Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výběr blahodárných masáží dle potřeby v salonu Runa

Salon Runa České Budějovice  (mapa) 42 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Julie

Hezký den – vrátila jsem se dnes z dovolené a propásla jsem možnost objednat si u Vás lymfatickou masáž. Nebude se akce na tuto masáž opakovat? Díky Julie

Salon Runa

Dobrý den,
Určitě v budoucnu se opakovat bude, ale zatím určitější termín nemám. Nejpozději však na Vánoční svátky.

S pozdravem
 Lucie

Ema

Dobrý den, jak často byste doporučovala lymfatickou masáž? Mamince ji doporučil lékař – hodně otékají jí nohy.Děkuji.

Salon Runa

Dobrý den,
to záleží na možnostech klienta. lymfatickou masáž lze absolvovat i několikrát do týdne ( 2–3× ), což zaručuje rychlejší výsledky a rychlejší úlevu. Při potížích, když z nějakého důvodu není možná první varianta, doporučuji alespoň jednou za 14 dní, dokud potíže trvají a potom třeba jedenkrát za měsíc. samozřejmě nemusí to být vše dvouhodinové lymfatické masáže, ale kombinovat to, ve Vašem případě, s masážemi dolních končetin. Ale to už potom závisí na individuálním stavu klienta. Pro zjištění kladných výsledku je také třeba brát zřetel na životosprávu. |To znamená pravidelně pít a vyhýbat se slaným jídlům, omezit solení apod.
Pokud stále budete mít nějaké nejasnosti, klidně mi zavolejte na mobil :)

Přeji Vám i Vaší paní mamince moc krásný den,

 Lucie

Libor

Dobrý den, není možné ještě zakoupit lymfatickou masáž? Děkuji.

Salon Runa

Dobrý den,

bohužel v tuto chvíli jsou již všechny vouchery na lymfatickou masáž vyprodány. V brzké době však jistě připravíme akci, kde si bude tato masáž k dispozici.

Přeji krásný den

 Lucie

Libor

Dobrý den, doporučovala byste mi koupit všechny tři druhy masáží, nebo raději si mám vybrat jednu masáž a koupit si ji třeba třikrát? V případě první varianty tří druhů masáží – v jakém pořadí je čerpat? Poradíte mi. Děkuji.

Salon Runa

Dobrý den,
to záleží na tom co od masáže očekáváte… anticelulitidní se zábalem je spíše pro lidi, kteří trpí celulitidou nebo se jí obávají a chtějí předcházet jejího vzniku a taky pro ty, kterým hrozí cévní problémy dolních končetin. Medová masáž je vhodná, kromě diabetiků, pro všechny…jen na více ochlupená záda to není nejvhodnější :-). Pokud i přes všechny informace budete chtít vyzkoušet všechny masáže, není to na škodu, doporučuji pořadí medová masáž, anticelulitidní a na závěr lymfatická masáž, která bude výborným zakončením celé kůry.
Doufám, že jsem Vám alespoň trochu pomohla s výběrem, ať vezmete jakoukoli masáž, tak neprohloupíte a svému tělu neublížíte :-)
Přeji krásný zbytek dne
Lucie Martínková

Eva

Dobrý den, u lymfatické masáže se jedná pouze o ruční masáž? Děkuji.

Salon Runa

Dobrý den,
Ano , jedná se o ruční lymfatickou masáž.
 Lucie

Jana

U anticelulitidní masáže s ozonovým zábalem píšete, že je ideální absolvovat léčebnou kůru, která by ideálně měla obsahovat 10 masáží. V jakém časovém intervalu (kolikrát týdně, měsíčně) se má masáž absolvovat. Děkuji.

Salon Runa

Dobrý den,

výsledky se dostavily i v intervalu jedna masáž týdně, ale pro dosažení maximálních účinků doporučuji 2–3 masáže za týden.

S pozdravem Lucie

dalila

Dobrý den,
ráda bych se zeptala,jestli je u Vás možné platit taky sodexo poukázkami.
Děkuji.

Salon Runa

Dobrý den,
bohužel poukazky nepřijímám.
Přeji hezký den
 Lucie

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru