Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

9 kusů Jack Link´s Snack – vynikající hovězí pochoutka

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

dalibor

proč nechcete uveřejnit příspěvek???? v reklamě říkáte že se za nic neschováváte!!
v potravinách se toto dá koupit za 19.90kč!! za pár dní tam jedu tak vyfotím

Slevomat.cz

Dobrý den, Dalibore,

váš email nebyl potvrzen z vaší strany, proto nebyl vidět. Nyní jsem tak udělala za vás. Bohužel nemohu toto zboží porovnat, nevím kolik je počet kusů, jaké je složení, jaká je gramáž. Pokud byste tedy měl například foto, budeme určitě rádi, když nám to zašlete do emailu, abychom to mohli prověřit.

Hezký den. Míša

dalibor

nějak nechápu smysl takové akce když se to dá koupit v potravinách Tamda 1ks za 20kč…tedy výhodněji než 9ks z 199kč.

Masosušené.cz

Dobrý den, sice jsme na vietnamských tržnicích ani obchůdcích toto zboží nehledali, ale vzhledem k tomu, jak krátké jsou všechny naše úřady u těchto obchodníků, mohou pak cokoli prodávat za cenu, na kterou se poctivý obchod nikdy nedostane, poté, co je zatížen všemi daněmi a dalšími výdaji spojenými s poplatky našemu státu. My z jednoho balíčku odvedeme cca 26Kč na DPH a otázkou zůstává, zda i ve výše zmíněných to takto proběhne…každý si musí rozmyslet, kterou ekonomiku chce podporovat a co je a není krátkozraké…
Hezký den,
Masosušené.cz

Miroslav Luščik

Dobrý den. Sem nevěřil že bych napsal sprosté slovo, aha, svi..vo berete jako sprosté slovo. Psal sem o E250.
Nabídka mě nerozhořčila, jen škoda toho E250. Nakoupil sem a už mi přišli, jen sem nakoupil jako nepřihlášený.
Jinak tady na Slevomatu mě už kdysi blokovali stejně jako ted, bez sprostých slov, byla tam jen kritika na po slevě předražené zboží.
Člověk když kupuje něco ve slevě by se měl kouknout kolik to normálně stojí.
Tyčinky mi chutnají, nakoupil bych opět jen to E250.....
Přeju pěkný den

Masosušené.cz

Dobrý den,
E250, neboli dusitan sodný je státem povolená konzervační látka a my jsme nikdy nezakrývali, že ji tyčinky obsahují. Pokud výrobce danou látku použije, opravdu nejsme schopni udělat více, než napsat vše, co potravina obsahuje a nikdy by nás nenapadlo nedeklarovat pravé složení výrobku. Naopak si myslíme, že každý by si tyto informace měl přečíst. Je široké spektrum výrobků i výrobců, takže si není zase tak těžké vybrat ten „svůj“ produkt. A jsme rádi, že Vám tyčinky chutnají :-)
Pěkný den,
Masosušené.cz

Miroslav

Vzhledem k tomu že jde jen o zisk se ani nedivím že můj poslední příspěvek o E250 jde vidět jen když jsem přihlášen. Já tomu říkám vyčůranost. Nikdo jiný příspěvek nevidí. Prostě poctivý prodejce :(
Zisk je více než informovanost. Věřím že kdyby to zákon nenařizoval tak zapřete i E250

Slevomat.cz

Dobrý den, Míro,

děkujeme vám za příspěvek. Bohužel musel být skrytý z důvodu, že obsahoval sprosté slovo, které v diskuzi bohužel nechat nemůžeme. Moc mě mrzí, že vás nabídka tato rozhořčila. Pokud si nebudete přád doručení objednávky, mohu vám ji samozřejmě zrušit a platbu vám vrátíme zpět.

Děkuji a přeji vám hezký pátek. Míša

Masosušené.cz

Dobrý den Miroslave,
prodejce s velkou marží, jo proto máme balíček na SLEVOMAT.cz :-))) O poctivosti mluví za vše to, když jsme několikrát v odpovědích napsali přesné složení výrobku… No možná to celé není ani o nás, ani o zisku ani o informovanosti, ale o tom číst, co kupuji. A dovolíme si protestovat ohledně nařčení, že by jsme někdy něco chtěli zapírat…to opravdu není náš styl…!
Pěkný den
Masosušené.cz

Miroslav

Loni jsem za tu cenu koupil 10 tyčinek, ted jen 9 …

Masosušené.cz

Dobrý den, ano, minulý rok tyčinky měli velmi krátkou min. trvanlivost. ( Trvanlivost končila ve stejný měsíc, ve kterém se prodávaly na slevomatu ) Nyní máme v akční nabídce zboží, které má min.trvanlivost cca. do půlky prosince. Je možné, že i v tomto roce nabídneme v listopadu za tuto cenu 10ks s min.trvanlivostí do půlky prosince.

Martina Knopová

Děkuji za odpověď, ještě tedy dotaz..když nakoupím ještě za částku nad 777 kč, nebudu si tedy kupovat přes Slevomat poštovné, ale musím zadat jednu z verzí..takže zadám osobní vyzvednutí, abych neplatila poštovné..ale budu chtít zboží poslat,,je to tak možné ?

Masosušené.cz

Ano jen prosím zadejte ne osobní odběr ale OBJEDNÁVKA NAD 777,–Kč platba předem doprava zdarma. Při výběru dopravy je na to přímo kolonka. Hezký večer. Daniel ( na Slevomatu zadejte prosím osobní odběr )

Martina Knopová

Dobrý den, je možné si k voucheru přikoupit zboží ve vašem internet . obchodě za jedno poštovné ? A jak to popřípadě provést ? Děkuji.

Masosušené.cz

Dobrý den. Ano. Vytvořte si v našem e – shopu www.masosusene.cz objednávku + do poznámky připište číslo voucheru a vše Vám pošleme v 1 baliku za 1 poštovné. Navíc při objednávce nad 777,–Kč a platbě předem je poštovné zdarma. Do této částky se však vouchery NEZAPOČÍTÁVAJÍ.

Boris

Dobrý den dá se vyzvednout v Pardubicích ?

Masosušené.cz

Dobrý den,

osobní odběr je možný v Praze a Brně. Do ostatních míst v ČR Vám rádi zboží zašleme za zvýhodněné poštovné 59,–Kč.
Na jedno poštovné je možné využít neomezené množství voucherů.
Doufáme, že budete spokojen.
Pěkný den!

Lucie

Dobrý den, jaké je prosím složení? Děkuji.

Masosušené.cz

Dobrý den,
SloženOriginal: Hovězí maso, cukr, sojový protein, sůl, maltodextrin, hydrolizovaný zeleninový protein ( soja ), cibule ( prášek ), česnek ( prášek ), kouřové aroma, směs koření, dusitanová konzervační sůl ( sůl, konzervační látka:dusitan sodný ), antioxidant ( rozmarýnový extrakt ), regulátor kyselosti (citrát sodný ), antioxidant ( erythorban sodný ) 100g Beef Snack Original je vyrobeno ze 142g hovězího masa. Alergeny: může obsahovat sójové boby a produkty z nich.

Složení Peppered: Hovězí maso, cukr, sojový protein, sůl, maltodextrin, hydrolizovaný zeleninový protein ( soja ), cibule ( prášek ), česnek ( prášek ), kouřové aroma, pepř, směs koření, dusitanová konzervační sůl ( sůl, konzervační látka:dusitan sodný ), antioxidant ( rozmarýnový extrakt ), regulátor kyselosti (citrát sodný ), antioxidant ( erythorban sodný ) 100g Beef Snack Peppered je vyrobeno ze 142g hovězího masa. Alergeny: může obsahovat sójové boby a produkty z nich.



Josef Wild

Dobrý den,chci se zeptat,když si maso objednám dnes,budu si ho moc vyzvednout u vás na prodejně v Praze do 19.7.?Nebo pokud ne tak pak odjiždím na dovolenou a budu v Praze až od 15. srpna tak bych si ho mohl vyzvednout až potom to datumu? Děkuji za odpověď.

Masosušené.cz

Dobrý den, v průběhu dnešního odpoledne bude na obou prodejnách (v Praze i v Brně) naskladněno dostatečné množství snacků, takže si vyzvednout můžete již dnes později odpoledne :-) Dle řidiče, který nám zboží veze, bude zboží na PRAŽSKÉ POBOČCE k vyzvednutí dnes 11.7. po 17h. Děkujeme za nákup! MASOSUŠENÉ.CZ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru