Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Získejte 750 Kč za 25 Kč

4,3 / 5 ZUNO BANK AG, organizační složka Praha - Nusle  (mapa) 757 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Vojta

Dobrý den, mohu nějak požádat o založení účtu, když mi byl ukraden občanský průkaz a mám zatím jen dočasné „Potvrzení o občanském průkazu“?

ZUNO

Dobrý den, Vojto, to bohužel nejde. Počkejte si prosím na nový občanský průkaz.

Míša

dobrý den, je možné účet spravovat i přez internetové bankovnictví a jsou s tím spolené nějaké poplatky??děkuji

ZUNO

Dobrý den, Míšo, jelikož jsme internetová banka, přístup přes online banking je u nás ten hlavní. Se samotnou správou žádné poplatky spojené nejsou.

Honza

Dobrý den. Pří platbě či výběru v zahraničí, např. na Slovensku, jaký je použit KURZ? Je to Deviza-Prodej banky RB či Zuno nebo ČNB a nebo unverzální středový kurz společnosti VISA? Ten je totiž daleko výhodnější, proto se ptám. Např. M-banka má klasický kurz deviza-prodej. Děkuji!!!

Jana Hornofova

jaké potřebné dokumenty je třeba skenovat?…a smlouvu tedy přiveze kurýr (je toto zdarma???)
Děkuji za info!

ZUNO

Dobrý den, Jano, máte pravdu – při zakládání ÚČTU se žádné dokumenty neskenují. Potřebné údaje stačí opsat.
Smlouvu vám doopravdy přiveze kurýr. Ten si i zkontroluje správnost údajů. Doručení je za 0 Kč.

Zuzana

Dobrý den,
když přijede ten kurýr, tak nám dá tu smlouvu a mi ji pak odešleme k vám nebo ji podepíšeme a kurýr ji odveze?

ZUNO

Dobrý den, Zuzano, druhá možnost je správně – kurýr si vaši podepsanou smlouvu odveze. Proto je potřeba mít u sebe občanský průkaz.

Honza

Dobrý den. Patříte pod Raiffeisenbank. Jak se jim líbí, že jim jdete cenově pod jejich ekonto? Sám tam účet mám a koukám že to přesunu komplet k vám. Jen na inkasech a trvalých převodech platím skoro sto korun měšíčně…

ZUN

Dobrý den, Honzo, nepatříme pod Raiffeisenbank, jsme jen součástí stejné finanční skupiny RBI. Ve výsledku jsme dvě konkureční banky.
Jsme rádi, že se vám naše produkty líbí.

Dáša

Dobry den,

po vasi odpovedi, ze je vse online, jsem zakoupila voucher a zalozila ucet. Ale tam se pise, ze prijede kuryr s dokumenty??? Prave proto jsem se ptala zda je to opravdu online, protoze momentalne nejsem v CR a tedy nemuzu dokumenty prevzit! Tak se chci se zeptat jak to tedy mam udelat online, aktivovat ucet a nahrat me dokumenty a kde si muzu vytisknout smlouvu a nahrat k ostatnim dokumentum?

ZUNO

Dobrý den, Dášo, zřízení ÚČTU je doopravdy online. K dokončení procesu je pak potřeba podepsat smlouvu, což jde udělat pouze osobně – v našem případě při dodání kurýrem k vám domů. Poté už stačí ÚČET aktivovat, což opět provedete online. Na vámi zvolenou adresu vám také pak bude zaslána KARTA.
Omlouváme se za nedorozumění. Z vaší předchozí zprávy jsme pochopili, že se nemůžete dostavit do Prahy, kde máme pobočku. Nebylo z ní jasné, že jste mimo ČR. Pokud se ale v dohledné době vracíte, můžete se s kurýrem domluvit na termínu doručení.

Martina

Eva: Banka může tyto peníze využívat úplně jinak, poskytovat půjčky, hypotéky, obchodovat. Z toho má úplně jiné zisky, než z bankovních poplatků…

Lenka Greifová

Dobrý den,taky by mě zajímalo jak je to s příchozími a odchozími platby?

ZUNO

Dobrý den, Lenko, všechny domácí platby jsou za 0 Kč. Stejně tak i přijaté zahraniční platby.

Eva

Když tak čtu všechny ty výhody včetně bonusu 750Kč, které banka Zuno klientům zdarma nabízí, napadá mě otázka co z toho vlastně má banka? Přece nebude nabízet pro ni nevýhodné věci. Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Evo, získat bonus jde také jen v rámci této akce, která je časově omezená. A že máme produkty a služby za 0 Kč? Na tom si v ZUNO zakládáme :-) Nemáme pobočky, takže je ani nemusíme živit.

Dáša

Dobry den,

chtela jsem se zeptat zda vse opravdu jde vyridit online? Co se tyce potrebne dokumentace atd.? A karta mi prijde na adresu meho trvaleho bydliste? Na pobocku se nedostanu, ale rada bych vyuzila teto akce. Dekuji za odpoved.

ZUNO

Dobrý den, Dášo, vše vyřídíte online. Chodit na pobočku u nás doopravdy nemusíte. Potřebné dokumenty prostě naskenujete nebo nafotíte.
KARTA vám pak bude doručena na adresu, kterou vyplníte do formuláře pod hlavičku Adresa doručení.

Lenka

Dobrý den, dívám se na Vašich stránkách na přehled účtů. Rozumím tomu dobře, že všechny „fajfky“ znamenají 0 Kč? To znamená,např. vedení účtu, platby kartou, domaci odchozí/příchozí platby jsou za 0 Kč? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Lenko, rozumíte tomu správně. Otevření a vedení ÚČTU, všechny platby KARTOU a domácí odchozí/příchozí platby jsou doopravdy za 0 Kč.

Tomáš Ptak

V případě, že bych s účtem nebyl spokojen, je pak možné jej pak online formou bez poplatků a bez nutnosti vrácení vstupního bonusu zrušit?
Jinak příchozí/odchozí platby v rámci Čr jsou také zdarma?

ZUNO

Dobrý den, Tomáši, zrušení ÚČTU se provádí telefonicky přes call centrum a jak už je u nás zvykem, zrušení je za 0 Kč. Bonus nám pak samozřejmě vracet nemusíte.
Co se týče příchozích a odchozích plateb, ty jsou v rámci ČR také za 0 Kč.

Tomáš

Dobrý den,
chci se zeptat, kolik stojí zrušení účtu, kdybych účet již poté nechtěl využívat. Předem děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Tomáši, zrušení ÚČTU je za 0 Kč. Nebo ho jednoduše přestaňte využívat – vedení ÚČTU je totiž také za 0 Kč.

Renata Kotalíková

A tento je účet je osobní nebo spořící? Měla bych zájem o spořící…

ZUNO

Renato, v této akci se jedná o osobní ÚČET. Spolu s ním se vám u nás ale otevírá i spořicí účet. Jeho založení a vedení máte opět za 0 Kč.

Renata Kotalíková

Dobrý den, musí mi na tento účet chodit pravidelně peníze? Nebo stačí jen poslat si z mého jiného účtu peníze do zuno, podle toho, jak budu potřebovat? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Renato, peníze vám na ÚČET pravidelně chodit nemusí. Výše zůstatku je jen na vás.

Andrej

Dobrý den,
myslíte si, že někdo odpoví na výše uvedené dotazy? Hlavně na ten, jestli je v podmínkách chyba ( bodu 1.1 e) se musí požádat o vydání platební karty maximálně do 31.3.2012) nebo je to záměr. Tudíž je tato nabídka zbytečná a bezpředmětná.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreji, určitě odpoví přímo Zuno. Společnost budeme kontaktovat, aby byly odpovědi co nejrychleji přidány.

ZUNO

Dobrý den, Andreji, je to samozřejmě chyba. Zažádání o KARTU a její aktivování je potřeba uskutečnit nejpozději dne 31.3.2013.

ZUNO

Ještě upřesníme, že aktivaci KARTY je možné provést i později. Termín 31.3.2013 je potřeba dodržet pro odeslání žádosti o otevření ÚČTU a žádosti o vydání debetní KARTY.

poplis

renáto:
„jak lze v hotovosti dotovat účet v ZUNO, kromě vkladu na pobočce?“
vklad na pobocce nelze,zuno nema zadnou pobocku.nechate si tam zasilat vyplatu a pak budete vybirat popr.si nechate v rodine jeste jiny ucet u jine banky ze ktereho si budete zasilat penize k zuno bank ;-)

Pavel Hrach

Dobrý den,do kdy musí být provedeno oněch 5 plateb?A co jsou ty POS terminály,jsou to klasické platební terminály?díky

ZUNO

Dobrý den, Pavle, platby musejí být zaúčtovány nejpozději 13.5.2013. Ano, POS jsou klasické platební terminály.

Šárka

Je myšleno 5 plateb např. za nákup zboží v obchodě? Nejsem z Phy, jaké jsou možné výběry z bankomatu? A jejich zpoplatnění?
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Šárko, přesně tak. Počítají se všechny bezhotovostní platby v POS terminálech.
Vybírat peníze můžete ze všech bankomatů. U ÚČTU pak platí, že první výběr v měsíci z bankomatu Raiffeisenbank máte za 0 Kč, další pak za 18 Kč. Výběry z ostatních bankomatů jsou za 28 Kč.

Jaroslav Drobný

Dobrý den,

bohužel za těchto podmínek na toto nikdo nemůže dosáhnout, protože dle bodu 1.1 e) se musí požádat o vydání platební karty maximálně do 31.3.2012 a to už nikdo nestihne :-(

ZUNO

Dobrý den, Jaroslave, děkujeme za upozornění. Jedná se samozřejmě o chybu. Zažádání o KARTU je potřeba uskutečnit nejpozději dne 31.3.2013.

Renáta

Dobrý den, prosím o informaci k platbám Platební kartou – mohu 5 transakcí uskutečnit v jeden den? Je podmíněna odměna výši uhrazené částky pomocí PK? Jak lze v hotovosti dotovat účet v ZUNO, kromě vkladu na pobočce? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Renáto, těch 5 plateb můžete uskutečnit kdykoli, klidně i v jeden den. Jedinou podmínkou je, že platby musí být zaúčtovány nejpozději dne 13.5.2013. Výše plateb není nijak omezená, a nemá tedy na odměnu vliv.
Vložit hotovost na pobočce možné není. Nejsnazší cestou, jak vložit hotovost na ÚČET, je poslat poštovní poukázku typu A.

poplis

debetni karta se pocita karta ktera patri k uctu nebo karta ktera ma svuj penezni ramec?na ktere muzu jit do minusu tzv.kreditni karta?
pokud je to opravdu karta k uctu,obsluhujici penize na svem uctu tak to je asi samozrejme ze si o ni lide pozadaji v dnesni dobe :)

ZUNO

Dobrý den, k ÚČTU si žádáte o debetní KARTU. To je karta, se kterou když platíte, odečítají se peníze, co máte vložené na ÚČTU. U debetní KARTY můžete jít do mínusu v případě, že máte schválenou REZERVU, tedy povolené přečerpání.
KREDITKA je náš další produkt. U ní čerpáte při placení prostředky banky. Jakmile budete náš klient, o KREDITKU si můžete zažádat. Není ale předmětem této akce.

F.Z.

Pokud mám platební kartu u jiné banky, je možné si založit i zde?

ZUNO

Dobrý den, účet u jiné banky není žádnou překážkou.

Libor

Dobrý den,
měl bych zájem o účet pro syna, kterému bude 18 let až 8.4.2013. Mohu mu účet založit???? Píšete jako podmínku pro získání 750 kč použití karty na 5 plateb. Jak vysoká platba to musí být, nebo je to libovolné?? Děkuji Vacek

ZUNO

Dobrý den, Libore, jednou z podmínek pro otevření ÚČTU je věk minimálně 18 let. Váš syn si tedy může odeslat žádost nejdříve 8.4.2013. Bohužel tak nestihnete mezní termín zaslání žádosti pro tuto akci, který je 31.3.2013.
Co se týče výše plateb, ta je skutečně libovolná.

Filip Jarkovský

Dobrý deň,


Rád by som využil túto akciu, no pri vyplňovaní údajov požadujete povolenie k pobytu, ktoré samozrejme ako slovák študujúci v Českej republike
nepotrebujem. Ako teda postupovať? 


Ďakujem
ZUNO

Dobrý den, Filipe, trvalý nebo přechodný pobyt na území České republiky je jednou z podmínek pro tuto akci. Bohužel ji tedy nemůžete využít.

Soňa K

Dobrý den,lze tento účet i kartu kdykoliv bez poplatku zrušit?Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Soňo, ÚČET můžete zrušit kdykoli a bez poplatku. Nebo ho můžete nechat otevřený a prostě ho jen nevyužívat. Jeho vedení je totiž také za 0 Kč.

Miroslav

Dobrý den, v podmínkách, článek 1.1., odst. e) je psáno:
nejpozději dne 31.3.2012 požádá o vydání platební debetní karty ZUNO k ÚČTU v CZK (Karta) a Kartu si aktivuje.

Předpokládám, že rok 2012 je pouze překlep. Nebo je to jen lákadlo na lidi a nikdo tím pádem nemá nárok na odměnu? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Miroslave, máte samozřejmě pravdu – je to chyba. Zažádání o KARTU a její aktivování je potřeba uskutečnit do 31.3.2013.

ZUNO

Ještě upřesníme, že aktivaci KARTY je možné provést i později. Termín 31.3.2013 je potřeba dodržet pro odeslání žádosti o otevření ÚČTU a žádosti o vydání debetní KARTY.

Tomáš

Dobrý den,


účet je vedený zdarma (pořád?)? Kolik stojí vydání a vedení té debetní karty? 


Děkuji
ZUNO

Dobrý den, Tomáši. ÚČET v ZUNO je pořád za 0 Kč. Stejně tak i vydání a vedení debetní KARTY.

Stanislav Strubl

Martino, nevím, zda to tam bylo nebo je nově – v „Jak uplatnit slevu“ je „Určeno klientům, kteří ještě nemají/neměli otevřený ÚČET v ZUNO.“ Takže bohužel jen pro nové, leda chytit někoho známého.

O.P., Ing.

dostanu 300 Kc kdyz nekoho doporucim na zaklady „MyFriends“ – teda ja jako doporucitel 300 a doporuceny 750 za otevreni uctu a splneni podminek? Diky

ZUNO

Dobrý den, při založení ÚČTU v ZUNO je možné vždy využít pouze jedné akce. U každé akce je přidělován speciální promo kód, který je třeba použít při zakládání ÚČTU. Bude-li váš známý mít promo kód ze Slevomatu i z MyFriends, záleží na něm, který se rozhodne použít. Od toho se potom také bude odvíjet vyplacený bonus.

Tomáš Dvořák

Dobrý den,
v podmínkách akce, konkrétně ve článku 1.1. g), se píše, že 5 plateb musí být provedeno v POS terminálech. Není tedy možné do těchto plateb zahrnout platby po internetu (přes platební bránu VISA) ? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Tomáši. Mezi těchto 5 plateb započítáváme pouze platby přes POS terminály.

Martina Dobrovolná

Předpokládám, že tato nabídka platí pouze pro nové zákazníky…nebo se vztahuje i na nás, kdo účet u Zuno již máme?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, je to skutečně tak, jak psal níže Stanislav, tedy „Martino, nevím, zda to tam bylo nebo je nově – v „Jak uplatnit slevu“ je „Určeno klientům, kteří ještě nemají/neměli otevřený ÚČET v ZUNO.“ Takže bohužel jen pro nové, leda chytit někoho známého.“

Lubomír Vlček

Lze této nabídky na bonus využít i když již účet u zuno banky mám?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Vlčku, je to tak, jak psal níže Stanislav, tedy „Martino, nevím, zda to tam bylo nebo je nově – v „Jak uplatnit slevu“ je „Určeno klientům, kteří ještě nemají/neměli otevřený ÚČET v ZUNO.“ Takže bohužel jen pro nové, leda chytit někoho známého.“

Martina

Dobrý den, v podmínkách máte pod bodem 1.1. f), že se akce může zůčastnit ten, kdo před spuštěním Akce si neuzavřel svůj předtím již existující ÚČET v ZUNO BANK. Když jsem měla u Zuno bank účet a zrušila jsem ho, tudíž už neexistuje – mohu se akce zúčastnit ?

ZUNO

Dobrý den, Martino. Je to tak, jak se píše v podmínkách akce – pokud jste už jednou ÚČET měla a zrušila ho, nemůžete se nyní účastnit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru