Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií vybraného formátu

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 646 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Ester týrová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi zkratkou foto a dsc, u rozměrů fotografii. Zkoušela jsem vytvořit objednávku a nevím, kde mám napsat číslo voucheru, první musím odeslat fotky a potom to někde napíšu?

Foto Morava

Dobrý večer, zkratka DSC se uvádí u digitálních formátů. Je pouze na Vás jaký formát fotografií máte nastavený ve Vašem fotoaparátu. Více informací získáte na našich stránkách: http://www.fotomorava.cz/nejcastejsi-dotazy/definice-formatu-orez-a-rozliseni-fotografii/cs_CZ-90867.html . Číslo voucheru napíšete v posledním kroku, před uzavřením objednávky.

Míša

Dobrý den, pokud si koupím více voucherů, budu platit jedno poštovné? Děkuji

Foto Morava

Dobrý večer, je to tak, pokud uplatníte na jednu objednávku více voucherů, zaplatíte pouze jeden manipulační poplatek a jedno poštovné.

Michaela Poláková

Dobrý den, zrovna tvořím objednávku fotek a chci se zeptat co je manipulační poplatek 39,– o kterém není nikde ani slovo?

Foto Morava

Dobrý večer, Manipulační poplatek: Ke každé objednávce – zásilce (ne každému voucheru) se účtuje manipulační poplatek 39 Kč. Tento poplatek je uveden v popisu akce a nejedná se o žádný skrytý poplatek.

Jarmila Lupínková

Dobrý den. Jsem ráda, že jsem tuto nabídku konečně našla a za slušný peníz. Mám teď krásné fotky z Kanady a ráda bych se zeptala, jestli kromě fotek není možno zrovna z nich udělat celou knihu. Bylo by těch fotek 100 , velikost 10×15. Jen se ptám, není to podmínkou.
Jsem už starší žena, poraďte mi, jak mám přeposlat fotografie. Přímo z počítače vybrat ty nejlepší a pak přeposlat firmě? Samozřejmě až po vyřízení woucheru u vás. Děkuji za odpověď. Jarmila

Foto Morava

Dobrý den p.Jarmilo, fotoknihu Vám v rámci této akce bohužel zhotovit nemůžeme, je určena pouze na zpracování fotografií. Objednávku lze provést pouze po registraci v registračním formuláři na internetové sběrně Mojefoto-Online, www.mojefoto-online.cz
■ Doporučení: Pro práci z naším objednávkovým systémem doporučujeme našim zákazníkům používat prohlížeč Google Chrome, pro tento prohlížeč je náš systém odladěn a jsou v něm přístupné všechny funkce.
■ 1. Klikněte na červené políčko „Objednat fotografie“ a vložte požadované fotografie.
■2. V posledním kroku před odesláním napište do kolonky „Slevomat Voucher“ kód vašeho poukazu.
■3. Při uplatnění více voucherů oddělte číselné kódy čárkou.
■Uděláte-li v jednom dni více objednávek na různé fotografie, budou sloučeny do jedné objednávky a zaslány jako jedna zásilka.
Pokud budete mít s odesláním fotografií nějaké problémy, obraťte se prosím na pracovníky naší laboratoře na adrese digital@fotomorava.cz , pomůžou Vám s přípravou objednávky.

Veronika

Pěkný den,
možná hloupý dotaz, však je ze zadní části fota (bílá část) nějaký popis? (např. Fujifilm). Děkuji.

Foto Morava

Dobrý den, na zadní části fotografií zhotovených v naší laboratoři je popis vodotiskem „FUJIFILM Fujicolor Crystal Archive Paper“.

Barbora K

Na jaky typ papiru a s jakou gramazi fotky tisknete?

Foto Morava

Dobrý den, fotografie tiskneme na značkový materiál Fujifilm Crystal Archiv specifikace od výrobce pro konkrétní formát 10×15 – papír 15.2×186 CA G T02. Hodnotu gramáže výrobce u tohoto materiálu bohužel neuvádí.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru