Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

2denní dobrodružná hra pro děti plná pohybu a šifer: Staň se tajným agentem

5,0 / 5 Ubráním se! Praha - Horní Počernice  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Ubráním se!

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

blízkost od domova, spokojený syn

Ivana
Varianty (1)

Sledovat babičku, kterak okopává záhonky, nezní většině dětí jako ideální letní program. Ale sledovat podezřelé osoby, které chtějí přepadnout banku či unést exotické zvíře, to už vypadá jako super plán!

Máte doma malého špióna, kterému je hned všechno jasné? Vyšlete ho na speciální misi, kde se stane tajným agentem a společně s dalšími členy týmu bude mít za úkol odhalit nebezpečného zločince! Akce je dvoudenní a o vaše ratolesti bude po celou dobu skvěle postaráno.

Organizátorem hry je společnost Ubráním se!, která se zaměřuje na fyzický i duševní rozvoj dětí. Nyní je povolává na místo, kde dostanou novou identitu, osvojí si základy boje zblízka i správné držení těla. Formou kruhového tréninku budou posilovat všechny svaly v těle, naučí se šifrovat a dešifrovat text, procvičí si krátkodobou paměť a vyzkouší si tajné sledování podezřelé osoby. 

Kvalitní zázemí

Akce je dvoudenní, koná se o prázdninách buď v úterý a středu, nebo ve středu a čtvrtek. Noc stráví účastníci ve spacácích v budově, kde je toaleta, sprcha i kuchyňka. Zajištěna je pro ně strava i pitný režim a součástí areálu je také zahrada s ohništěm. Víc se ale dozvíte až po přihlášení, je to přeci tajná mise!

Ukažte dětem, že dobrodružství lze zažít i jinde než v minecraftovém světě a že být agentem je nejen pěkná dřina, ale také zábava! 

Co malé agenty čeká

Nahoru