Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Extra velká fotokniha v pevných deskách 29×29 cm

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Hálová Kateřina

Dobry den, dne 13.12. jsem objednala 4 fotoknihy. Datum dodani do vanoc jsem nestihla z duvodu parovani objednávky s platbou. Doba vyroby knih by nela byt cca 10 dni ale dnes je 2.1. a dosud jsem nebyla kontaktovana, že by byly knihy vyrobene. Puvodne jsem zamyslela knihy dat jako novorocni darek kdyz jsme vanocni termin nestihla ale obavam se, že knihy hned tak nedorazi. Byla bych rada kdyby ste mi sdelili v jake fazi se nachazi moje objednavka c.BYV4RJLV.
Dekuji Hálová

FotoMagica

Vaše objednávka byla doručena po termínu s doručením do Vánoc (podle pravidel voucheru Slevomat). Objednávka je momentálně ve výrobě, bude doručena po 9.1.2017.

Tereza Leštinová

Dobrý den, žádám o odpověď na kontaktním formuláři nebo kontaktovani tel. Rozumím tomu, že jste měli hodně objednávek přes Vánoce a třeba i teď jste zahlceni, ale já bych ráda věděla jak na tom moje 3 knihy objednané 13.12. jsou. Objednávala jsem 3 knihy před dvěma lety a byla jsem maximálně spokojená. Nerada bych se o svou objednávku začala obávat a hledala někoho jiného. Chci u Vás objednat posléze další knihy.. Děkuji! Leštinová

FotoMagica

Dobrý den. Bohužel o víkendech zákaznická podpora není k dispozici, Na Váš email Vám bylo dnes odpovězeno, poprosíme Vás o zaslání čísla objednávky abychom zjistili stav Vaší objednávky. Dovolujeme si Vás ale upozornit, že Vaše objednávka byla zaslána po datu s garancí doručení do Vánoc, tyto objednavky jsou zpracovávány od 1.1.2017.

Veronika Jeřábková

dobry den chci se zeptat objednaval si nekdo fotoknihu do 10.12 jak garantovaly dodani do Vanoc přisla někomu kniha mě zatím ne a na email my nikdo neodpovida

FotoMagica

Dobrý den. Všechny objednávky přijaté do data s garancí doručení do Vánoc (dokonce i po tomto datu) byly včas exepdované. Pokud Vám zásilka nebyla doručena, je to z důvodu, že Vás kurýr nezastihl resp. adresa nebyla správná. V takovém případě kurýrní společnost zásilky uschovává v depu.

Karlos Soukupů

Moc děkuji slevomatu za recenze…chtel jsem knihu babicce objednat k 80, ale radsi se poohlednu jinde…firma, která nedisponuje telefonem a je těžka komunikace, je pro me nedůvěryhodná…toť jen můj nazor bez ovlivňování druhych

FotoMagica

Dobrý den. Telefonickou podporu bohužel neposkytujeme, k dispozici je kontaktní formulář na http://www.fotomagica.cz/kontakt/.

Veronika Jeřábková

nevite nekdo kontakt jaksi ho nemohu dohledat dekuji

FotoMagica

Dobry den. Prosim o pouziti formulare na http://www.fotomagica.cz/kontakt/ .

Veronika Jeřábková

dobry den prosimvas psala jsem vam na email ohledne fotoknihy ma tu spatne napsany email chybi mi tam pismenko muj email je verus404@seznam.cz prosim o odpoved dekuji

FotoMagica

Dobrý den. Pokud jste nesprávně zadala emailovou adresu při zadávání dotazu na http://www.fotomagica.cz/kontakt/, stačí když zadáte poptávku ještě jednou se správnou adresou.

Tereza Leštinová

Dobrý den, psala jsem Vám na email podpora@… ohledně mé objednávky. Prosím o odpověď. Zavolala bych, ale bohužel jsem nenašla spojení Děkuji Leštinová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Terezo,
pro kontakt můžete ještě využít kontaktní formulář zde:
http://www.fotomagica.cz/kontakt/

Přeji hezký den! Adéla

Jirka V.

Dobrý den, uvažuji o nákupu voucheru jako dárku. Je možné prodloužit platnost voucheru do 30.6.2017?

Slevomat.cz

Dobrý den,

platnost vocuheru je vždy daná =( Vouchery se jednotlivě prodlužovat nedají.
Přeje hezký den! Adéla

Veronika Jeřábková

nemohu dohledat cislo objednavky mela sem spatny email ale pise my to ze vouchr byl uplatnen 15.12 ale vím že jsem 9–10.12 knihu odesilala

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Veroniko,
pokud máte problém s dohledáním své objendávky u nás na Slevomatu, prosím, napište nám na podpora@slevomat.cz.
Děkuji
 Adéla

Petra

Dobrý den dne 30.11. jsem si u vás objednala fotoknihy a 1.12. ještě přiobjednala další v popisu máte psáno dodání do deseti dnů už je to déle a knihy stále nikde dorazí aspoň do Vánoc. ?

FotoMagica

Dobrý den. Objednávky přijaté v termínu 30.11 byly expedovány. Prosím kontaktujte nás na podpora@fotomagica.cz s číslem objednávky, zkontrolujeme stav doruceni .

Veronika Jeřábková

dobry den chtela bych se zeptat fotgoknihu jsem odeslala na vyhotoveni k Vam 9.12 chci se tedy zeptat jestli kniha pride do vanoc dekuji

FotoMagica

Dobrý den. Objednávky přijaté v termínu s doručením do Vánoc budou doručeny do Vánoc. Prosím kontaktujte nás na podpora@fotomagica.cz s číslem objednávky, zkontrolujeme termín dodání.

Lin

Dobry den, pokud zitra objednam tj.14,10,2016 s­tihneme to do Vanoc ?
 Dekuji

FotoMagica

Dobrý den. Garance doručení do Vánoc byla pro objednávky přijaté do 10.12. Po tomto datu samozřejmě jsou objednávky zpracovávány průběžně v pořadí jako chodí, garantovat však doručení nemůžeme.

Katka

Dobrý den, zakoupila jsem si 4 vouchery, platbu jsem platila převodem na účet. Platbu jsem provedla o víkendu, bohužel do teď mi nedorazilo nějaké potvrzení a 4× slevový kód. Ráda bych se zeptala jak dlouho spárování platby trvá a kdy obdržím slevové kódy a jakou formou ( na email?…) Návrh knihy mám již hotový a pouze čekám na kódy.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko,

bankovní převod trvá 2–3 pracovní dny. Dnes, maximálně zítra, budete mít voucher na emailu :-)

Hezký den. Míša

Josef Vála

Dobrý den,
včera byla omylem odeslána objednávka ve špatném formátu a bez čísla voucheru. Místo A20 je A30. Ihned jsem Vám psal e-mail ohledně zrušení. Odpověď jsem však nedostal. Ještě jednou Vás prosím o zrušení a o odpověď. Následně Vám zašlu správnou objednávku. Děkuji Josef

FotoMagica

Dobrý den. Přijatou objednávku bohužel po odeslání není možné měnit ani stornovat – automaticky jsou ihned odeslány do tisku. Tato informace je důrazně uvedena při procesu odesílání, v potvrzujícím emailu jako tak na stránce www.fotomagica.cz.

Marina

Dobrý den,
pokud během dne odešlu fotoknihu, je garance dodání do Vánoc? Děkuji za odpověď.

FotoMagica

Dobrý den. Garance doručení do Vánoc byla pro objednávky přijaté do 10.12. Po tomto datu samozřejmě jsou objednávky zpracovávány průběžně v pořadí jako chodí, garantovat však doručení nemůžeme.

Radek

Dobrý den, koupil jsem na slevomatu voucher za 499,– na čtvercovou XL knihu, ale po shlédnutí práce a možností vytvoření fotoknihy nechci tuto službu využít, nesplňuje moje představy a zkušenosti odjinud – je možné nějak nevyužitý voucher vrátit?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Radku,

nic se neděje, v tomto případě vám mohu voucher stornovat. Již se tak stalo a platba dorazí zpět na váš účet.

Krásný zbytek víkendu. Míša

Tereza

Dobrý den, zakoupila jsem si voucher na fotoknihu s 48 stranami, ale nakonec jsem jich vytvořila 58. V podmínkách je však napsáno, že mohu použít i vyšší počet stran, které mi pak budou účtovány. Když chci fotoknihu objednat, tak mi to ale píše, že mám méně stránek 2 než je požadováno 60 a jestli chci přidat 2 prázdné stránky, bez tohoto kroku mne nenechá pokračovat v objednávce. Jak se dostanu k objednávce bez aniž bYch tam měla dvě prázdné strany? Děkuji

Lenka Jurasová

Dobrý den, psala jsem email i přes vaše stránky. Zatím nikdo neodpověděl. Stáhla jsem si program pro vytvoření fotoknihy, ale nejde mi otevřít nový návrh a vůbec používat tento program. Nejdřív mi to hlásilo, že nebylo možné ověřit autora a pak, že došlo k neošetřené výjimce – Písmo Arial Narrow nepodporuje styl Regular. V PC mám Visty a podle vašich stránek by to na nich mělo fungovat.
Prosím o radu. Děkuji.

FotoMagica

Dobrý den. Podle popisu se jedná o chybu komponenty operačního systému Vista, nejlepší by bylo nainstalovat aplikaci na druhém PC. Alternativně můžete přeinstalovat samotnou aplikaci.

Silva

Dobrý den, chtěla bych knihu jako dárek pro malou – bylo by to shrnutí jejích tří let života. Dá se do knihy psát? Ráda bych poznamenala, kdy byly fotky udělané a kolik bylo malé v té době let. Pokud ano, chtěla bych si objednat. Děkuji

FotoMagica

Dobrý den. Při návrhu fotoknihy v aplikaci si můžete vkládat nejen texty, ale i různé obrázky a efekty k fotografiím. Kompletní popis funkcí naleznete na http://www.fotomagica.cz/program-zdarma/fotomagica-prehled-funkci/.

Ivana

Dobrý den, pokud mám již knihu vyrobenu ve Vašem programu a potřebuji dodatečně vepsat kó voucheru, je to možné nějak provést? Děkuji.

FotoMagica

Dobrý den. Číslo voucheru prosím zašlete v emailové zprávě, spolu s číslem objednávky ke které chcete číslo přiřadit.

Vendula

Dobrý den, garance doručení do Vánoc je na objednávky Vámi přijaté do 10.12. tedy včetně 10.12? Doručujete případně mezi Vánoci? Došla by kniha nejpozději do 27.12 při odeslání objednávky 10.12?

FotoMagica

Dobrý den. Objednávky je třeba odeslat do 10.12 do 23:59 hod. Společnost IN TIME doručuje zásilky v každý pracovní den, i mezi svátky.

Katka Pardubice

Dobry den, pokud mam zajem o jednu fotoknihu ale ve 3.kopiich ( jako darek prababickam a rodicum) musim si zakoupit 3 vouchery nebo staci jeden?
Dekuji K.

FotoMagica

Dobrý den. Ano, na každý jeden kus fotoknihy potřebujete jeden kus voucheru.

Radka

Dobry den,

zakoupila na jsem dva vouchery na knihu se 48 stranami a po pridani fotek zjistuji, ze je to malo. Je nejaka sance jak zvetsit mnozstvi stran u jiz zakoupenych voucheru? Moc dekuji za odpoved.

FotoMagica

Dobrý den. Pokud je v návrhu více listů než máte zakoupený voucher, budou strany navíc účtovány v částce 160, – Kč za každých 8 stran. Pokud má kniha dvojnásobek stran, můžete použít i dva vouchery.

Kratochvílová

Dobrý den,
pokud si fotoknihu objednám v úterý 6.12. stihnete ji doručit do Prahy do vánoc ? Děkuji za odpověď Kratochvílová

FotoMagica

Ano, objednávka Vám bude včas doručena do Vámi požadovaného data.

Petra

Dobrý den včera jsem si od vás objednala fotoknihu a chtěla bych se zeptat zda je možné po zakoupení dalších voucherů přiobjednat kopie již objednané fotoknihy nebo je potřeba odeslat nový návrh? Děkuji za odpověď Petra

FotoMagica

Dobrý den. Kopii můžete objednat i zasláním emailové objednavky spolu s číslem voucheru a číslem návrhu na podpora@fotomagica.cz.

Petra

Dobrý den, asi hloupý dotaz, ale lze objednat více fotoknih na jeden voucher a jedno poštovné nebo musím mít každou zvlášť ?

FotoMagica

Dobrý den. Jeden voucher si můžete uplatnit na 1 ks fotoknihy. Zakoupit si můžete několik voucherů. Poštovné je hrazené při přebírání zásilky, zásilka může obsahovat několik fotoknih.

Alžběta Hemerková

Dobrý den,
ráda bych se optala, pokud si voucher objednám, do kdy je nutné poslat podklady na knihu, aby byla vyhotovená a dorazila do Vánoc?
Plánuji to jako dar.

Děkuji moc
Hemerkova

FotoMagica

Dobrý den. Garance dodání do Vánoc je na objednávky přijate do 10.12.2016.

April

Dobrý den,
je možné (místo použití vašeho sw) poslat vám přímo tiskové pdf?
Díky.
 A.

FotoMagica

Dobrý den. V rámci této slevové akce je třeba použít k odeslání aplikaci FotoMagica. Tiskové PDF můžete exportovat do JPG souborů, a ty následně vložit do pozadí stránek v návrhu.

Iva

@Václav Zitta: FotoMagica, s.r.o. , Štefánikova trieda 71, 949 01 Nitra, Slovenská republika

Doporučuji přečíst si recenzce, např. zde: http://www.azet.sk/firma/20351/fotomagica-sk/

Divím se, že slevomat s takovou firmou vůbec spolupracuje :(

FotoMagica

Dobrý den. Ve Slovenské republice jsme bezkonkurenčně největším prodejcem fotoknih v Slevomatu, aktuálně si můžete prohlédnout naše hodnocení v rámci běžící akce https://www.zlavomat.sk/zlava/583705-exkluzivna-znackova-fotokniha-xl-alebo-a4-v-tvrdych- deskách. V České republice na Slevomatu úspěšně prodáváme fotoknihy a obrazy na plátně od roku 2014 – naše úspěšné akce si můžete prohlédnout např. na https://www.slevomat.cz/sleva/676905-fotokniha-s-obrazky-z-dovolene-v-pevnych-deskach, https://www.slevomat.cz/sleva/914335-fotokniha-s-vasimi -obrázky-v-pevných-deskách nebo https://www.slevomat.cz/sleva/963971-krasny-obraz-z-vasi-fotky-provedeni-na-platne.

Každopádně nás těší zájem zástupců konkurenčních společností ohledně našeho úspěchu v obou zemích a komentářů jejich zástupců;)

Václav Zitta

Dobrý den.
Dotaz na kontaktní informace ! ?
Zda má firma také nějaké sídlo a kontaktní telefon (případně jinou možnost odběru či další podrobnosti) ?
Firma, která od zákazníka požaduje osobní údaje (jméno, přijmení, telefon, e-mail a platbu napřed) a sama zůstává v anonymitě (pouze e-mailový kontakt) nepůsobí zrovna moc věrohodně, proto tento dotaz. Václav Zitta

FotoMagica

Dobrý den. Všechny Vámi požadované údaje najdete na našem webu, konkrétně v http://www.fotomagica.cz/spodne-menu/licencni-podminky-vop/. Protože jsme internetový obchod, uvádíme v kontaktních informacích přesně tytéž informace jakož i jiné společnosti např. https://www.slevomat.cz/sleva/1054159-velka-fotokniha-pro-vas-i-pro-babicku. Na Slevomatu úspěšně prodáváme fotoknihy a obrazy na plátně od roku 2014 – naše úspěšné akce si můžete prohlédnout např. na https://www.slevomat.cz/sleva/676905-fotokniha-s-obrazky-z-dovolene-v-pevnych-deskach, https://www.slevomat.cz/sleva/914335-fotokniha-s-vasimi -obrázky-v-pevných-deskách nebo https://www.slevomat.cz/sleva/963971-krasny-obraz-z-vasi-fotky-provedeni-na-platne.

Veronika

Lze prodloužit woucher až do června?

FotoMagica

Dobrý den. Voucher má platnost do 2. února. prodloužení bohužel není možné.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru