Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10denní poznávací zájezd do Bosny a Hercegoviny: 7× nocleh v hostelu

4,7 / 5 CK Mundo Bosna a Hercegovina (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radka

Dobrý den, jsou ještě dvě volná místa?

CK Mundo

Dobrý den, již ne.

Veronika

Jak je to s náročností pochodů, atd? Zvažuji vzít 6ti letou dceru, zocelenou skautem.. ale přeci jen je to dítě .. častější pauzy, pomalejší krok… bývá dítě na zájezdu tohoto typu raritou nebo tam i jezdí? V popisu zmiňujete děti – proto se ptám.
Děkuji

CK Mundo

Dobrý den, náročnost túr je popsaná tady: http://www.mundo.cz/zajezd/bosna-hercegovina/detaily, jsou tam hodiny i převýšení. 6leté děti s námi obvykle nejezdí a myslím, že by to pro takové dítě bylo příliš náročné. Bylo by ale možné, abyste si udělali namísto túry zcela individuální program, tj. šli třeba jen na menší procházku.

Martina Korová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to se zavazadly. Na cesty s sebou je brát je asi pitomost, naproti tomu nechávat v hostelu v těch vašich vícepostelových pokojích ( dle mých zkušeností jich může být i 10), kde nevíte, kdo vám vše může ukrást (klidně i z řady vaši spolucestujících) je blbost ještě větší. Jak to tedy prosím máte ošetřeno co se týká úschovy zavazadel? Děkuji

CK Mundo

Dobrý den, zavazadla si můžete nechat na hostelech, normálně na pokojích. Nepamatuju si žádný případ krádeže věcí na hostelu na našich zájezdech (z řad spolucestujících už vůbec ne), takže se to tak běžně dělá. Nicméně pokud chcete, můžete si (zejména cenné) věci vzít s sebou do autobusu, je to na Vás. Jinak pokoje nejsou 10lůžkové, v Mostaru jsou maximálně 6lůžkové, v Sarajevu jeden 8lůžkový, zbytek max. 6lůžkových pokojů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru