Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den na farmě: péče o zvířata, 3chodový bio oběd + bedýnka produktů s sebou

4,9 / 5 Ekofarma Šťastná koza Velké Albrechtice  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina

Dobrý den od jakého věku dětí je to vhodné?

Ekofarma Šťastná koza

dobrý den, záleží na vás, aby se tu příliš malé děti nenudily. dopoledne většinou prohlídnem farmu, pak se tráví nějaký čas v sýrárně při zpracování mléka, pak třeba přesuneme ohradníky kozám na novou pastvu, nebo sbalíme na pastvě vypasené, odvezeme sýry na zrání do sklepa, po obědě se připraví stáj na večerní dojení, nachystá se žrádlo, zajde se na pastvu pro zvířata, pak 2 hodiny trvá dojení… můžete se buď aktivně zúčastnit, nebo jen přihlížet, nebo si jen vybrat činnosti které vás baví a zbytek času trávit podle sebe – je tu k dispozici malé pískoviště, nějaké hračky, taky se dají drbat naši psi a kočky, krmit kachny v rybníčku… :-)

Petra N.

Jeste jednou Vas zdravim, dekuji za Vasi odpoved. Jeste bych se chtela zeptat, zda jsou nejake podminky, co se tyce dne navstevy? Mela bych pripadne zajem o nekterou sobotu, bude to mozne? Predem dekuji za Vas cas. Petra N.

Ekofarma Šťastná koza

dobrý den, podmínky nemáme, jen se potřebujeme domluvit trochu dopředu – dejte vědět co se hodí nejlépe Vám (ty soboty) a vymyslíme to :-)

Petra N.

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne se u Vas na farme ubytovat? Rada bych si zakoupila nabizeny voucher, ale jsem relativne zdaleka, tak premyslim o prespani pred a po akci. Dekuji moc. S pozdravem Petra N.

Ekofarma Šťastná koza

dobrý den, bohužel tuto možnost nenabízíme, leda ve vlastním stanu na louce, wc a koupelnu samozřejmě poskytneme naši :-). případně můžete zkusit přespání v motobaru Hanka v Bravanticích.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru