

1.) O co víc (tak bombastického) tam tedy přibylo od loňského května do dnes, že to už není ZDARMA a najednou vstup zpoplatňujete? A ještě k tomu tak nehoráznou částkou 140,–Kč??? CO TAM ZA TEN ROK PŘIBYLO VELKÉHO?

2.) A teď jako máme býti jako NADŠENI, že za VSTUP přes Slevomat POŽADUJETE „pouhých“ 99,–Kč??? To má být jako ta ZÁSADNÍ VÝHODA?

3.) Není to spíš tak, že při slavnostním otevírání Hokej. Síně Slávy (při příležitosti loňského MS v hokeji) by „vstupné“ nevypadalo – před celou honorací IIHF (Mezinárodní hokejové federace), a dalších hokej.celebrit z celého světa – tak „COOL“?

4.) A není to teď tak, že když jste to (před nějakým časem) zpoplatnili, tak že „LIDI NÁM TAM PŘESTALI CHODIT, a ono to nesype tolik, kolik jsme si mysleli, TAK TO ZKUSÍME PŘES SLEVOMAT“???

Sorry – ale to je celkem průhledně zpackaný managing…

A je vysloveně PODLÉ DEKLAROVAT (a k tomu s takovou POMPOU v celoplošných médiích!) VSTUP ZDARMA, A PAK TO – celkem potichu – TVRDĚ ZPOPLATNIT!

A pak ještě argumentovat, že „přece DÁVÁTE SLEVU…“!!!

A navíc – že JE přece (najednou…) BÝT NA CO PYŠNÝ…???

Ufff!

Máme 2 dvě děti (nad 15let). To jako máme dát za vstup (na cca 1–2hoďky – plusminus, víc určitě ne…) skoro 600,–Kč? A nepište nám, prosím, kolik bychom ušetřili přes Slevomat..

Ufff, Ufff!

Nestor

PS. A porovnejte si prosím:
skromňoučkou (plochou a obsahem) Síň slávy Českého hokeje a VSTUPNÉ do ní, s velikostí a obsahem Torontské Hockey Hall of Fame (=program na celý den) a jejich vstupným…
A uvidíte ten SPROSTÝ NEPOMĚR…

Ufff, Ufff, Ufff…!!!

Máte bejt FAKT na co PYŠNÝ! To bezesporu… (IRONIE)

j

Dovry den. Je potreba voucher vytisknout, nebo staci predlozit na tel.

Slevomat.cz

Dobrý den,

šetříme lesy, není tedy potřeba voucher tisknout :-) Stačí, když ho ukážete v SMS či v naší mobilní aplikaci.

Hezký den. Míša

Nestor

Dd,

když se Síň slávy českého hokeje loni v květnu tak halasně otevírala, bylo opakovaně deklarováno, že vstup je a bude ZDARMA. TO UŽ NEPLATÍ???

Děkuji za odpověď.

 N.

Slevomat.cz

Dobrý den, Nestore,

bohužel nyní se již opravdu vstupné platí. Za dospělého je to 140 Kč, můžete to tedy alespoň takto využít se slevou, přeci jen je na co být pyšný :-)

Hezký den. Míša

Síň slávy českého hokeje

Dobrý den, Nestore,
ujišťujeme Vás, že se vstupné od otevření Síně slávy neměnilo.
S přáním hezkého dne,
Tým Síně slávy ČSLH

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru