Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Exkluzivní wellness pobyt v hotelu HORIZONT Resort **** ve Vysokých Tatrách

4,8 / 5 Hotel Horizont Resort **** Vysoké Tatry - Slovensko (mapa) 208 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Aneta Urbanová

Dobrý den,
měla bych zájem o koupi tohoto voucheru Vašeho hotelu.

Zajímalo by mě několik věcí. Když voucher koupím, jak dlouhou má platnost? Dále by mě zajímaly volné víkendové termíny od 1.9.2016 do 31.10.2016. Mám zájem o voucher na víkend, dvě osoby, tři dny/dvě noci.

Je možné zarezervovat pokoj s balkonem?

Na Slevomatu se teď hodně řešila rekonstrukce Vašeho wellness..zajímalo by mě jak to vypadá? Voucher nabízí neomezený vstup do Vašeho hotelového wellness a bazénu, tudíž když ho koupím nechci na místě zjistit, že máte wellness zavřené.

Dále bych potřebovala..za­městnavatel mi přispívá na reakci, vydáte mi fakturu za ubytování na požadované údaje? Adresa zaměstnavatele + další údaje jež potřebuje.

Děkuji za odpověď.

Aneta Urbanová

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň,
woucher ma platnost 5.9 – 23.12.2016, voľne víkendy sú od 23.9 – 14.10 a 16.10 až do konca mesiaca. Wellness centrum plánujeme znovuotvoriť 15.9, počas nečinnosti Vám je poskytovaný Aquapark v Poprade a VIP Sky Louge na streche hotela. Vrámci fakturácie Vám to žiaľ nevieme vyfakturovať v českých korunách. Faktúru zasielame Slevomatu.
Hotelova Recepcia Horizont Resort****

Tomáš

Dobry den,
Kdy bude welness plně v provozu?
Děkuji

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, Tomáš,
bazén s vírivkou sú plne v prevádzke, takisto exkluzívna vírivka na streche hotela s fínskou saunou je hosťom každý deň k dispozícii. Predpokladáme, že sauny vo wellness centre budú v prevádzke koncom septembra. S priateľským pozdravom z Hotela Horizont.

Lukačová

Dobrý večer. Mám zájem o pokoj s balkonem je nutný příplatek? Pro 2 osoby na tři dny.Děkuji Lukačová

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, pani Lukačová,
nie, za izbu s balkónom sa nedopláca, ale prosíme požiadavku uviesť pri rezervácii. Ďakujeme. Pekný deň prajeme a ostávame s pozdravom.

Aneta

Dobrý večer, ještě bych se zeptala, zda jsou poblíž hotelu nějaké sjezdovky s možností lyžování v zimních měsících? Děkuji za odpověď.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý večer Aneta,
najbližšie zjazdovky sa nachádzajú v Tatranskej Lomnici vzdialenej 5 km od hotela alebo v Starom Smokovci vzdialenom 10 km od hotela. Príjemný deň prajeme.

RD

Dobry den,
chteli bychom pokoj Exclusive, doplatek?

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, doplatok s kupónom zakúpeným cez slevomat v Apartmane Exclusive je 120€/ 1 noc. Pre rodinné pobyty odporúčame ubytovanie v mezontovej izbe Family Superior, kde je doplatok za 1 noc 40,–€. Pekný deň prajeme a ostávame s pozdravom.

Ivan Mynařík

Dobrý večer. Při telefonickém zamluvení termínu ubytování a nahlášení voucheru jsem byl upozorněn , že v termínu září a říjen nebude na hotelu fungovat wellness. Rád bych věděl, čím to je, jestli se bude v září a říjnu rekonstruovat wellness v hotelu ?
Děkuji za odpovědˇ
S pozdravem
Mynařík

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň pán Mynařik, áno hotelové wellness je už v rekonštrukcii, predpokladám, že opätovnú prevádzku spustíme koncom septembra až začiatkom októbra.
Prajem pekný deň

Aneta

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je aquapark u hotelu, nebo se musí někam dojet? A jestli tam jsou i vnitřní tobogány? Děkuji za odpověď, Fendrychová

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň pani Fendrychová, Aquapark je vzdialený od nášho hotela cca 14 km, našim hosťom ponúkame transfer do aj z Aquacity Poprad.
VITAL PACKET:
Vstup do saunového centra a všetkých vnútorných a vonkajších bazénov aquaparku: 8 sáun a inhalácií (ceremoniálna, soľná, mentolová, suchá, infra sauna), privátny relaxačný bazén s vírivkami, masážnymi tryskami a zátokou lásky, vírivka, relaxačné miestnosti s bio krbmi, oddychová miestnosť s vodnou posteľou, snežná jaskyňa. Vstup do všetkých vnútorných a vonkajších bazénov aquaparku: Vonkajšie termálne bazény, bazény Blue Sapphire s Laser show, bazény Blue Diamond s nápojovými barmi, 50m plavecký bazén,parná sauna, tobogany, detský bazén Treasure Island – Ostrov pokladov,Mayská pyramída a vonkajší detský bazén (počas letnej sezóny).viď http://www.aquacity.sk/aquapark/
Prajeme pekný deň

Markéta H.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné voucher využít i v případě příjezdu ve čtvrtek a odjezdu v neděli (termín 18.-22.8.), jaký voucher v tomto případě koupit? Děkuji za odpověď.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň p. Markéta, ohľadne voľných termínov Vás poprosíme kontaktovať recepcia@horizontresort.sk. Ďakujeme. Prajeme pekný deň.

Vitasek

Dobry den. Chtel jsem se zepta jestli je volny termin 15.8.-18.8.
Dekuji Vitasek.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, pán Vitasek,
ďakujeme za záujem o pobyt v našom Horizont Resorte. Na voľné termíny Vám radi odpovieme na recepcia@horizontresort.sk. Ďakujeme. Pekné dni prajeme.

Dagmar Demběcová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala jaké máte zázemí pro vaše nejmenší hosty. Zda máte k dispozici dětskou postýlku, dětský koutek, venkovní prolézačky, dětskou židličku v restauraci.Dě­kuji.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý večer,
k dispozícii je pre deti detský kútik, vonkajšie detské ihrisko, detská postieľka na vyžiadanie pri rezervácii pobytu. S pozdravom recepcia hotela

Huspeninová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na cenu pobytu pro 2 dospělé osoby a 2 děti (8,11). Dospělí si zakoupí voucher pro 2 osoby dle počtu nocí. Jak je to s dětmi? V popisu uvádíte, že cena za superior je 40 EUR/noc a zahrnuje 2 přistýlky. Tzn. že cena za 2 děti je 40 EUR/noc? Včetně polopenze? Můžete mi prosím jako příklad vypočítat cenu na 4 noci pro celou rodinu? Děkuji.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý večer,
Pre presnú kalkuláciu kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie na recepcia@horizontresort.sk. Ďakujeme.

Hana Divilkova

Dobrý den můžu do hotelového welness centra i s dítětem 7 let?

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň p. Hana, deti majú vstup do bazénovej časti povolený, vstup do sáun majú deti do 10 rokov zakázaný. Prajeme pekný deň.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý večer, 7 ročné dieťa môže využiť bazén, sauny až od veku 12 rokov.
Prajeme pekný večer

Radmila Kroková

Dobrý den, jsou nabízené dvoulůžkové pokoje s balkonem?
S pozdravem
R. Kroková

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, áno máme v ponuke aj izby s balkonom. Ak by ste mali záujem o rezerváciu, kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie na recepcia@horizontresort.sk. V rezervácii potom uveďte, že mate záujem o izbu s balkonom. Ďakujeme. Prajem pekný deň.

jitka vopařilová

Dobrý den,chtěli by jsme navštívit Váš rezort ,a to v počtu 2dospělí samostatný pokoj + 2 dospělí a dítě 13 let ,zda je možná přístýlka a zda je možné vykalkulovat i cenu ,protože v poukazu je návštěva Tatralandie ,kdy určitě 2 dospělí tuto akci nevyužijí, a to v termínu od 19.9 –25.9.2016 , pobyt na 3 noci.Prosím vás laskavě o celkovou cenu za pobyt .Mnohokrát děkuji s pozdravem Vopařilová

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, pani Jitka, v cene zľavového kupónu je vstup do Aquacity Poprad, nie Aquaparku Tatralandia. Pre presnú kalkuláciu a všetky Vaše otázky kontaktujte prosím naše rezervačné oddelenie na recepcia@horizontresort.sk. Ďakujeme. Príjemný deň.

jiří

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké nápoje jsou v ceně. Děkuji

Hotel Horizont Resort ****

Dobry den,

k ranajkam mate v cene tieto napoje: ranajkova kava,mlieko, caj, dzus a voda. Vecere su bez napojov.
V pripadae akychkolvek otazok nas mozete kedykolvek kontaktovat na recepcia@horizontresort.sk.
Dakujeme a prajeme pekny den.

S pozdravom,
recepcia Horizont Resort****

Viliam Džama

Dobry den, chcem sa spytat, ci je v cene voucheru zahrnuty vstup do vsetkych druhov wellness zariadeni popisanych v detaile tejto ponuky? (Sauny, virivky a pod.), pripadne ake dalsie sluzby wellness su za priplatok? Dakujem.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, pán Viliam, v cene voucheru je zahrnutý vstup do všetkých zariadení v rámci nášho wellness centra = bazén s vodným barom, vírivkou, 4 druhy sáun, oddychová miestnosť s vírivkou a vodnou posteľou, oddychová miestnosť s vodopádom a lehátkami. Spoplatnený je vstup do našej exkluzívnej Sky lounge vírivky, ktorá sa nachádza na streche hotela s výhľadom na Vysoké Tatry, s vlastnou saunou, priestrannou terasou a fľašou šumivého vínka. Viac informácií o tejto VIP zóne radi poskytneme pri príchode do hotela príp. na recepcia@horizontresort.sk. Pekný deň.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou v ceně zahrnuty i nápoje ke snídani a k večeři, příp. máte k dispozici nápojový lístek?

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, Petra,
v cene nie sú zahrnuté nápoje, nápojový lístok obsahuje širokú ponuku rôznych druhov nápojov v dostupných cenách zodpovedajúcim ****hotelu. Pekný deň prajeme.

Dana Němcová

Dobrý den,
prosím chtěla bych se zeptat, zda by byly volné ještě 2 pokoje dvoulůžkové od 8. 8. 2016.
Děkuji

Němcová Dana

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň p. Němcová,
ohľadne voľných termínov Vás poprosím kontaktovať recepcia@horizontresort.sk. Prajeme pekný deň.

Klára

Dobry den,
Chtela bych se zeptat zda-li je v cene vstup i do virivky VIP Sky Lounge, pokud ne, na kolik prosim vychazi.

Dekuji mockrat.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň p. Klára,
vstup do VIP Sky lounge nie je zahrnutý v cene pobytu. Poplatok je 100€/h, v cene je fľaša sektu a exkluzívna privátna zóna s terasou a lehátkami, fínskou saunou vo vnútri a vírivkou pod holým nebom. Prajeme pekný deň.

Hana Neuschlova

Chtěla bych se zeptat,zda by byli volné dva dvoulůžkové pokoje v termínu od 30.9.2016 do 4.10.2016. Tedy celkem na čtyři vouchery. Děkuji

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň prajem p. Neuschlova,
poprosim Vás kontaktovať recepcia@horizontresort.sk. Prajeme pekný deň.

Hotel Horizont Resort ****

Dobrý deň, poprosim Vas kontaktovat recepcia@horizontresort.sk
S pozdravom
D.Farkašová

Prokop

Dobrý den,
chtěl bych vědět, kolik bude stát pobyt na 3 noci (a na 4 noci) s polopenzí a ubytováním někdy v týdnu 22.8. – 28.8. pro: 

  1. jedna dospělá osoba ve 2lůžkovém pokoji
  2. dvě dospělé osoby v rodinném pokoji, nebo jiném pokoji, který je propojený dveřmi.
Rád bych si koupil pobyt na slevomatu, ten je ale uváděn pro 2 osoby v jednom pokoji.
Hotel Horizont Resort ****

Dobry den,
poprosim Vas kontaktovat recepcia@horizontresort.sk.

S pozdravom Lucia Lukacova

Ilona Al-Bergawi

Chtela bych se zeptat kolik by stal celkovy pobyt pro 1 dospely a 2 deti (13 a 9 let) na 3 noci od 15.8.Dekuji

Hotel Horizont Resort ****

Dobry den,
v pripade , ze budete 3 osoby, musite mat izbu superior family , kde by bol doplatok 60€ / noc. Teda cena kuponu je 290€ pre 2 osoby a doplatok za rodinnu izbu by bol 180€ priamo na mieste. S pozdravom Lucia Lukacova

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru