Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oblíbená Černá Hora na 7 nocí s polopenzí a přímo u pláže

4,1 / 5 CK Vítkovice Tours Černá Hora (mapa) 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kamila Kvasničková

Dobry den, jsou jeste volne pokoje od 20.8? byl by mozny odjezd z ceskych budejovic? Prosim o konecnou cenu. Dekuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, v tomto termínu máme poslední volný pokoj, odjezd je možný z Českých Budějovic. Prosím o uvedení počtu osob, aby byla možná kalkulace. V případě zájmu si nejdříve udělejte rezervaci v naší ck. Děkuji.

Jana Zacpalová

Dobrý den
Jaký by byl pokoj pro 2 dosp.a 2 děti 4a 7 roků,ale tak aby neležela malá s námi a měli třeba rozkl.poh.pro dvě děti.A mohu odkaz na fota pokoje?děkuji Jana

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, bohužel, v naší nabídce máme pouze pokoje s jednou přistýlkou a možnost využít jedno dítě bez lůžka. Druhá možnost je vzít si dva dvoulůžkové pokoje, ale za předpokladu, že platíte 4× plnou cenu. Foto najdete na našich webových stránkách, ale konkrétně foto pokojů nemáme. Jedná se o jednodušší pokoje s klimatizací, starším nábytkem, s vlastním sociálním zařízením. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK. Děkuji.

David

Dobrý den, je možný odjezd z Brna? Je nutný cestovní pas, nebo postačí OP? Děkuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano, je možný odjezd z Brna. Stačí občanský průkaz. Děkuji.

Ludmila

Dobry den, mate jeste prosim volny dvouluzkovy pokoj? Jak dlouho trva cesta autobusem? Dekuji.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, volné pokoje ještě jsou, záleží na termínu. Cesta autobusem trvá cca 20 hodin. V případě zájmu si nejdříve udělejte rezervaci v naší ck. Děkuji.

Vlasta

Dobry den,prosim vas mate ještě volny termin od 6.8.pro 2 dospele a deti (10let a 6let) a vadilo by hodne když by jsme jeli na OP nebo musíme mit pasy?Dekuji za informaci :)

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano, termín 6/8 – 13/8 2016 ještě volný je. Cena 2× 4490Kč voucher Slevomat, za děti 2× 2245Kč k doplacení v naší CK. Za předpokladu, že budete ubytováni v 1/2+1 dítě na přistýlce + 1× dítě bez lůžka. Při cestě do Černé Hory stačí občanské průkazy, ale děti musí mít své cestovní doklady, tj. pasy. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci v naší CK. Děkuji…

Lucie Kňourková

Dobry den prosim o sdeleni zda je volny termin 27.8–3.9. Za 2990 kc… jaka by byla konecna cena i s pojistenim… v tomto terminu..
2 osoby s polopenzi a s dopravou z ceslych budejovic. Tesim se na odpoved. Lucka

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano termín máme volný, cena za osobu s polopenzí 2 990,– + autobusová doprava z Českých Budějovic 2500,– + pojištění 370,–, celková cena na osobu: 5 860,–. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK. Děkuji.

Petra Dvorakova

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je jeste volny termin od 30.7. do 6.8.? Pro 2 dospele osoby a 1 dite 7 let? A kolik cini celkova kalkulace ceny? Dekuji, s pozdravem Dvorakova Petra

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano termín je volný, celková cena pro Vás činí 11 225,–. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK. Děkuji.

B.Dudová

Dobrý den,je možné nastupovat v Benešově u Prahy?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano je možný nástup Benešov.

Marie Kliková

Dobrý den,
chtěla bych se Vás optat, zda je možné, abychom si koupily tři vouchery jakožto tři dospělé osoby, s tím, že by jedna osoba spala na přistýlce. V podmínkách máte, že cena platí při koupi 2 voucherů. Jak by to bylo, kdybychom si tedy kupovali tři vouchery?

Předem děkuji za odpověď.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, při třech osobách zakoupíte dva vouchery ze Slevomatu a 3.osoba na přistýlce je za cenu 3592Kč…toto lůžko se doplácí u naší CK. Tj. 4490Kč x 2 + 3592Kč. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK. Děkuji.

Iveta Fukalová

Dobrý den,kolik by byla celková částka i s dopravou v termínu od 6.8 dospělý plus dítě 9 let ,a máte nástupní místa i v Plzni? děkuji za odpověď Fukalová

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, bohužel, pokud bude cestovat 1 dospělá osoba a 1× dítě 9 let, platíte i za dítě plný voucher. Tj. 2× 4490Kč + bus 2× 2500Kč doplatíte v naší CK. Plzeň nástupní místo nelze, buď Praha, nebo České Budějovice. V případě zájmu si nedříve udělejte v naší CK rezervaci. Děkuji.

Adámková

Dobrý den, chci se zeptat na pobyt pro 2dospělé a 2děti ve věku 8 a 4roky v termínu od 20.8. –28.8. na kolik by to vyšlo s vlastní dopravou? Na pokojích je vlastní soc.zařízení, klimatizace? Děkuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano hotelový pokoj je vybaven takto: klimatizované 2lůžkové pokoje s možností přistýlky, se sprchou a WC, WI-FI ZDARMA, balkonem. Hotelové pokoje jsou vybaveny starším nábytkem a nachází se v samostatném pavilonu.
Vámi požadovaný termín volný je. Pokud by Vám stačil jeden pokoj s využitím mladšího dítěte bez lůžka, tak cena by byla: 2× 4490Kč voucher Slevomatu, 2× 2245Kč děti včetně stravy. V případě zájmu si nejdříve u naší ck udělejte rezervaci. Děkuji.

Nikola Procházková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik by byla konečná částka v termínu 20.8. – 27.8. pro 4 dospělé osoby a jedno dítě 1 a půl roku staré vč. autobusové dopravy? A kde máte nástupní místa? děkuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, termín máme volný, celková cena pro Vás 30 455,–. Nástupních míst máme hodně, kde potřebujete nastupovat? Děkuji.

Petr Kováč

Jsou na pokojích aspoň malé lednice?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, na pokojích nejsou lednice. Děkuji.

Tereza

Dobrý den, budete mít nabídku i na září? Děkuji.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, poslední termín, který v této akci máme je 27.8.-3.9., můžeme Vám zaslat další nabídky na září, pokud si pošlete poptávku na e-mail: italska@ckvt.cz. Děkuji.

Irena Kasparova

Dobrý den, máte volny termín od 20.8. do 27.8. Kolik by me vyšel pobyt pro jednu dospělou osobu a dvě děti ve věku 11 a 13 let s dopravou busem?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, celková cena pro Vás s autobusovou dopravou 17 475,–. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Robert

Dobrý den, kolik je to kilometrů z prahy na místo . Dik . Robert

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, Praha – Ulcinj je 1460 km.

Nová

Dobrý den chtěla bych se zeptat co znamená to odpočívávání a zda i zítra bude na tuhle dovolenou sleva?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, odpočítávání znamená, že každá akce má určitou platnost. Ano sleva je platná i dnes. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Iveta Švajdová

Dobrý den,Chtěla bych se zeptat, zda je ještě volný termín od 23.7 pro 4 dospělé osoby bez autobusové dopravy?A zda do černé Hory stačí občanský průkaz?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, bohužel tento termín je již obsazen, mohu Vám nabídnout termín 30.7.-6.8. Do Černé Hory doporučuji pas. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Jan Dlabač

Dobrý den,
lze zde využívat služby českého delegáta? Děkují

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano v Černé Hoře máme českého delegáta. Děkuji.

Adriana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na celkovou cenu pro dva dospělé a dvě děti ve věku 5 let a 3 roky, v termínu 18.7.-25.7. Děkuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, termíny jsou možné od soboty do soboty, nejbližší volný termín je 30.7.-6.8., celková cena pro Vás 13 470,–. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Renata Šormová

Dobrý den, jaká by byla prosím cena zájezdu pro 2 dospělé a 2 děti (9 let a 14 let)?
Termín 30.7.-6.8. autobusem, pokud je ještě volno a kde by byl nástup? Jsme z Náchoda. Pokud bychom jeli vlastním vozidlem, vychází mi cena 14.817 kč je to tak? A kdy přesně bychom museli být 30.7. na místě ubytování? Moc děkuji za všechny odpovědi. Pěkný den Renata

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, termín máme ještě volný, pro Vaši rodinu musí být dva 2lůžkové pokoje a potom je cena bez dopravy 17 960,–. Autobusová doprava je možná z Trutnova, Jaroměře, Hradce Králové. Cena s autobusovou dopravou 27 960,–. Nárok na ubytování vzniká okolo 15 hodiny. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Honza

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je ještě volný termín 6.8. – 13.8. a to včetně autobusové dopravy pro 2 osoby. Děkuji.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano termín 6.8.-13.8. máme ještě volný. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Liliia Ch

Dobrý den! Kolik bych to stalo 2 dospělí +2 děti (3 a 5 let), s autobusem. Termín od 23.7

Liliia Ch.

Dobrý den! Jaká by byla cena 2 dospělí + 2 děti (3 a 5 let ).Termín od 23.7 s autobusem.?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, termín 23.7. máme již obsazen, mohu Vám nabídnout termín 30.7.-6.8. a celková cena pro Vás s autobusovou dopravou 23 470,–. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Jakub

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli je na pokoji popř. v hotelu nějaký menší trezor, kam si je možné bezpečně uložit nejdůležitější doklady a věci, když jde např. člověk na pláž?
Děkuji moc za odpověď.
 Jakub

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, na pokoji ani na recepci není trezor. Vstup do areálu je střežen kamerovým systémem. Děkuji.

ES Vé

Dobrý den,jaká by byla celková cena dva dospělí plus dítě 8let v termínu 6.-13.8. ? Případně rezervaci provádět před zakoupením voucheru ?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, celková cena pro Vás činí 11 225,–. Doporučuji rezervaci před zakoupením voucheru. Děkuji.

Markéta

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat zda je ještě volný termín od 20–27.8. a to pro 2 dospělé osoby a 1 dítě 11.let.Prosim o celkovou kalkulaci pobytu a autobusovou dopravu.
Můžeme vycestovat na občanský průkaz nebo musíme mít pás?
Děkuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano termín je volný, celková cena s autobusovou dopravou činí 17 475,– Kč. Do Černé Hory doporučujeme pas. Hezký den.

Vahalikova

Dobry den, chci se zeptat, jestli mate volny termin 30.7.-6.8. A jaka by byla cena pro dve dospele osoby s autobusovou dopravou z Moravy ( nejlepe Novy Jicin)?a jeste prosim Vas je treba cestovni pas do Cerne hory, nebo staci obcanka?dekuji za odpoved

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, termín 30.7.-6.8. je volný, cena s autobusovou dopravou z Nového Jičína na osobu 6 990,–. Do Černé Hory doporučuji pas. Hezký den.

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když bych jela sama stačí si koupit 1 voucher a připlatit si za jednolůžkový pokoj, nebo musím kupovat 2 vouchery a doplácela bych za neobsazené lůžko? Je nějaké nástupní místo poblíž Olomouce?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, pokud pojedete sama je potřeba koupit 2 vouchery dle podmínek. Nástupní místo je přímo Olomouc. Nabízíme i jiné ubytování, kde máme přímo jednolůžkové pokoje nebo 2lůžkové pokoje s malým příplatkem za neobsazené lůžko. Můžete zaslat dotaz na italska@ckvt.cz. Hezký den.

Michaela Pochobradská

Dobrý den, je možné si v letovisku zapůjčit kolo a jezdit na něm po okolí? Děkuji a přeji hezký den.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano je možné si půjčit kolo a jezdit podél pobřeží. Hezký den.

David Kadlec

Dobrý den, chtěl bych se informovat na termin 30.7–6.8 nebo 6.8–13.8. Pokud by byl jeden z termínu volný jaká by byla cena i s dopravou pro 3 dospělé a 2 děti ve věku 10 a 15 let z Ceských Budějovic. Děkuji Kadlec

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano termín 30.7.-6.8. a 6.8.-13.8. jsou volné, celková cena s autobusovou dopravou pro Vás činí 32 705,– při obsazení pokojů: 2× 2lůžkový s přistýlkou. Hezký den.

Večndula Pospíšilová

Dobrý den, jaká by byla cena pro 3 dospělé a 2 děti ve věku 3 a 2 roky? A je volný termín od 30.7.-6.8.???
Děkuji za odpověď.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, paní Pospíšilová, ano termín máme volný, celková cena pro Vás činí 20 205,– Kč ve 2lůžkových pokojích. Hezký den.

Ducháčová K.

Dobrý den, můžete mi napsat, co všechno není zahrnuto v ceně 2990.- termín
27.8–3.9. ale je nutné si zajisti – abych věděla reálnou konečnou cenu zájezdu?
Děkuji K. Ducháčová.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, paní Ducháčová, termín 27.8.-3.9. cena 2 990,– Kč – cena zahrnuje ubytování s polopenzí, potom záleží kolik osob bude cestovat, abych mohla připravit konkrétní cenovou kalkulaci. Hezký den.

Tomáš Fošum

Dobry den mate volno termin 30/7–6/8 pro 2 dospele osoby, dite 7 let a dite 9 mesicu, pokoj s balkonem pripadne morska strana a klimatizaci, kolik stoji plazovy servis na den (slunecnik 2lehatka????), udelate mi celkovou kalkulaci, dekuji

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano tento termín je volný, pokoj s balkonem a klimatizací, dospělá osoba platí
4 490,–, 7leté dítě 2 245,–, 9měsíční platí 2 245,–. Plážový servis bych ještě ověřila. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci v naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Michaela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli by byly v termínu od 16.7. volná 2 místa v autobusu z Prahy?

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano místa volná jsou. Hezký den.

Jana

Dobrý den, cena za termín od 27.8.2016 do 3.9.2016 je opravdu 2.990,– Kč ?
Pokud bych měla zájem o autobusovou dopravu, svozové místo z Čech je pouze Praha? Jsem z Písku. Děkuji za odpověď Jana.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano, cena za ubytování + polopenzi je v tomto termínu 2990Kč/os. Cena za dopravu je 2500Kč/os. Co se týče nástupního místa, pro cestu do Černé Hory můžeme nabídnout nástup Tábor, nebo České Budějovice. Děkuji.

vhajek

Dobrý den,prosím o kalkulaci ceny 2 dospělí,dítě 12let.Odjezd 1.7.2016 z Ostravy autobusem.Pokoj 2lůžka a přistýlka…Moc děkuji s pozdravem Hájek.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, bohužel, termín 1/7 – 10/7 2016 autobusem Vám už nenabídneme. Jedině vlastní dopravou. V případě zájmu nejdříve kontaktujte CK pro rezervaci. Děkuji.

Romana Lakomá

Dobrý den, jsme 2 dospělí a 15 letý syn. Kdybychom chtěli zarezervovat dva pokoje, ale v druhém pouze jedno lůžko, jaký by byl doplatek na to neobsazené lůžko ? Termín 30.7. – 6.8.
Děkuji za odpověď, Romana Lakomá

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, bohužel, neobsazené lůžko je stejná cena jako základní. Jinak v termínu 30/7 – 6/8 2016 je nyní cena 4490Kč/os, tj. 4× 4490Kč. Nebo můžete mít jeden pokoj, dítě na přistýlce s 20% slevou. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci v naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

Hana

Také mám dotaz, jela bych jen já a 4letý syn. Starší děti jedou na tábor.
Musím koupit 2 vouchery? Nebo to bude mít syn levnější? A cena busu 2.500 je i v případě dítěte.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano, musíte koupit dva vouchery, cena dopravy je 2500Kč.

Kamil Zsiray

Dobrý den, leteckou dopravu by bylo možné zajistit? A pokud ano kolik by to celkem stalo? 2 dospělí a jedno dítě 5 let. Děkuji za brzkou odpověď.

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano lze zajistit leteckou dopravu. V hlavní letní sezoně platí ceny 2× 5990Kč dospělá osoba voucher Slevomatu, dítě 2995Kč na přistýlce, letecká doprava Praha-Dubrovník-Praha s odlety v sobotu 3× 9990Kč. CELKEM 44.945Kč. Děkuji.

Dobrý den, ještě upřesňuji, že došlo ke snížení ceny za ubytování a stravu, viz Slevomat. Děkuji.

martina

Dobry den,jsme 2 dospeli, 1 dite 4 druhe 14let, zajimala by nas cena doplnena o dopravu. DEKUJEME

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, cenu Vám rádi upřesníme, ale potřebujeme vědět od Vás přesný termín pobytu. V hlavní letní sezoně, v průběhu prázdnin je cena na dosp. osobu 5990Kč x 2, jedno dítě 14 let na přistýlce 4792Kč, druhé dítě 4 roky bez lůžka 2995Kč, 4× bus 2500Kč, platí pro ubytování v pokoji 1/2+1 přistýlka + 1× dítě bez lůžka s polopenzí. CELKEM 29.767Kč. V případě, že budete chtít dva pokoje, platí cena 4× 5990Kč voucher Slevomatu + 4× BUS 2500Kč. CELKEM 33960Kč. Doporučuji předem rezervovat pokoje + autobusovou dopravu u naší CK. Děkuji.

Dobrý den, ještě upřesňuji, že došlo ke snížení ceny za pobyt a polopenzi. Viz Slevomat a Vámi daný termín. Cena za bus zůstává stejná. Děkuji.

Michal

Dobrý den,
rádi bychom využili nabídky autobusové dopravy, jaká je celková cena dopravy pro 2 osoby tam i zpět? Jak dlouho se pojede?
V popisu voucheru je v omezení uvedeno:" Uplatněte voucher do 3. 8. 2016" a v nabídce máte termíny i po 3.8. 2016 lze tedy využít nabídky od 13.8. 2016 – 20.8.2016? Děkuji za odpověď
M. Knápek

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, ano, je možné využít nabídky od 13/8 – 20/8 2016, jen zakoupené vouchery musíte u nás uplatnit do uvedeného dřívějšího data. Autobusová doprava trvá cca 24 hodin, záleží na nástupním místu. Např. odjezd z Prahy pátek 14 hod odpoledne, v místě druhý den v sobotu kolem 12 hod polední. Autobusová doprava činí 2× 2500Kč. V případě zájmu si nejdříve proveďte rezervaci pobytu u naší CK, poté zakupte vouchery Slevomatu. Děkuji.

simoma Holletschková

Dobry den chtela jsem se zeptat na doprau z opavy 3 osoby dospela a 2 deti 11a 16 let mohla by poprosit o kalkulaci ceny termin 2.7 2016 nebo o tyden pozdeji , predem dekuji .

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, na termín 1/7 – 10/7 2016 mohu nabídnout nástupní místo Ostrava. Cena 5990×2 vouchery Slevomatu, dítě 2995Kč, doprava 3× 2500Kč. V případě zájmu nejdříve proveďte rezervaci pokojů, busu u naší CK. Děkuji. Stejné podmínky pro následující termín 8/7 – 17/7 2016.

Baselová

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat,jsme dva v termínu 02.07. + doplacení autobusové dopravy.
.Jsme z Liberce.Jaká je prosím trasa autobusové dopravy?
Děkuji a krásný den Baselová

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, na termín 2/7–9/7 2016 volná místa jsou. Cena 5990Kč x2 vouchery Slevomatu, + autobusová doprava 2500Kč x2. Liberec nástupní místo nemáme, asi nejlepší pro Vás Praha. Odjezd pátek 14,15 hod z Prahy. V případě zájmu si nejdříve rezervujte místa u naší CK, poté zakupte vouchery. Děkuji.

R. Vesely

Dobrý den. Jaká by byla cena 2 dospělí ,3 děti 7 let ,6 let ,12let. Termín od 23.7. Popřípadě s autobusem, a jak dlouho trvá cesta. Děkuji R.Vesely

CK Vítkovice Tours

Dobrý den, cena na Černou Horu v termínu 23/7–30/ 2016 by byla následující:
4× 5990Kč voucher Slevomatu, 1× dítě na přistýlce 2995Kč, 5× 2500Kč autobusová doprava. Cesta trvá cca 24 hodin. Odjezd pá, návrat neděle. CELKEM 39455Kč. V případě zájmu si nedříve rezervujte u naší CK pokoje, poté zakupte vouchery Slevomatu. Děkuji, Vítkovice Tours.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru