Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pivní zážitkový pobyt s exkurzí do pivovaru a vstupem do bazénu

4,7 / 5 Teplický pivovar Monopol České středohoří (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kristýna Steinerová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte volný 2lůžkovy pokoj v termínu od 29.8. – 31.8.2016? Mám objednany voucher, ale ještě mi nepřišel.
Děkuji za odpověď.
Steinerova

Teplický pivovar Monopol

Dobrý den, ano termín je ještě dostupný. Až Vám přijde voucher, prosím o zaslání jeho čísla email jako fixní rezervaci. Pokoj pro tuto chvíli neblokuji.
Děkuji.

Ilona Horáková

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat zdali máte volný pokoj v termínu od 9. do 11. srpna . Jednalo by se o dva dospělé a jedno dítě 13 let. Děkuji.

Teplický pivovar Monopol

Dobrý den, děkuji za zprávu. Ano tento termín je volný a mohu nabídnout. Příplatek za přistýlku je 400,– se snídaní bez služeb v balíčku. Pokud budete chtít rezervaci, prosím o zaslání čísla voucheru. Děkuji a přeji hezký den.

Filip Kaučiarik

Dobrý deň, prosím vás, máte voľnú izbu pre dvoch dospelých s jednou prístelkou pre 14 ročné dieťa o období od 19.07 do 29.07.2016 a ak áno, koľko zaplatím za dieťa,s raňajkami, večerou a so vstupom do bazéna. Ďakujem za odpoved

Teplický pivovar Monopol

Dobrý den, děkuji za zprávu.Termín je možný v rozmezí 25. – 29.7. Příplatek za dítě je 400,– na noc vč. snídaně. Bohužel vstup do bazénu nelze nabídnout, protože bazen není vhodný pro děti do 18 let. Jedná se o termální, lehce radioaktivní koupel a dítě by Vám tam nepustili.
Děkuji a přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru